Προβλέψεις Ζωδίων 2020


 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2020.


ΚΡΙΟΣ
Η νέα χρονιά προβλέπεται να είναι αρκετά ήρεμη και σταθερή. Μπορεί να γίνουν σημαντικές αλλαγές, αλλά μόνο αν είστε εκείνοι που τις κάνουν, καθώς οι μικρές αλλαγές θα γίνουν από μόνες τους. Εάν θέλετε το 2020 να γίνει πιο συναρπαστικό θα χρειαστεί να ενεργήσετε πιο δυναμικά.
Στα μέσα Φεβρουαρίου μπορείτε να εμβαθύνετε και να εστιάσετε στο να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας ή να μοιραστείτε όσα γνωρίζετε με άτομα που επιθυμούν να μάθουν από εσάς. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα προκύπτουν για να αναπτυχθείτε και να κοινωνικοποιηθείτε.
Από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο, θα στρέψετε την προσοχή σας στο μέλλον σας και σε αυτό που θέλετε τελικά να δημιουργήσετε στη ζωή σας. Πάρετε πιο σοβαρά τυχόν αλλαγές που πρέπει να γίνουν.
Από τα μέσα Μαΐου μέχρι τον Ιούνιο ίσως χρειαστεί να καταναλώσετε χρόνο για να εστιάσετε και να καταλήξετε σε σχέδια και ιδέες. Θα προκύπτουν παρεξηγήσεις με τους γύρω σας που θα σας απογοητεύουν, αλλά ίσως θα οφείλονται σε μη διασταυρωμένες πληροφορίες ή στο ότι δεν ακούτε σωστά αυτά που σας λένε. Να είστε υπομονετικοί τόσο με τον εαυτό σας όσο και τους άλλους.
Από τα μέσα Νοεμβρίου ίσως αντιμετωπίσετε προβλήματα παρορμητικότητας, ανυπομονησίας, και απογοητεύσεων, γι’ αυτό αν έχετε προβλήματα θυμού αυτή θα είναι η στιγμή να το αντιμετωπίσετε. Θα χρειαστεί να εργαστείτε πιο προσεκτικά, να σκεφτείτε περισσότερο τους άλλους και να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στις επόμενες κινήσεις τους.
ΣΧΕΣΕΙΣ
Η νέα χρονιά σίγουρα δε δίνει τόση βαρύτητα στις σχέσεις σας, όσο σε άλλους τομείς της ζωής σας αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα υπάρξουν προκλήσεις.
Από τα μέσα Μαΐου έως τον Ιούνιο θα χρειαστεί να δουλέψετε στον τρόπο που επικοινωνείτε με τους άλλους, να αφιερώσετε χρόνο στο να τους ακούτε, αλλά και να αλλάξετε τον τρόπο που εκφράζεστε. Οι ξεκάθαρες συζητήσεις θα κρατήσουν ανοιχτό το μυαλό σας για να απορροφήσετε αυτά που σας λένε.
Από τα μέσα Ιουνίου έως τα μέσα Ιουλίου, διαχειριστείτε προκλήσεις στον οικογενειακό σας χώρο ή στη σχέση σας και φροντίστε να είστε κατανοητοί, υποστηρικτικοί και όπου μπορείτε παρηγορητικοί. Αφήνοντας το συναίσθημά σας να λειτουργήσει ανεπηρέαστο από εξωγενείς παράγοντας, αυτό το διάστημα κρίνεται ιδανικό για να φτιάξετε σχέσεις που έχουν υποστεί ρήξη.
Από τα μέσα Οκτωβρίου έως τις αρχές Νοεμβρίου θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε κάποιο πρόσωπο που υπάρχει στη ζωή σας και να φροντίσετε να επιλύσετε και να αντιμετωπίσετε τα όποια προβλήματα υπάρχουν. Δείτε σοβαρά τις δεσμεύσεις ή την επανασύνδεση με κάποιον από το παρελθόν.
 ΕΡΓΑΣΙΑ
Η σταδιοδρομία σας θα είναι το μεγάλο σας επίκεντρο για το 2020, αφού σας βοηθάει να επιτύχετε κάτι σημαντικό και να σημειώσετε πρόοδο. Να είστε έτοιμοι να εργαστείτε δυναμικά και εντατικά με το σωστό τρόπο και τους σωστούς λόγους, για να αποφύγετε αποτυχίες και καθυστερήσεις και αποτυχίες μέχρι να φτάσετε στον επιθυμητό για εσάς δρόμο. Αν κάνετε τα πράγματα σωστά, θα γνωρίσετε μεγάλη πρόοδο, επιτυχία και αναγνώριση.
Θα αισθανθείτε πως πρέπει να αλλάξετε την προσέγγιση αλλά και τον τρόπο που χειρίζεστε τα χρήματά σας, ενώ ταυτόχρονα θα ψάχνετε τρόπους να κερδίσετε περισσότερα. Η εύρεση νέων κατευθύνσεων για να αυξήσετε τα έσοδά σας σίγουρα είναι κάτι θετικό, αρκεί να μην ενεργήσετε παρορμητικά ή εγκαταλείψετε εργασίες στη μέση για να η δημιουργηθούν προβλήματα.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…5,17,26,41.


ΤΑΥΡΟΣ
Το 2020 εσείς οι Ταύροι είναι πιθανό να είναι να είστε απασχολημένοι και λίγο συγκεχυμένοι για το τι πρέπει να κάνετε ώστε να είναι η χρονιά σας όσο το δυνατόν καλύτερη . Πέρσι αντιμετωπίσατε πολλές αλλαγές και φέτος είναι πιθανό να θέλετε να οδηγήσετε τη ζωή σας στο σημείο όπου ήταν πριν.
Θα πρέπει να εξετάσετε πολλά πράγματα και ίσως να είναι δύσκολο να μείνετε εστιασμένοι, αλλά πρέπει να το προσπαθήσετε. Προσπαθήσετε να βελτιώσετε τον εαυτό σας και όταν δε θα ξέρετε πώς να το πράξετε, καλό θα είναι να ρωτήσετε η να συμβουλευτείτε ανθρώπους που εκτιμάτε και σας αγαπούν, είτε ανήκουν στον οικογενειακό σας χώρο, είτε στο φιλικό. Θα θέλετε περισσότερες πνευματικές σχέσεις και θα αισθάνεστε πιο έντονα συνδεδεμένοι με την ατομικότητα και τον εσωτερικό σας κόσμο. Θα είστε πιο χρήσιμοι και πιο καθοδηγούμενοι διαισθητικά με τα όνειρά σας.
Από τον Απρίλιο μέχρι τον Ιούνιο η ενέργειά σας θα είναι αυξημένη ώστε να καθορίσετε μακροπρόθεσμους στόχους και δουλεύοντας σκληρά θα φτάσετε και στην επίτευξή τους. Με υπευθυνότητα και πρακτικότητα θα δεχθείτε αναγνώριση σε ότι κάνετε αρκεί να κινηθείτε με το σωστό τρόπο και όταν χρειαστεί να κάνετε μεγάλα βήματα να μη δειλιάσετε.
Από τα μέσα Μαΐου έως τον Ιούνιο θα έρθετε πιο κοντά στους στόχους και τα όνειρά σας, ενώ θα υπάρχει και επέκταση του κοινωνικού σας κύκλου. Επικεντρωθείτε στις αλλαγές και τι θέλετε να τροποποιήσετε στη ζωή σας, ώστε να είστε πιο εφευρετικοί και πρωτότυποι.
ΣΧΕΣΕΙΣ
Εστιάστε στην ενίσχυση των συναισθηματικών σας δεσμών και πώς να πλησιάσετε τους αγαπημένους σας. Συζητήστε βαθύτερα τα ζητήματα που σας εμποδίζουν να έρθετε πιο κοντά και εργαστείτε για την εξεύρεση λύσεων και κατανόησης. Οι φίλοι και η οικογένειά σας θα είναι εκεί για να σας βοηθήσουν. Μάθετε να αφήνετε τη δουλειά πίσω όταν πηγαίνετε στο σπίτι σας. Κάντε πράγματα που αγαπάτε και θα έχετε μια πολύ καλή χρονιά.
