Προβλέψεις Ζωδίων 2021


 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΤΟΣ 2021.

 Κριός 2021
Μέσα στο νέο έτος θα έχετε τη δυνατότητα να δώσετε ώθηση τόσο στην προσωπική σας ζωή, όσο και στην επαγγελματική. Θα υπάρξουν καινούργιες ευκαιρίες, ωστόσο από την άλλη πλευρά δεν θα λείψουν οι δυσκολίες και τα εμπόδια. Καλείστε να βγάλετε στην επιφάνεια τη δυναμική πλευρά της προσωπικότητας σας, κάποιες καταστάσεις θα χρειαστούν ψυχραιμία και υπομονή. 
Θα σας επηρεάσει σε συναισθηματικό επίπεδο, θα έχετε τη δυνατότητα αναδομήσετε τις φιλικές και κοινωνικές σας σχέσεις. Ανάγκη θα έχετε για πρωτοποριακές ενέργειες, ο τρόπος σκέψης σας θα είναι προοδευτικός, ωστόσο θα πρέπει να κινηθείτε συγκρατημένα με οριοθετημένη παρόρμηση. Δεν αποκλείεται να προκύψουν καινούργιες γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε όχι μόνο σε κοινωνικό επίπεδο αλλά και σε επαγγελματικό. 
Οι εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν Μάιο Ιούνιο και Δεκέμβριο αντίστοιχα, θα σας δώσουν τη δυνατότητα να εξελιχθείτε όχι μόνο σε πρακτικό επίπεδο αλλά και σε πνευματικό. Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στον τρόπο που θα χειριστείτε τις σχέσεις σας, αναγκαίο θα είναι να διατηρήσετε την ισορροπία. Στις επαφές και στις συναντήσεις σας θα πρέπει να κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση. Η Σεληνιακή έκλειψη τον Νοέμβριο ενδεχομένως να φέρει διαφοροποιήσεις σε θέματα οικονομικής φύσης. Θα πρέπει να χειριστείτε τις υποθέσεις με τρόπο στρατηγικό ίσως και κάπως διπλωματικό, αναγκαίο θα είναι να αποφευχθούν οι εξάρσεις και οι υπερβολές.

Αισθηματικά

Δημιουργικά θα είναι τα ανοίγματα που θα υπάρξουν μέσα στο νέο έτος. Οι εκλείψεις δεν αποκλείεται να σας ανοίξουν έναν καινούργιο ορίζοντα. Δεν θα λείψουν οι καινούργιες γνωριμίες, είναι πολύ πιθανόν ένα καινούργιο πρόσωπο να παίξει σημαντικό ρόλο στην προσωπική σας ζωή. Θα έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα, να βγείτε από τη στασιμότητα και να διαφοροποιήσετε τον τρόπο σκέψης σας σε ένα γενικότερο επίπεδο. Τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις, ο τρόπος σκέψης σας θα είναι αρκετά δυναμικός, θα είστε σε θέση να απομακρύνεται από τη ζωή σας πρόσωπα που σας έχουν κουράσει ψυχολογικά. Ανοιχτή θα είναι η προοπτική για μία ολοκαίνουργια αρχή, θα σας βοηθήσει να σταθεροποιηθείτε σε συναισθηματικό επίπεδο, δεν αποκλείεται να αποκτήσετε βλέψεις μελλοντικές και δεσμευτικές.
Τον Ιούνιο και τον Ιούλιο θα έχετε τη διάθεση να φλερτάρετε, θα έχετε τα απαιτούμενα προσόντα για να κατακτήσετε και να εντυπωσιάσετε. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για να ανανεωθείτε, καινούργια πρόσωπα θα σας ενθουσιάσουν, δεν αποκλείεται να βιώσετε έναν πολύ δυνατό έρωτα που θα σας βοηθήσει να αλλάξετε τη ζωή σας. Αυτοπεποίθηση και δυναμισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα κινηθείτε δημιουργικά αλλά και απελευθερωμένα, οι προτάσεις που θα κάνετε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα είναι ουσιαστικές, θα έχουν αντίκτυπο σε παρόν και μέλλον.