Ο Οκτώβριος ίσως  δημιουργήσει προβλήματα στις σχέσεις σας και ιδιαίτερα στις δεσμεύσεις σας. Θα χρειαστεί να είστε πιο δίκαιοι, να συμβιβαστείτε και αν χρειαστεί να κάνετε και ένα βήμα πίσω.
Ο Δεκέμβριος θα κάνει πιο ισχυρούς τους δεσμούς σας και θα σας προσφέρει ένα ήρεμο και πολλά υποσχόμενο κλείσιμο χρονιάς. 
ΕΡΓΑΣΙΑ
Προσπαθήστε να βγάλετε κάποια χρήματα και να τα αποταμιεύσετε, ώστε να μπορείτε να καλυφθείτε αν προκύψει κάτι. Μείνετε σταθεροί στα έξοδά σας και μην δαπανήσετε σε κάτι άχρηστο, διαφορετικά μπορεί να βρεθείτε προ εκπλήξεων όχι τόσο ευχάριστες.
Από τα μέσα Οκτωβρίου μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου, θα αντιμετωπίσετε προκλήσεις στον εργασιακό χώρο και θα νιώθετε τους συνεργάτες σας αντίθετους με τα σχέδιά σας. Δώστε έμφαση στους στόχους σας και μην αφήσετε τον εαυτό σας να νιώσει συντετριμμένος νομίζοντας ότι όλα καταρρέουν. Δώστε προσοχή στις λεπτομέρειες και μην τις παραβλέπετε, καθώς μέσα από αυτές θα βρείτε ουσιαστικές λύσεις.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…7,15,36,48.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Για όλους εσάς που περιμένατε να δείτε αλλαγές το 2020 θα είναι μια νέα αρχή σε κάθε επίπεδο. Ότι σας φαίνεται βαρετό θα μπορείτε να το αντικαταστήσετε με κάτι νέο. Ότι νομίζετε ότι είναι πολύ γρήγορο για σας, θα μπορείτε να το αφήσετε και να επιλέξετε τη ρουτίνα. Κάντε αυτά που αγαπάτε και μην συμβιβαστείτε για κανέναν. Το 2020 είναι η χρονιά σας, οπότε κάντε ό τι πρέπει για να είναι υπέροχο. Εστιάστε περισσότερο στη βελτίωση του εαυτού σας, της σχέσης σας και της δουλειάς σας. Επίσης, τα χόμπι και οι άνθρωποι που θα γνωρίσετε μέσα από αυτά, θα σας προσφέρουν χαρά. Μερικές φορές η ζωή αποδεικνύεται δύσκολη, αλλά όχι ώστε να μην μπορείτε να την διαχειριστείτε.
Από τα μέσα Μαΐου μέχρι τον Ιούνιο, θα μπείτε σε δοκιμασίες με τα άτομα που υπάρχουν στη ζωή σας. Και ενώ από τη μία θα αποζητάτε την προσοχή από τους γύρω σας, ταυτόχρονα θα πρέπει να ασχοληθείτε με κάποιους που απλά σας ενοχλούν. Προσπαθήστε να είστε υπομονετικοί με τους άλλους, αλλά και με τον εαυτό σας καθώς αυτό το διάστημα θα είστε τεμπέληδες, πεισματάρηδες και εγωιστές.
Από τον Ιούλιο μέχρι τέλος του χρόνου θα επηρεαστούν οι φιλίες, οι συνεργασίες και τα όνειρα που έχετε για το μέλλον σας. Μπορείτε να δώσετε περισσότερες μάχες αν δουλέψετε ομαδικά και διαχειριστείτε σωστά την ενέργειά σας. Αγκαλιάστε την ατομικότητά σας και εργαστείτε σε μικρές αλλαγές.
Στο τελείωμα του Οκτωβρίου δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στον οικογενειακό σας χώρο και μην πάρετε μέρος σε συζητήσεις που γνωρίζετε εξαρχής ότι δε σας είναι χρήσιμες σε τίποτα. Διατηρήστε τις ισορροπίες και μη γίνετε εξιλαστήριο θύμα μεταξύ συγγενών. Σε διαμάχες τρίτων για κληρονομικά θέματα, δεν έχετε καμία υποχρέωση να βγάλετε εσείς το φίδι από την τρύπα.
ΣΧΕΣΕΙΣ
Η χρονιά σας ξεκινάει ανοιχτούς στις δεσμεύσεις, αλλά ωθώντας σας να λάβετε σοβαρότερα τις σχέσεις σας. Μπορείτε να περάσετε περισσότερο χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να αισθανθείτε πιο ανοιχτά στο να είστε με κάποιον. Εάν είστε ελεύθεροι ίσως να ενδιαφέρεστε μόνο για κάτι σοβαρό, ενώ αν είστε σε μια σχέση να εστιάσετε στη λήψη αποφάσεων ώστε να περάσετε στο επόμενο επίπεδο δέσμευσης.
ΕΡΓΑΣΙΑ
Τον Ιανουάριο ίσως χρειαστεί να ολοκληρώσετε μια συμφωνία ή να διευθετήσετε οικονομικά ζητήματα και να κάνετε πρόοδο με έξυπνες αποφάσεις.
Από τα μέσα Φεβρουαρίου έως τις αρχές Μαρτίου, θα υπάρξουν προκλήσεις που θα σας κάνουν να νιώσετε αβέβαιοι για το τι να κάνετε, αλλά τα ένστικτά σας μπορούν να σας βοηθήσουν να το καταλάβετε.
Από τα μέσα Μαΐου μέχρι τον Ιούνιο, θα αισθανθείτε πιο φιλόδοξοι και πειθαρχημένοι για να εστιάσετε σε αυτό που θέλετε να επιτύχετε.
Ο Ιούνιος, είναι ιδανική για να κάνετε νέα οικονομικά σχέδια και να συγκεντρώσετε νέες οικονομικές πληροφορίες. Να είστε πιο πρακτικοί και υπεύθυνοι και όχι παρορμητικοί. Αποφύγετε μεγάλα ανοίγματα που θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος και εργαστείτε με τα δεδομένα που έχετε για να κερδίσετε χρήματα.
Το δεύτερο εξάμηνο του Οκτωβρίου θα υπάρχει αναστάτωση στον επαγγελματικό σα τομέα και θα θελήσετε να προβείτε σε αλλαγές στο εργασιακό σας περιβάλλον.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…3,15,28,42.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Φέτος θα μάθετε πολλά για τον εαυτό σας βλέποντας και παρατηρώντας τι κάνουν οι άλλοι γύρω σας. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και το 2020 θα έχει ευκαιρίες για αλλαγές, αλλά εσείς θα είστε αυτοί που πρέπει να τις κάνετε. Εάν δεν τις εκμεταλλευτείτε, είναι πιθανό η χρονιά να τελειώσει έτσι όπως ξεκίνησε.
Θα σας προσφερθούν νέες τοποθετήσεις, προωθήσεις ή ευπρόσδεκτες αλλαγές. Αν ψάχνετε για εργασία θα ανακαλύψετε κάτι που δεν περιμένατε. Είναι πιθανό να συναντήσετε νέους και ασυνήθιστους ανθρώπους και να εμπλακείτε περισσότερο με φίλους και ομάδες.
Είναι πιθανό να αυξηθεί δραματικά η ανάγκη σας να αναλάβετε τον έλεγχο της ζωής σας και των ανθρώπων που συναναστρέφεστε. Θα αντιμετωπίζετε ισχυρές αντιδράσεις στις σχέσεις σας, με έντονους αγώνες εξουσίας και συγκρούσεις. Ωστόσο, μέσω της αντιπαράθεσης θα μάθετε πώς να χειρίζεστε τη δική σας δύναμη μέσα στις σχέσεις. Βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στη στάση σας για τα δικά σας δικαιώματα χωρίς να ελέγχετε άλλους.
Από τα μέσα Ιουνίου μέχρι τα μέσα Ιουλίου, σε γενικό επίπεδο θα έχετε κάποιες δυσκολίες στην έκφραση και την επικοινωνία. Η έλλειψη πνευματικής εστίασης θα φέρει παρεξηγήσεις και μπορεί να είστε απασχολημένοι με άλλα πράγματα και να χρειάζεστε ένα διάλειμμα, αλλά θα πρέπει να κάνετε κάτι ώστε να υπάρξει ηρεμία.
ΣΧΕΣΕΙΣ
Το 2020 είναι μια σπουδαία χρονιά για να προσπαθήσετε να βρείτε την αγάπη. Πριν την αναζητήσετε πρέπει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να καταλάβετε τι είναι αυτό που θέλετε από μια σχέση. Είναι πιο πιθανό να τη βρείτε με κάποιον με τον οποίο έχετε πολλά κοινά αλλά διαφέρει πολύ από εσάς.
Να απομακρύνεται από κοντά σας όσους δε σας υποστηρίζουν συναισθηματικά ή δεν προσθέτουν κάτι στη ζωή σας με θετικό και ουσιαστικό τρόπο. Θα χρειαστεί να δώσετε περισσότερη προσοχή σε κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, γιατί θα αισθανθείτε ανασφαλείς. Φροντίσετε για τις δικές σας ανάγκες και προσπαθήστε να επανασυνδεθείτε με κάποιον ή κάτι που αγαπάτε.
ΕΡΓΑΣΙΑ
Η χρονιά ξεκινάει βρίσκοντας σας εστιασμένους στην εργασία και θα συνεχίσετε έτσι έως τα μέσα Φεβρουαρίου. Δώστε προσοχή στα μικρά πράγματα και κάντε περισσότερα για να οργανωθείτε, να δημιουργήσετε, να βελτιώσετε το χρονοδιάγραμμά σας και να φέρετε τα σχέδιά σας σε τάξη.
Από τον Ιούλιο ενδέχεται να αντιμετωπίσετε κάποιες καθυστερήσεις και προκλήσεις στις φιλοδοξίες σας και θα χρειαστεί να κάνετε ένα βήμα πίσω, ώστε να πάρετε μια αναπνοή και να μάθετε τι λείπει και τι πρέπει να κάνετε, τι χρειάζεστε για περισσότερες πληροφορίες και ποιες είναι οι ανάγκες σας. Εάν ακολουθήσετε μια υπεύθυνη και πρακτική προσέγγιση, θα είστε στο σωστό δρόμο.
Ο Δεκέμβριος, εξομαλύνει την καθημερινή σας ζωή. σας κάνει πιο παραγωγικούς και σας ωθεί εστιάσετε στην εξεύρεση νέων έργων εργασίας και ευκαιριών.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…9,17,26,34.

ΛΕΩΝ
Το 2020 προβλέπει για όλους εσάς που ανήκετε στον αστερισμό του Λέοντα προσωπική πρόοδο. Θα έχετε περισσότερη ενέργεια για να ολοκληρώσετε τα σχέδια σας και η δημιουργικότητά σας θα είναι στο μέγιστο. Σαφώς θα ξεπερνάτε την αίσθηση του ρεαλισμού, αλλά είναι μια σπουδαία χρονιά για να δουλέψετε σε προσωπικούς στόχους και όνειρα. Μπορείτε να ολοκληρώσετε οτιδήποτε εάν εργαστείτε σκληρά, αλλά προσπαθήστε να βελτιώσετε τον εαυτό σας με κάθε τρόπο. Η νέα χρονιά είναι η ευκαιρία σας να κάνετε ένα καλύτερο μέλλον για εσάς, οπότε βάλτε τα δυνατά σας.
Από τα μέσα Μαΐου μέχρι τον Ιούνιο και αυτό μπορεί να φέρει δυσκολίες στις συναλλαγές σας με φίλους ή συνεργάτες, καθώς θα κυριαρχεί το πείσμα σας. Αν θέλετε να επανασυνδεθείτε με παλιούς γνωστούς, πρέπει να είστε πιο υπομονετικοί με τους υπάρχοντες. Ίσως προς στιγμή αμφισβητήσετε τα όνειρα για το μέλλον σας και θα χρειαστεί να κινηθείτε κάνοντας αργές αλλαγές.
Ο Ιούνιος επηρεάζει το συναισθηματικό σας κόσμο και πρέπει να διατηρήσετε καθαρό και ανοιχτό το μυαλό σας απέναντι σε αυτούς που συναναστρέφεστε και ταυτόχρονα να είστε υποστηρικτικοί αν θέλετε να κάνουν και για εσάς το ίδιο. Αποφύγετε ότι δεν σας εξυπηρετεί πλέον θετικά, αισθανθείτε πιο ανανεωμένοι και καλύτερα συνδεδεμένοι με το υποσυνείδητό σας.
Στο δεύτερο μισό του Οκτωβρίου, θα προκύψουν οικογενειακά προβλήματα και θα πρέπει να βρείτε μια λύση που όλοι μπορούν να συμφωνήσουν. Βεβαιωθείτε ότι έχετε την συναισθηματική υποστήριξη που χρειάζεστε, ώστε να μπορείτε να χειριστείτε όλα αυτά. Τον Νοέμβριο προσεγγίστε τα άτομα που έχουν μαζί σας ισχυρή και υγιή σύνδεση και απομακρυνθείτε από όσους δεν εμπνέουν την εμπιστοσύνη σας. Ταξινομήστε τα όνειρά σας για το μέλλον ώστε να καταλάβετε με ποιόν τρόπο μπορείτε να ξεκινήσετε τώρα και που πρέπει να περιμένετε και να σχεδιάσετε ανάλογα. Δε θα ήταν άσχημο να εστιάσετε σε μια παλιά ιδέα ή να τροποποιήσετε τα σχέδιά σας.
ΣΧΕΣΕΙΣ
Δώστε περισσότερο χρόνο και προσοχή στους ανθρώπους που αγαπάτε και σε αυτά που θέλετε να κάνετε. Βάλτε προτεραιότητες για να μη χρειαστεί να δεσμευτείτε σε κάτι που σας φαίνεται λάθος. Το 2020 φέρνει αλλαγές σε σχέσεις και ίσως υπάρξουν κάποια προβλήματα στην ερωτική σας ζωή, αν δεν είστε με το σωστό πρόσωπο. Σίγουρα θα θέλετε να μάθετε περισσότερα για το σύντροφό σας όσοι είστε δεσμευμένοι, κάτι που θα μπορούσε να κάνει τα πράγματα πιο συναρπαστικά ή τρομερά, ανάλογα με το τι θα διαπιστώσετε.
Από το δεύτερο μισό του Φεβρουαρίου έως τις αρχές Μαρτίου, ασχοληθείτε δύσκολους ανθρώπους που υπάρχουν στη ζωή σας και επανασυνδεθείτε μαζί τους. Από τον Απρίλιο έως τον Ιούνιο, αρχίστε να βλέπετε πιο σοβαρά τις δεσμεύσεις και προσπαθήστε να έχετε σχέσεις βασισμένες στο σεβασμό και την κατανόηση. Πιθανόν ορισμένα άτομα να φύγουν από τη ζωή σας, αλλά ούτως ή άλλως δεν υπήρχαν για καλό.
ΕΡΓΑΣΙΑ
Από τα μέσα Φεβρουαρίου μέχρι τον Μάρτιο μπορείτε να περάσετε πολύ περισσότερο χρόνο εστιάζοντας στα σχέδια που αγαπάτε και θέλετε να ασχολείστε καθημερινά. Εάν το κάνετε, τότε μπορείτε να κάνετε πρόοδο και να γίνετε ακόμα πιο αφοσιωμένοι, αλλά και να μεταμορφώσετε τη ζωή σας.
Να είστε ανοιχτοί στην υιοθέτηση μιας νέας προσέγγισης στους στόχους και τις φιλοδοξίες σας, θέτοντας νέους κανόνες και τρόπους.
Τον Ιούλιο, αποφύγετε να είστε παρορμητικοί στις αποφάσεις σας, γιατί διαφορετικά δε θα μπορείτε να χειριστείτε την ενέργειά σας. Μην αναλάβετε περισσότερα από όσα μπορείτε να διαχειριστείτε, καθώς το άγχος σας θα αυξηθεί αισθητά και θα σας αποσυντονίσει.