Επαγγελματικά - Οικονομικά
Για να μπορέσετε να εξελιχθείτε και να βγείτε από τη στασιμότητα θα αναζητήσετε νέες συνεργασίες ή καινούργια επαγγελματικά αντικείμενα. Πρωτοποριακό θα είναι το πνεύμα σας, οι διαθέσεις σας θα είναι ιδιαιτέρως δυναμικές, θα έχετε την ανάγκη να βγείτε από τα ασφυκτικά δεδομένα, να δώσετε μία καινούργια ανάσα στην επαγγελματική σας ζωή.  Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δείξετε στις αντιδράσεις σας, καλό θα είναι να καταφέρετε να αποφύγετε τις εξάρσεις. Στις περιπτώσεις που αγχωθείτε απογοητευτείτε ή υπάρξουν εμπόδια θα πρέπει να χαλιναγωγήσετε την παρορμητικότητα σας, οργανώστε τις κινήσεις σας, ακολουθήστε ένα πρόγραμμα ή ένα σχέδιο. 
Η Σεληνιακή έκλειψη τον Νοέμβριο θα σας αναγκάσει να αναδιαμορφώσετε τις βλέψεις σας, στόχοι και προσδοκίες θα πρέπει να κυμαίνονται σε ένα εφικτό επίπεδο. Η παρουσία του Άρη στον Σκορπιό μέσα στον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο θα σας βοηθήσει να δώσετε λύσεις, να κινηθείτε μεθοδικά και να βρείτε τρόπο να υπερισχύσετε.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Ταύρος 2021


Το νέο έτος θα αναγκαστείτε να επαναπροσδιορίσετε ίσως και να επαναξιολογήσετε καταστάσεις και πρόσωπα. Αρκετά δυναμικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, η διάθεσή σας θα είναι απελευθερωμένη, ανάγκη θα έχετε να βγείτε από τα ασφυκτικά δεδομένα, να αλλάξετε τις συνθήκες και να δώσετε ένα καινούργιο νόημα στην καθημερινότητά σας. Δεν αποκλείεται να προβείτε σε ενέργειες ασυνήθιστες, ωστόσο προσοχή θα πρέπει να δείξετε στις αντιδράσεις σας, θα πρέπει να αποφευχθούν οι υπερβολές. Έμφαση δώστε στις σχέσεις σας προσωπικές κοινωνικές και οικογενειακές, στοχεύστε στο να διατηρηθεί η ισορροπία, αποφύγετε τις εξάρσεις και τις ακρότητες. 
Τον Δεκέμβριο, θα είστε σε θέση να αναλάβετε πρωτοβουλίες, ωστόσο τα ρίσκα θα πρέπει να είναι συνετά, προσοχή να μην ενεργήσετε ή αποφασίσετε υπό την επήρεια του άγχους. Αν κινηθείτε οργανωμένα θα δείτε πώς οι κόποι σας θα ανταμειφθούν, τα αποτελέσματα θα είναι θετικά, όμως όλα θα εξαρτηθούν από τον χειρισμό σας. Η εμφάνιση του Δία στον Υδροχόο σας φέρνει ανοίγματα, θα υπάρξουν καινούργιες ευκαιρίες δημιουργικές και ιδιαιτέρως εποικοδομητικές. 
Οι εκλείψεις θα σας βοηθήσουν να χειριστείτε τις οικονομικές σας υποθέσεις με αμεσότητα και δυναμισμό, έμφαση θα πρέπει να δώσετε σε ανοιχτούς λογαριασμούς, σε οφειλές και σε δανεισμούς. Τον Νοέμβριο δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να κλείσετε παλιά αρνητικά κεφάλαια και να οδηγηθείτε σε μία νέα αρχή.