Προσπαθήστε να κάνετε φίλους συνεργάτες ή ανώτερους σας και βεβαιωθείτε ότι δεν κάνετε το αντίθετο και δημιουργείτε συγκρούσεις στον εργασιακό χώρο. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει σταθερότητα στη δουλειά σας ή ακόμη και να σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…8,13,29,45.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η νέα χρονιά για εσάς του Παρθένους θα είναι λίγο πολύ όπως η προηγούμενη, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να τη βελτιώσετε. Χρησιμοποιήστε το 2020 για να βελτιώσετε την προσωπική σας ζωή, ακόμα και αν κοινωνικά και επαγγελματικά σας φαίνεται να είναι στάσιμη. Φροντίστε τον εαυτό σας, την οικογένειά σας και τους αγαπημένους σας και όλα θα κυλούν αρμονικά.
Ξεκινήστε τη χρονιά κάνοντας βελτιώσεις στο σπίτι σας για να καλυτερεύσετε τη ζωή σας, γιατί αν νιώθετε καλά στο χώρο σας, θα αισθανθείτε καλά και ψυχολογικά. Δώστε προσοχή στην οικογένειά σας και προσπαθήστε να τους στηρίξετε περισσότερο ή να βελτιώσετε τις σχέσεις σας.
Τον Ιανουάριο θα αισθανθείτε πιο κοντά με τους φίλους που έχετε μια καλή, υγιή σύνδεση και θα απομακρυνθείτε από εκείνους που δεν έχετε. Μπορείτε να αναλάβετε μεγαλύτερο ρόλο σε κάτι ομαδικό, να αισθανθείτε καλύτερα συναισθηματικά και πιο ανεξάρτητοι αλλά και επαναστάτες όταν αισθανθείτε ότι καταφέρατε να εκφράσετε πλήρως την ατομικότητά σας.
Από τα μέσα Ιουνίου έως τα μέσα Ιουλίου, το διάστημα αυτό θα σας προκαλέσει ανασφάλεια για τα μελλοντικά σας όνειρα. Αγωνιστείτε για να παραμείνετε στο σωστό δρόμο και μην παραδώσετε εύκολα τα όπλα. Μείνετε μακριά από παρεξηγήσεις ή μάχες, με φίλους και συνεργάτες. Εργαστείτε πάνω σε αλλαγές που δεν μπορούν εύκολα να γίνουν και προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα. 
Το δεύτερο μισό του Οκτωβρίου, βρείτε διαφορετικούς τρόπους για να εκφράσετε τον εαυτό σας αν αισθάνεστε παρεξηγημένοι ή απογοητευμένοι, αλλά θα χρειαστεί να ακούσετε και τους άλλους. Επικεντρωθείτε στις ιδέες σας, τροποποιήστε τις και προσαρμόστε τις για να έχετε άλλη μια ευκαιρία. Βρείτε νέους τρόπους για να μοιραστείτε τη γνώση που έχετε αποκομίσει και διδάξτε αυτό που γνωρίζετε.
ΣΧΕΣΕΙΣ
Θα υπάρχει ισχυρή ενέργεια στις σχέσεις σας και ορισμένα πράγματα μπορεί να αλλάξουν σε κάποιες από αυτές, αφού θα γίνετε πιο αγαπητοί σε ορισμένα πρόσωπα και θα ξεκόψετε από κάποια άλλα. Σίγουρα δε δείχνετε μεγάλο ενδιαφέρον όσοι είστε ελεύθεροι για να προχωρήσετε σε μία σοβαρή δέσμευση, ενώ οι δεσμευμένοι θα προσπαθήσετε να μεταμορφώσετε τη σχέση σας και θα εκφράζετε πιο έντονα τα συναισθήματά σας. Προσπαθήσετε να ανοίξετε την καρδιά σας με θετικούς τρόπους.
Τον Φεβρουάριο, θα σας αναγκάσει να ασχοληθείτε με κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο που υπάρχει στη ζωή σας και να βρείτε τι είναι αυτό που πάει λάθος όμως το ένστικτο σας για άλλη μια φορά θα σας καθοδηγήσει.
Από τον Μάιο μέχρι τον Ιούνιο θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε τα πράγματα σωστά και να επιστρέψετε στις σχέσεις σας πιο αφοσιωμένοι. Από τον Ιούλιο αναπτύξτε τον κοινωνικό σας κύκλο και πλησιάστε ανθρώπους που είναι καλό για σας και θα σας βοηθήσουνε να καταλάβετε ποιος είναι και ποιος δεν είναι με το μέρος σας.
ΕΡΓΑΣΙΑ
Από τον Απρίλιο έως τα μέσα Μαΐου, θα είστε άκρως εστιασμένοι στην εργασία σας και ιδιαίτερα παθιασμένοι σε καθημερινό επίπεδο. Αυτό το διάστημα είναι ιδανικό για να προβείτε σε αλλαγές, να έχετε πρόοδο και κυρίως αναγνώριση για ότι κάνετε. Θα πάρετε πολλά σαν αντάλλαγμα, γι’ αυτό κρατήστε ισορροπίες και μη σκορπιστείτε δεξιά και αριστερά γιατί θα χάσετε το στόχο σας.
Από τα μέσα Μαΐου μέχρι τον Ιούνιο, θα λείπει η πειθαρχία ώστε να εστιάσετε στα σχέδια και τις φιλοδοξίες σας. Ναι μεν θα νιώθετε φιλόδοξοι, αλλά η ενέργειά σας θα είναι μειωμένη για να σας οδηγήσει εκεί που πρέπει. Πιθανόν να αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις και να πρέπει να αντιμετωπίσετε άτομα κύρους στον εργασιακό σας χώρο για να αποσπάσετε την προσοχή που θέλετε. Κάντε μικρά διαλείμματα για να μη μείνετε πολύ πίσω.
Τον Οκτώβριο ενδέχεται να αντιμετωπίσετε ορισμένα οικονομικά ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν γρήγορα και χρειάζεται να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στα προσωπικά έξοδα και σχέδια. Δε θα είναι για πολύ έτσι, αλλά κρίνεται σκόπιμο να είστε προσεκτικοί για να μην πιεστείτε ή νιώσετε άβολα αργότερα.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…4,10,28,41.

ΖΥΓΟΣ
Η νέα χρονιά προβλέπει ότι η ζωή σας φέτος θα είναι ευκολότερη. Θα έχετε λιγότερες ευθύνες και περισσότερο χρόνο για να κάνετε τα πράγματα που εσείς θέλετε. Η ενασχόληση με χόμπι θα σας γεμίσει χαρά. Το 2020 είναι ιδανικό για να επικεντρωθείτε στον εαυτό σας και στις σχέσεις σας.
Το 2020 φέρνει εξελίξεις στο σπίτι και τον οικογενειακό σας χώρο. Ίσως αποφασίσετε να κάνετε μια μεγάλη κίνηση, να ξεκινήσετε ανακαίνιση, να μείνετε με συγγενικά πρόσωπα, να επαναπροσδιορίσετε τους ρόλους που έχει ο καθένας στις σχέσεις σας ή να ακολουθήσετε μια εντελώς διαφορετική προσέγγιση σε ότι πρέπει να αλλάξετε.
Τον Μάιο και Ιούνιο και θα πρέπει να προσπαθήσετε να δώσετε στον εαυτό σας περισσότερο χρόνο, γιατί μάλλον ξεχνάτε ότι είστε άνθρωπος και όχι σούπερ ήρωας. Βρείτε νέους τρόπους για να δημιουργήσετε ισχυρούς συναισθηματικούς δεσμούς με όσους σας ενδιαφέρουν και αισθανθείτε πιο ανοιχτοί στο να έχετε σχέσεις με άτομα που σας φαίνονται διαφορετικά από εσάς.
Ίσως αισθανθείτε ότι το σύμπαν θα σας βοηθήσει να βγείτε από αδιέξοδα και να επιστρέψετε στα συνηθισμένα, αλλά μπορεί να είναι μια καλή στιγμή να κάνετε κάτι ξανά και να έχετε μια δεύτερη ευκαιρία με κάτι που έχετε κατά νου.
Κρίνεται σκόπιμο για όλη τη χρονιά να προσπαθήσετε να έχετε καλύτερο έλεγχο των συναισθημάτων σας και να αποφύγετε να κυριαρχήσετε με το έτσι θέλω σε όσους συναναστρέφεστε σε προσωπικό επίπεδο. Το 2020 είναι η χρονιά που πρέπει να μάθετε πώς να κάνετε ειρήνη με ότι δεν μπορείτε να αλλάξετε και να ξεπεράσετε.
Καθώς η χρονιά θα φθάνει στο τέλος, μια αλλαγή εργασίας θα είναι πολύ πιθανή. Ταυτιστείτε με άτομα που μοιράζεστε στόχους και αυξήστε την αυτοπεποίθησή σας. Ψάξτε για υποστήριξη μέσα στο φιλικό και οικογενειακό σας χώρο.
ΣΧΕΣΕΙΣ
Εστιάστε περισσότερο στα άτομα που θεωρείται οικογένειά σας, καθώς μπορεί να υπάρξει μια ολική μεταμόρφωση στον τρόπο που χειρίζεστε προσωπικά θέματα. Η αλλαγή μπορεί να ξεκινήσει εσωτερικά, ώστε να εργαστείτε για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που βρίσκονται βαθιά μέσα σας.
Βρείτε νέες ιδέες που θα σας ενθουσιάσουν και εργαστείτε σε βραχυπρόθεσμα σχέδια. Ξοδέψτε χρόνο για να μάθετε καινούρια πράγματα ή να μοιραστείτε πληροφορίες με άλλους.
Από τον Απρίλιο μέχρι τον Ιούνιο, μπορείτε να δώσετε περισσότερη έμφαση στην αγάπη, στο πάθος και το ρομαντισμό και να ξεκινήσετε μια νέα σχέση όσοι είστε ακόμα αδέσμευτοι ή να προχωρήσετε σε περαιτέρω δεσμεύσεις όσοι είστε ήδη σε σχέση.
Από τον Σεπτέμβριο έως τα μέσα Νοεμβρίου, θα υπάρξουν προκλήσεις στις σχέσεις σας και θα αντιμετωπίσετε περισσότερες απογοητεύσεις με ανθρώπους στη ζωή σας. Θα χρειαστεί να δείξετε εγκράτεια και να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην αφήσετε τον θυμό να σας κυριεύσει. Προτιμήστε την ενέργεια σας να τη χρησιμοποιήσετε και να τη διοχετεύσετε με παραγωγικό τρόπο.
ΕΡΓΑΣΙΑ
Τον Φεβρουάριο θα υπάρχουν προβλήματα στον τομέα της εργασίας που πρέπει να αντιμετωπιστούν και θα χρειαστείτε περισσότερο χώρο. Απαιτείται να δείξετε υπομονή απέναντι σε άτομα κύρους και συνεργάτες για να μην επηρεαστούν οι μεταξύ σας σχέσεις. Επεξεργαστείτε τα δεδομένα που έχετε, αναθεωρήστε σχέδια που δεν προχωρούν και αναπτύξτε τους στόχους σας. Αν είστε σίγουροι ότι δε σας αρέσει η δουλειά σας, ίσως θελήσετε να κάνετε κάτι άλλο.
Από τα μέσα Μαΐου έως τον Ιούνιο, θα είστε πιο επικεντρωμένοι στους στα σχέδιά σας και θα γίνετε πιο παραγωγικοί. Δώστε ιδιαίτερο βάρος σε κάτι που στερείται, γιατί θα χρειαστεί να κάνετε ένα βήμα πίσω και να επαναξιολογήσετε τα μακροπρόθεσμα σχέδια σας.
Ο Ιούνιος, είναι ιδανικός για να ξαναδείτε παλιά σχέδια και να έχετε απολαβές. Τον Οκτώβριο, θα χρειαστεί να είστε πιο προσεκτικοί με τα χρήματά σας και τον οικονομικό προγραμματισμό. Δεν είναι σίγουρα η καλύτερη στιγμή για μεγάλες αγορές εκτός αν είναι επιτακτική ανάγκη να αντικαταστήσετε κάτι. Προσπαθήστε να έχετε κέρδη με νόμιμου τρόπους και όχι πατώντας πάνω σε πλάτες άλλων.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…9,17,26,33.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το 2020 έρχεται για να σας βοηθήσει να νιώσετε απελευθερωμένοι από το παρελθόν και ως ελεύθεροι να πάρετε πια τις δικές σας αποφάσεις. Είναι η στιγμή που μπορείτε να ασχοληθείτε με αυτά που αγαπάτε, να εστιάσετε σε ότι σας κάνει πιο ευτυχισμένους, να χρησιμοποιήσετε την ενέργειά σας προς σωστές κατευθύνσεις και να εκμεταλλευτείτε τι ευκαιρίες που θα προκύψουν.
Η νέα χρονιά σηματοδοτεί αλλαγές και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στις αποφάσεις που θα παίρνετε, γιατί αν κινείστε σωστά, τότε το 2020 θα είναι υπέροχο. Σκεφθείτε έξυπνα και κάντε τις επιλογές που γνωρίζετε ότι θα κάνουν τη ζωή σας καλύτερη.
Στο ξεκίνημα του χρόνου θα μπορείτε να επικεντρωθείτε σε εσάς, στα σχέδια και τις ιδέες σας και να είστε έτοιμοι για τα επόμενα 2 χρόνια της ζωής σας.
Σας φέρνει μεγάλη ενέργεια για να καταλήξετε σε μεγάλες, ισχυρές, ακόμη και ζωτικής σημασίας ιδέες και σχέδια. Εστιάστε σε αυτά που είναι ρεαλιστικά και εφικτά για να συμβούν. Να είστε σοβαροί και επικεντρωμένοι στους στόχους σας μέχρι να μάθετε τα πάντα.
Από τα μέσα Ιουνίου μέχρι τα μέσα Ιουλίου ασχοληθείτε περισσότερο με την εικόνα σας και μην είστε υπερβολικοί στις κινήσεις σας. 
Τον Οκτώβριο, θα χρειαστεί να δώσετε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο για να κάνετε αυτά που θέλετε και να έχετε επιπλέον υπομονή με άλλους. Όμως, είναι μια καλή περίοδος για αναθεωρήσεις κάθε είδους και δεύτερες ευκαιρίες για κάτι από το παρελθόν που θα θέλατε να δοκιμάσετε ξανά.
Προς το τέλος του Οκτωβρίου, ίσως χρειαστεί να κάνετε ένα διάλειμμα και να ξεκουραστείτε ώστε να κατανοήσετε καλύτερα τον εαυτό σας, τα κίνητρά σας και το παρελθόν σας. Αναπτύξτε τον κοινωνικό σας κύκλο, μιλήστε με κόσμο και κάντε νέες φιλίες, αλλά μην το παρακάνετε και καταλήξετε να είστε ασφυκτικοί απέναντι στους άλλους.
ΣΧΕΣΕΙΣ
Λίγο περίεργα θα είναι τα πράγματα στις σχέσεις σας τους πρώτους δύο μήνες του χρόνου, καθώς θα αισθάνεστε έντονα την έλλειψη αγάπης στη ζωή σας και θα αγωνίζεστε να βρίσκεστε σε σύνδεση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Όμως, από το να αρχίσετε να παίζετε δραματικούς ρόλους, προσπαθήστε να είστε στοργικοί και δοτικοί και επικεντρωμένοι σε όσους αγαπάτε.
Από τα μέσα Μαΐου έως τον Ιούνιο θα είστε αγαπητοί και ζεστοί και θα έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να τον διαθέσετε σε εκείνους που θα επιλέξετε. Αλλάξτε τον τρόπο που προσεγγίζετε άτομα που θέλετε να δεσμευτείτε, αφήνοντας απ’ έξω μη συμβατικούς ανθρώπους. Όσοι έχετε ήδη μια σχέση θα βιώσετε αρκετές αλλαγές, κάποιες για καλό και κάποιες που δε θα σα αρέσουν τόσο. Προσπαθήστε να είστε ευέλικτοι για να μη χρειαστεί να πάρετε πίσω δεσμεύσεις που έχετε αποδεχθεί.
ΕΡΓΑΣΙΑ
Εστιάστε στην απόκτηση κερδών με το ξεκίνημα της χρονιάς, δίνοντας την πρέπουσα σημασία σε οικονομικές συμβουλές και πληροφορίες που θα πάρετε. Εργαστείτε για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα και να βελτιώσετε την προσωπική σας κατάσταση, αναλάβετε μια δεύτερη εργασία αν σας είναι εφικτό ή μετατρέψτε ένα χόμπι σας σε κάτι κερδοφόρο.