Αισθηματικά

Αρκετά δημιουργική θα είναι η νέα χρονιά, θα υπάρξουν ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να διαφοροποιήσετε τις συνθήκες της προσωπικής σας ζωής, ωστόσο σημαντικό ρόλο θα παίξει ο τρόπος που θα χειριστείτε τόσο τα συναισθήματά σας, όσο και την πορεία που θα πάρει η προσωπική σας σχέση. Στην περίπτωση που διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό τα γεγονότα θα σας αναγκάσουν να πάρετε δεσμευτικές αποφάσεις. Διαφοροποιούνται οι βλέψεις και οι απαιτήσεις, θα χρειαστεί να παρθούν αποφάσεις που θα έχουν αντίκτυπο στο μέλλον. Το χρονικό διάστημα Ιούλιο με Σεπτέμβριο, θα σας βοηθήσει να αναδομήσετε την προσωπική σας σχέση, οι συζητήσεις και οι επαφές θα φέρουν μία οριστική κατάληξη που θα καθορίσει ολόκληρη την πορεία της προσωπικής σας ζωής. Τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο θα έχετε τη δυνατότητα να εντυπωσιάσετε και να κερδίσετε τις συμπάθειες. 


Επαγγελματικά - Οικονομικά

Νέες συνεργασίες και διαφορετικές επαγγελματικές δραστηριότητες σας φέρνει ο Ουρανός που θα βρίσκεται στο ζώδιό σας. Θα έχετε τη δυνατότητα να δώσετε ώθηση στην καριέρα σας, καινοτόμες θα είναι οι ιδέες σας, θα μπορέσετε να προτείνετε και να επηρεάσετε. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε λίγο γιατί δεν θα λείψουν οι ανατροπές και τα απρόοπτα που ενδεχομένως να σας αγχώσουν και να σας δημιουργήσουν έντονη εσωτερική ανησυχία. Αναγκαίο θα είναι να προσπαθήσετε να κινηθείτε ψύχραιμα, κινήσεις πανικού θα φέρουν αρνητικές εξελίξεις. Εστιάστε στα ταλέντα και στις ικανότητές σας, διατηρήστε την αυτοπεποίθησή σας, επικεντρωθείτε στις βλέψεις και στις προσδοκίες σας.
Οι εκλείψεις πού θα πραγματοποιηθούν Μάιο Ιούνιο και Δεκέμβριο, φέρνουν ανακατατάξεις σε ζητήματα οικονομικής φύσης. Δώστε μεγάλη προσοχή στον τρόπο που θα χειριστείτε τις οικονομικές σας υποθέσεις, αποφύγετε τις βιαστικές ενέργειες, στις περιπτώσεις που πρέπει να πάρετε ριζικές αποφάσεις ίσως να πρέπει να συμβουλευτείτε αρμόδιους επαγγελματίες. Η Σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί μέσα στον Νοέμβριο, σας φέρνει ευκαιρίες και ανοίγματα που όμως θα πρέπει να τα αξιοποιήσετε με σύνεση και αμεσότητα. Οι καθυστερήσεις ενδεχομένως να μη σας βγουν σε καλό, θα πρέπει να είστε σε θέση να ενεργήσετε αποφασιστικά και πάντα με ορθολογισμό.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δίδυμος 2021