Είναι πιθανό να βαρεθείτε την τρέχουσα εργασία σας και να θελήσετε να αλλάξετε σταδιοδρομία. Προσπαθήστε να βρείτε μια δουλειά που να ταιριάζει με τις ικανότητές σας, γιατί δεν έχει νόημα να αφήσετε μια δουλειά που θεωρείτε βαρετή για μια που θα είναι όμοια. Από τον Ιούλιο μέχρι το τέλος του έτους, ίσως χρειαστεί να ασχοληθείτε με ορισμένα θέματα εργασίας που σας είχαν απογοητεύσει στο πρόσφατο παρελθόν. Μη βλέπετε τους συνεργάτες σας σαν πρόσκληση για εσάς, αλλά σαν συνοδοιπόρους σας. Δώστε χώρο στον εαυτό σας για να κάνετε τα πράγματα μόνοι σας, αλλά βεβαιωθείτε ότι δεν τονίζετε το εγώ σας περισσότερο απ’ όσο πρέπει.
Φροντίστε το 2020 να έχετε αποπληρώσει όλα τα χρέη σας και να πάρετε πίσω χρήματα από οποιονδήποτε δανείσατε στο παρελθόν. Θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να γίνετε αρκετά πειστικοί.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…4,16,23,45.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η φετινή χρονιά θα σας κάνει να αισθανθείτε πιο σίγουροι και αυτό θα σας βοηθήσει σε πολλές διαφορετικές πτυχές της ζωής σας. Το 2020 είναι μια καλή ευκαιρία να επιλύσετε τυχόν προβλήματα που συνέβησαν πέρυσι. Καθαρίστε το παρόν σας από το παρελθόν για να έχετε ένα καλύτερο μέλλον. Να είστε υπομονετικοί, κοινωνικοί και τολμηροί και θα κάνετε θαύματα.
Θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες που θα φτάσουν στην πόρτα σας και εσείς θα πρέπει να διαχωρίσετε τις καλές από τις άχρηστες, τις κερδοφόρες από τις ζημιογόνες. Καθώς όλα θα κυλούν σχετικά γρήγορα, προνοήστε να βρίσκετε χρόνο για να ξεκουράζεστε και για να περνάτε χρόνο με τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν.
Το 2020 θα φέρει πολλές αλλαγές και στην προσωπικότητά σας, αλλά κάνοντας τις σωστές επιλογές, όλα θα είναι προς το καλύτερο. Τολμήστε όσες θα σας βοηθήσουν να επεκταθείτε και διευρύνετε τις γνώσεις σας. Ασχοληθείτε πιο σοβαρά με τις ιδέες σας και επιδιώξτε να τις κάνετε πραγματικότητα.
Ο Ιανουάριος σας γεμίζει με ενθουσιασμό και ενέργεια για το τι είναι δυνατό για εσάς, τις ευκαιρίες που θα έχετε και τι είστε έτοιμοι να θέσετε σε λειτουργία. Συγκεντρωθείτε στην εκκίνηση κάτι καινούργιου που θα έχει διάρκεια και στα επόμενα χρόνια.
Ο Ιούνιος θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε κάτι σημαντικό, να δείτε την αποκορύφωση ενός σχεδίου που έχετε δουλέψει σκληρά για καιρό και να ανταποκριθείτε καλύτερα στα συναισθήματά σας λέγοντας αυτό που σκέφτεστε και αισθάνεστε.
Ο Δεκέμβριος αυξάνει την αυτοπεποίθησή σας και μπορείτε να προχωρήστε τα σχέδιά σας και να επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που θα βρεθούν μπροστά σας.
Κάντε μικρά διαλείμματα που θα ξεκουράσουν το μυαλό σας και θα σας αποφορτίσουν συναισθηματικά. Εξοικειωθείτε με το υποσυνείδητο μυαλό σας και θα καταλάβετε τον εαυτό σας καλύτερα.
ΣΧΕΣΕΙΣ
Τον Φεβρουάριο θα αντιμετωπίσετε παρανοήσεις στις προσωπικές σας σχέσεις, εξαιτίας μικρών πραγμάτων που θα πηγαίνουν στραβά. Μην εστιάζετε σε ασήμαντα θέματα και χάνετε την ουσία των πραγμάτων. Περάστε χρόνο με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα βρείτε λύσεις για όλα.
Ο Μάιος και ο Ιούνιος, θα σας κάνουν να αισθάνεστε περισσότερο αποκομμένοι και λιγότερο συνδεδεμένοι με τα οικογενειακά σας πρόσωπα. Φροντίστε να μην είστε πεισματάρηδες και να μη βιαστείτε να καταλήξετε σε συμπεράσματα που θα απέχουν από την πραγματικότητα. Αντιθέτως, κάντε ότι μπορείτε για να επανασυνδεθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Προσέξτε τη σχέση σας όσοι είστε δεσμευμένοι γιατί θα υπάρξει παραπλάνηση και θα αμφισβητήσετε τις δεσμεύσεις που έχετε δώσει ή είστε πολύ κοντά να δώσετε, εξαιτίας λανθασμένων πληροφοριών από άτομα που καιροφυλακτούσαν να πάρουν τη θέση σας.
Από το Σεπτέμβριο μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου, θα προκληθούν εντάσεις στις προσωπικές σας σχέσεις και θα πρέπει να είστε πιο υπομονετικοί και προσεκτικοί μαζί τους και όχι να λογομαχείτε μαζί τους ή να περνάτε σε επίθεση.
ΕΡΓΑΣΙΑ
Μεταμορφώνετε πλήρως ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζετε και χειρίζεστε τα οικονομικά σας, τον τρόπο που κάνετε τις αγορές σας, αλλά και το πώς κερδίζετε χρήματα. Δείτε ότι σχετίζετε με τα χρήματά σας πιο σοβαρά και επικεντρωθεί στην προσπάθεια να έχετε μια υγιή σχέση με αυτά, γιατί αν στηρίζεστε μόνο εκεί θα απογοητευθείτε, ενώ αν δεν περιστρέφονται τα πάντα στη ζωή σας γύρω από αυτά θα βρεθείτε σε ευνοϊκές καταστάσεις και θα αποκτήσετε μια καλύτερη σχέση μαζί τους.
Το 2020 αυξάνει τη δυνατότητα να αλλάξετε πλεύση σε επαγγελματικό επίπεδο γιατί θέλετε να αισθάνεστε μεγαλύτερη ανεξαρτησία. Όμως, μπορείτε να το πετύχετε και με αλλαγές στην ήδη εργασία σας αν δε θέλετε να ρισκάρετε σε κάτι εντελώς καινούριο καθώς θα σας προσελκύει οτιδήποτε διαφορετικό από ό, τι κάνατε πριν. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για να μην πάρετε βιαστικές και παρορμητικές αποφάσεις που δε θα σας εξυπηρετούν σε τίποτα.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…9,17,25,32.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το 2020 θα είναι για εσάς ένα μεγάλο στοίχημα με τον εαυτό σας, όπου θα πρέπει να βελτιωθείτε σε κάθε επίπεδο. Συναισθηματικό, κοινωνικό, προσωπικό, επαγγελματικό αλλά και οικονομικό. Θα πρέπει να βάλετε τα δυνατά σας, καθώς τίποτα δε θα είναι αρκετό αν δεν προσπαθήσετε αρκετά.
Τη νέα χρονιά θα αποζητήσετε αρμονία και ηρεμία όχι μόνο στον περίγυρό σας, αλλά και σε ψυχολογικό επίπεδο. Σας έχουν κουράσει οι εντάσεις που βιώσατε την προηγούμενη χρονιά ήταν είχαν αιτία, είτε όχι και πλέον θέλετε να ξεφύγετε από ψυχοφθόρες καταστάσεις. Μη φοβηθείτε να ζητήσετε βοήθεια αν νιώσετε ότι το χρειάζεστε. Αρκετές ευκαιρίες βελτίωσης θα υπάρξουν, οπότε απολαύστε το.
Σίγουρα είναι η χρονιά σας θα υπάρχουν μεγάλες μετατοπίσεις, μετασχηματισμοί, ευθύνες και ευκαιρίες που θα έρχονται σε συνδυασμό ή μόνες τους. Μπορείτε να κάνετε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας και ποια διαδρομή θα πάρετε θα εξαρτηθεί από εσάς.
Μεταμορφώστε εντελώς τη ζωή σας, δείξτε υπευθυνότητα και εστιάστε περισσότερο στην επιδίωξη ευκαιριών που σας προσφέρουν περισσότερο χώρο και χρόνο. Μπορείτε να είστε πιο χαρισματικοί στην επικοινωνία σας και να καταλαβαίνετε που αποσκοπούν όσοι βρίσκονται γύρω σας ανεξάρτητα από το τι λένε.
Φέτος είναι η στιγμή να δεσμευθείτε και να περάσετε στο επόμενο επίπεδο τη σχέση σας, όσοι είστε δεσμευμένοι. Οι αδέσμευτοι ξεκινήστε την αναζήτησή σας στον κύκλο των φίλων σας, επειδή σίγουρα μαζί τους έχετε περισσότερα κοινά παρά με ξένους.
ΣΧΕΣΕΙΣ
Το 2020 θα βρείτε νέους τρόπους για να εκφράσετε την αγάπη και τα συναισθήματα που έχετε μέσα σας. Αφεθείτε και προσελκύστε ανθρώπους που σας φαίνονται ασυνήθιστοι ή διαφορετικοί από όσους γνωρίζετε μέχρι τώρα για να ξεκινήσετε κάτι νέο. Όσοι είστε σε σχέση πλησιάστε το σύντροφό σας, κάντε μαζί νέα πράγματα και επαναφέρετε τη σπίθα στη σχέση σας.
Τον Ιανουάριο, πλησιάστε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, αλλά κρατηθείτε μακριά απ’ όσους δεν έχετε καλές σχέσεις.
Από τα μέσα Ιουνίου έως τα μέσα Ιουλίου και ίσως χρειαστεί να εργαστείτε πάνω στον τρόπο που επικοινωνείτε με τα άτομα που βρίσκονται στη ζωή σας για να τους κατανοήσετε καλύτερα, αλλά και για να σας καταλάβουν και αυτοί. Εάν δεν είστε κατανοητοί απέναντί τους, ίσως χρειαστεί να προσπαθήσετε να εκφράσετε τον εαυτό σας με διαφορετικό τρόπο.
Από τον Σεπτέμβριο έως τα μέσα Νοεμβρίου, θα υπάρχουν επιπλέον καυγάδες με την οικογένεια ή τους ανθρώπους που βλέπετε ως οικογένεια, ειδικά αν η σχέση σας δεν είναι η καλύτερη. Θα πρέπει να βρείτε τη χρυσή τομή και οι δυο πλευρές για να τη βελτιώσετε και να τις διατηρήσετε.
ΕΡΓΑΣΙΑ
Από τον Μάιο μέχρι τον Ιούνιο, συγκεντρωθείτε στους στόχους σας και μην ασχοληθείτε καθόλου με άτομα πεισματάρικα και κολλημένα σε απαρχαιωμένες μεθόδους που θα σας πάνε πίσω αντί για μπροστά.
Βάλτε όλη σας την ενέργεια για να πετύχετε αυτά που θέλετε. Αν δεν έχετε την απαιτούμενη διάθεση ή έχετε σκοπό να τα κάνετε όλα μισά, μην ξεκινήσετε καθόλου.
Δώστε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο για διαλείμματα ανάλογα με τις ανάγκες. 
Από τον Απρίλιο μέχρι τον Ιούνιο, εστιάστε περισσότερο στα οικονομικά σας και προσπαθήστε να κερδίσετε περισσότερα χρήματα, να βελτιώσετε τα έσοδά σας και να κάνετε μακροπρόθεσμα. Κρατηθείτε μακριά από σπατάλες και άχρηστες δαπάνες, που θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Βρείτε νέους τρόπους και πόρους που θα κερδίσετε χρήματα και θα αυξάνονται όσο περνάει ο καιρός.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…8,12,23,47.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η νέα χρονιά φέρνει πολλές νέες ευκαιρίες στο δρόμο σας φέτος για να βελτιώσετε τον εαυτό σας αλλά και το περιβάλλον σας. Είναι πιθανό να αισθανθείτε πιο παρορμητικοί, γεγονός που θα φέρει κάποιες αλλαγές στη ζωή σας γι’ αυτό να είστε προσεκτικοί να μην προσπεράσετε τα «θέλω» του εαυτού σας. Το 2020 θα υπάρξουν νέες ευκαιρίες, νέες γνωριμίες, ενώ η δημιουργικότητά σας θα είναι αυξημένη. Προσπαθήστε να λειτουργείτε με τη λογική περισσότερο από το συναίσθημα για να κάνετε πιο εύκολη τη χρονιά σας. Κάντε τα πλάνα σας και σχεδιάστε πως θα κινηθείτε και που θα απευθυνθείτε, ώστε σε στιγμές που δεν ξέρετε πώς να ενεργήσετε να μη χρειαστεί να λογοκρίνετε τον εαυτό σας.
Τη νέα χρονιά εργαστείτε στα σχέδιά σας, όταν κανείς δεν δίνει προσοχή και δημιουργήστε νέα δεδομένα που θα σας επιτρέψουν να αποκτήσετε μεγαλύτερο έλεγχο στον εαυτό σας και στη ζωή σας.
Ο Μάρτιος, θα σας κάνει να νιώσετε έξω από τα νερά σας αφού θα έχετε πολλά ανοιχτά μέτωπα και ζητήματα που θα απαιτούν την προσοχή σας. Ίσως να είστε απασχολημένοι και να θέλετε διάλειμμα, αλλά δεν είναι η στιγμή να το κάνετε. Το 2020 είναι μια χρονιά που θα αναθεωρήσετε την πορεία σας και θα εστιάσετε σε ότι έχετε κάνει μέχρι στιγμής.
Από το τέλος Μαρτίου έως τα μέσα Μαΐου, η ενέργεια σας θα είναι αυξημένη και σε επιτάχυνση. Θα νιώθετε ενθουσιασμένοι από τις νέες ευκαιρίες που θα σηματοδοτήσουν καινούρια σχέδια και στόχους για να εργαστείτε. Ότι ξεκινήσετε τώρα θα έχει διάρκεια τουλάχιστον για τα επόμενα δύο χρόνια.
Από τα μέσα Σεπτεμβρίου έως τα μέσα Νοεμβρίου θα είναι δύσκολα να εστιάσετε στα επιχειρήματα σας και ίσως χρειαστεί να πολεμήσετε εναντίον όσων δεν συμφωνούν με τις ιδέες, τις απόψεις ή τα σχέδιά σας. Λίγο πριν τελειώσει η χρονιά, μπορείτε να ξεκινήσετε κάτι νέο στη ζωή σας, αλλά πρέπει να γίνει υπεύθυνα, με τον σωστό τρόπο και για τους σωστούς λόγους. Ξεκλειδώστε ευκαιρίες και βρείτε χρόνο για να τις εξερευνήσετε και να τις επεκτείνετε, ώστε να μην αισθάνεστε περιορισμένοι.
ΣΧΕΣΕΙΣ
Από τα μέσα Μαΐου μέχρι τον Ιούνιο και αυτό το διάστημα δε θα νιώθετε τόσο άνετοι με τα συναισθήματά σας και τα άτομα που βρίσκονται κοντά σας. Κάποιοι θα απαιτούν περισσότεροι προσοχή από εσάς και κάποιοι άλλο θα φέρνουν τα νεύρα σας στα όριά τους. Πριν αποφασίσετε να εντάξετε το δράμα στη ζωή σας, ηρεμήστε, βάλτε μπροστά τη λογική και αντιστρέψτε τους ρόλους.
Κάντε τους άλλους υπόλογους απέναντί σας, επειδή εξαιτίας τους καταπιέζετε το συναίσθημά σας. Σε αντίθεση με όσους κρατήσετε που θα πρέπει να εργαστείτε για να ενισχύσετε τους δεσμούς σας και να είστε πιο στοργικοί.
Ο Νοέμβριος, θα ζητήσει από εσάς να εστιάσετε στα θετικά που υπάρχουν στις σχέσεις σας, να μοιραστείτε αυτά που νιώθετε με τους ανθρώπους που αγαπάτε και να αναπτύξετε την πνευματική σας σύνδεση. Αυτό σημαίνει πως τα άτομα που δεν τηρούν τις προδιαγραφές που θέλετε, πρέπει να τα απομακρύνεται από κοντά σας.