Μέσα στο νέο έτος πολύ μεγάλη σημασία θα έχει ο τρόπος σκέψης σας. Τα συμβάντα θα είναι θετικά θα φέρνουν καινούργια ανοίγματα, ωστόσο αυτό που θα έχει σημασία θα είναι ο τρόπος που θα αντιληφθείτε τις καταστάσεις και κυρίως ο τρόπος που θα χειριστείτε τις προσωπικές σας σχέσεις. Θα ενισχυθεί το ένστικτο και η διαίσθηση σας, ωστόσο για να υπάρξουν θετικά αποτελέσματα θα πρέπει η οπτική σας να είναι σφαιρική. Προσοχή στις αυταπάτες και στις ψευδαισθήσεις, αποφύγετε τις βιαστικές εξιδανικεύσεις. 
Ο Δεκέμβριος θα σας βοηθήσει να χειριστείτε με δυναμισμό τις καθημερινές σας υποθέσεις. Στις περιπτώσεις που υπάρξουν εμπόδια ή δυσκολίες θα μπορέσετε να επιστρατεύσετε τις δυνάμεις σας και να ανταπεξέλθετε με επιτυχία. Η παρουσία του Δία στον Υδροχόο θα σας βοηθήσει να προβείτε σε δημιουργικές προτάσεις, θα έχετε τη δυνατότητα να βγάλετε στην επιφάνεια τα ταλέντα και τις ικανότητές σας. Σε θέματα επαγγελματικής φύσης θα μπορέσετε να εξελιχθείτε και να δώσετε μία νέα ώθηση στην καριέρα σας, ωστόσο απαραίτητο θα είναι να πράξετε οργανωμένα και μεθοδικά. Δεν θα λείψουν οι καινούργιες συνεργασίες, θα έχετε τη δυνατότητα να διαφοροποιήσετε τα δεδομένα και τις συνθήκες. 
Η Σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο θα σας επηρεάσει σε ψυχολογικό επίπεδο, αποφύγετε τις έντονες εσωτερικές ανησυχίες και το στρες.

Αισθηματικά

Μέσα στο νέο έτος δεν θα λείψουν τα απρόοπτα, οι εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν Μάιο, Ιούνιο και Δεκέμβριο, φέρνουν συμβάντα που θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για ριζικές αποφάσεις. Ίσως να πάρετε την απόφαση να κλείσετε παλιά κεφάλαια στην προσωπική σας ζωή, δεν αποκλείεται να απομακρύνεται άτομα που πλέον δεν σας ικανοποιούν. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο για καινούργιες γνωριμίες και γενικότερα για μία νέα αρχή, όλα θα εξαρτηθούν από τον τρόπο που θα χειριστείτε τις σχέσεις και τα συναισθήματα. Οι επαφές που θα προκύψουν θα είναι σημαντικές, δεν αποκλείεται να αναγκαστείτε να πάρετε αποφάσεις που θα ορίσουν το μέλλον της προσωπικής σας ζωής. Η παρουσία του Δία στον Υδροχόο θα σας φέρει σε επαφή με πρόσωπα που θα καταφέρουν να σας ενθουσιάσουν, ίσως να θαυμάσετε ή να εκτιμήσετε ένα συγκεκριμένο άτομο που θα παίξει σημαντικό ρόλο στη συναισθηματική σας κατάσταση.
Ο Αύγουστος και ο Σεπτέμβριος φέρνει ανοίγματα και καινούργιες γνωριμίες. Έντονη θα είναι η διάθεσή σας για φλερτ, στις συναναστροφές που θα υπάρξουν οι συζητήσεις πολύ γρήγορα θα περάσουν σε ένα πιο προσωπικό επίπεδο. Ανοίγει ο δρόμος για επανασυνδέσεις και συμφιλιώσεις, αυτό που θα χρειαστεί από εσάς θα είναι να έχετε ξεκάθαρα συναισθήματα, προσπαθήστε να κατασταλάξετε για να μπορέσετε να πάρετε αποφάσεις.