ΕΡΓΑΣΙΑ
Επικεντρωθείτε σε οικονομικά θέματα που θα προκύπτουν και δώστε μεγαλύτερη προσοχή. Το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς αποφύγετε μεγάλες αγορές, καθώς δεν είναι η κατάλληλη περίοδος για να σπαταλήσετε χρήματα αφού το ενδεχόμενο να προκύψουν απροσδόκητες δαπάνες θα είναι αυξημένο. Βελτιώστε όσο περισσότερο μπορείτε την οικονομική σας κατάσταση και μην ξεφεύγετε από τους στόχους σας. Ίσως εμφανιστεί και μια δεύτερη εργασία, που θα σας βοηθήσει στην προσπάθειά σας για αποταμίευση.
Τον Ιανουαρίου, δείξτε ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες και μην είστε ανυπόμονοι. Οι βιαστικές κινήσεις δε θα σας βοηθήσουν και θα σας φορτώσουν με επιπρόσθετο άγχος.
Από τα μέσα Ιουνίου έως τα μέσα Ιουλίου, το διάστημα μπορεί να φέρει κινδύνους στην επαγγελματική σας ζωή. Δώστε χώρο και χρόνο σε συνεργάτες να μελετήσουν αυτά που τους προτείνετε για να μην έχετε προβλήματα.
Τον Οκτώβριο θα αναθεωρήσετε σχέδια. Οι καθυστερήσεις που θα προκύψουν θα σας κάνουν να νιώσετε πως χάνετε το δρόμο σας, όμως, συνεχίστε την πορεία σας γιατί τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως πιστεύετε. Μείνετε μακριά από παρασκηνιακές καταστάσεις που θα χαλάσουν τις σχέσεις σας με άτομα κύρους.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…8,17,26,33.

ΙΧΘΕΙΣ
Με το ξεκίνημα του 2020 θα ψάχνετε για περισσότερη δράση και περιπέτεια στη ζωή σας. Θα αισθανθείτε πιο παρορμητικοί, θα έχετε αυξημένη αυτοπεποίθηση και ανεξάρτητα από το τι βιώσατε και αισθανθήκατε τα τελευταία χρόνια, θα είστε πιο ρεαλιστές και θα καταλάβετε περισσότερο τον κόσμο γύρω σας. Όλα αυτά είναι βέβαιο ότι θα φέρουν και αλλαγές στην προσωπικότητά σας.
Από εσάς θα κριθεί αν η νέα χρονιά θα είναι σημαντική ή βαρετή. Εάν θα αισθάνεστε άνετα με το ποιοι είστε και αν ενεργείτε σύμφωνα με το πώς σας ταιριάζει, τότε σίγουρα το 2020 θα είναι συναρπαστικό. Αν προσπαθήσετε να αποκρύψετε την αληθινή προσωπικότητά σας, τότε μάλλον δε θα διασκεδάσετε και τόσο.
Μη φοβηθείτε να κινηθείτε μόνοι για το καλό σας. Είναι λάθος να πιστεύετε ότι χρειάζεστε άλλους να γίνουν τα δεκανίκια σας. Ενεργήστε με το ένστικτό σας, ικανοποιήστε τις επιθυμίες σας και φροντίστε να βρίσκεστε με ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν.
Τα όνειρα που έχετε για το μέλλον σας θα αρχίσουν να παίρνουν σάρκα και οστά. Εστιάστε στις αλλαγές που πρέπει να κάνετε, χωρίς να σκέφτεστε μήπως βγείτε από τις ανέσεις που έχετε συνηθίσει. Αφήστε την αισιοδοξία να κυριαρχήσει και θα επιτύχετε αρκετούς μετασχηματισμούς που θα σας οδηγήσουν στο σωστό δρόμο.
Από τον Απρίλιο μέχρι τα μέσα Μαΐου, εργαστείτε σε σχέδια που έχετε θέσει καιρό πριν και προετοιμαστείτε να τα παντρέψετε με καινούρια. Όπου κρίνεται ότι χρειάζεστε βοήθεια, μη διστάσετε να τη ζητήσετε γιατί κάποιες φορές η ομαδικότητα κρίνεται απαραίτητη.
Το δεύτερο μισό του Οκτωβρίου θα σας ωθήσει να φέρεστε αμυντικά προς τους άλλους ειδικά αν δεν συμφωνούν οι ιδέες σας. Ενώ τον Νοέμβριο, μπορείτε να διευθετήσετε οικογενειακά θέματα, να ολοκληρώσετε σχέδια και να είστε πιο εκφραστικοί με αυτό που αισθάνεστε.
ΣΧΕΣΕΙΣ
Η κοινωνική σας ζωή θα ανθίσει το 2020 και όσο πιο αισιόδοξοι είστε τόσο πιο πολλούς νέους και θαυμάσιους ανθρώπους θα προσελκύετε. Όσοι είστε ελεύθεροι τη φετινή χρονιά θα αποκτήσετε πολλούς καινούριους φίλους, ενώ οι δεσμευμένοι θα έχετε μια πιο γλυκιά σχέση με το σύντροφό σας.
Ο Ιανουάριος, θα σας φέρει πιο κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, αλλά δε θα δείχνετε και μεγάλο ενδιαφέρον για τα προβλήματά τους. Προσπαθήστε να αναπτύξετε τις σχέσεις σας και να βελτιώσετε τους συναισθηματικούς δεσμούς με τους ανθρώπους που αγαπάτε, να γίνεται πιο στοργικοί και να εξαλείψετε ζητήματα που υπάρχουν μεταξύ σας και σας απομακρύνουν.
Από τα μέσα Ιουνίου μέχρι τα μέσα Ιουλίου, το διάστημα φέρνει στο προσκήνιο προκλήσεις στις σχέσεις σας. Ίσως να μην αισθάνεστε τόσο γεμάτοι από αγάπη αυτό το διάστημα, αλλά θα έχετε την ευκαιρία να επανασυνδεθείτε με άτομα από το παρελθόν.
Από τα μέσα Μαΐου μέχρι τον Ιούνιο, θα υπάρξουν προβλήματα με το σπίτι και την οικογένειά σας. Δε θα έχετε την απαιτούμενη υπομονή για να ασχοληθείτε με τα συγγενικά σας πρόσωπα, αφού δε θα μπορείτε να ελέγξετε τον εαυτό σας συναισθηματικά.
ΕΡΓΑΣΙΑ
Η νέα χρονιά ξεκινάει εστιάζοντας στη σταδιοδρομία σας και μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου μπορείτε να ορίσετε νέους στόχους και να εργαστείτε σκληρά για να τους επιτύχετε, αφού θα είστε πιο πειθαρχημένοι και εστιασμένοι. Επικεντρωθείτε στα μακροπρόθεσμα σχέδιά σας και να είστε πιο ρεαλιστικοί σχετικά με το τι μπορείτε να φέρετε σε πέρας. Σχεδιάστε σωστά τα επόμενα βήματά σας, ώστε να μην επαναλάβετε κάτι που παλιότερα τολμήσατε και αποτύχατε.
Τον Ιούνιο, επανεξετάστε την κατεύθυνσή σας για να είστε σίγουροι ότι κινείστε με τον σωστό τρόπο.
Ο Δεκέμβριος, βοηθάει να κλείσετε τη χρονιά εστιάζοντας σε νέους στόχους και φιλοδοξίες, που θα ακολουθούν μια καινούρια κατεύθυνση και θα σας ενθουσιάσουν στην πορεία.
Από τα μέσα σχεδόν Σεπτέμβρη μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου, ασχοληθείτε σοβαρά με τον οικονομικό σα τομέα μια που θα προκύψουν έξοδα που δεν είχατε υπολογίσει. Κινηθείτε προσεκτικά και με γνώμονα τη λογική και μην είστε αδιάφοροι για ότι θα συμβαίνει γύρω σας. Μην είστε ανυπόμονοι και παρορμητικοί, αλλά αντιθέτως κάντε έξυπνες επιλογές για να κερδίσετε χρήματα. Όταν πρόκειται για τον προϋπολογισμό σας, είναι καλύτερα να σκέφτεστε πιο λογικά.
ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ…2,15,36,41.