Επαγγελματικά - οικονομικά

Μέσα στο νέο έτος δεν αποκλείεται να αλλάξουν πλαίσιο οι επαγγελματικές συνεργασίες, οι νέες προτάσεις που θα ακουστούν θα σας βοηθήσουν να διαφοροποιήσετε τις συνθήκες. Ο Ποσειδώνας που θα βρίσκεται στους Ιχθείς θα έχει άμεση επίδραση στον τρόπο σκέψης σας. Αναγκαίο θα είναι να αποφύγετε την υπεραισιοδοξία, τις καταστάσεις θα πρέπει να τις χειριστείτε με συναισθηματική ωριμότητα. Στις περιπτώσεις που είναι δύσκολο να ακολουθήσετε μία συγκεκριμένη γραμμή ή ένα οριοθετημένο πλάνο θα πρέπει να χαλιναγωγήσετε τις εσωτερικές σας τάσεις, εστιάστε στην πρακτική πλευρά των καταστάσεων. Σε ζητήματα οικονομικής φύσης και γενικότερα σε ρίσκα που βάζουν σε κίνδυνο μεγάλα χρηματικά πόσα καλό θα είναι να μελετήσετε πολύ καλά όλα τα ενδεχόμενα, προσέξτε να μην ενθουσιαστείτε και καταλήξετε σε λάθος επιλογές. 
 Η Σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο θα σας αναγκάσει να διεκπεραιώσετε, να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες, ίσως χρειαστεί να οριστικοποιήσετε. Η παρουσία του Άρη στον Σκορπιό θα τονώσει τον δυναμισμό και την αυτοπεποίθησή σας, ωστόσο προσοχή στο άγχος και στην εσωτερική πίεση, ενδεχομένως να προκύψουν ανταγωνισμοί που θα φθείρουν την ψυχολογία σας. Αποφύγετε τις ρήξεις και τις έντονες αντιπαραθέσεις, προσπαθήστε να ελέγξτε τις αντιδράσεις σας, καλό θα είναι να μην παρασυρθείτε από τις συμπεριφορές και τις διαθέσεις τον ατόμων που σας περιβάλλουν.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Καρκίνος 2021
Mέσα στο νέο έτος τα συμβάντα θα σας επηρεάσουν σε συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο, ενδεχομένως να υπάρξουν έντονα σκαμπανεβάσματα, η στάση σας θα είναι αρκετά κυκλοθυμική. Ο Πλούτωνας που βρίσκεται στον Αιγόκερω φέρνει καταστάσεις που θα σας βοηθήσουν να διαφοροποιήσετε την οπτική σας, η αντίληψη σας αναγκαστικά θα γίνει σφαιρική μόνο έτσι θα μπορέσετε να χειριστείτε τα πρόσωπα και τις σχέσεις. Έμφαση θα χρειαστεί να δώσετε σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης, ίσως να διαφοροποιηθούν οι συνεργασίες ή οι εργασιακές συνθήκες. Ενδεχομένως να μη λείψουν οι ανταγωνισμοί και οι εξουσιαστικές διαθέσεις, ανοίγματα θα υπάρξουν για διεκδικήσεις. 
Θα ανοίξει ο δρόμος για οικονομικές συμφωνίες, για αγοραπωλησίες, και γενικότερα για χρηματικές δοσοληψίες. Τα ρίσκα που θα αναλάβετε θα πρέπει να είναι πολύ καλά μελετημένα, αναγκαίο θα είναι να οριοθετηθεί η παρόρμηση. Ο Δίας θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε δημιουργικά, θα έχετε τη δυνατότητα να βελτιωθείτε τόσο σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης, όσο και προσωπικής. Δεν θα λείψουν οι καινούργιες γνωριμίες, θα καταφέρετε να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. 
Οι εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν Μάιο Ιούνιο και Δεκέμβριο, σας καλούν να τακτοποιήσετε τις καθημερινές σας υποθέσεις, θα πρέπει να δώσετε έμφαση στα τρέχοντα για να μην επιβαρυνθείτε με επιπλέον άγχος. Η Σεληνιακή έκλειψη θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο, σας καλεί να εστιάσετε στις προσωπικές και οικογενειακές σχέσεις, ίσως αναγκαστείτε να επαναπροσδιορίσετε για να μπορέσετε να έχετε ισορροπημένες επαφές.

Αισθηματικά

Τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο έμφαση θα δώσετε στη σχέση σας, δεν αποκλείεται να εμφανίσετε την ανάγκη να εμβαθύνετε συναισθηματικά ή να επισημοποιήσετε τον δεσμό σας. Για τους ελεύθερους θα υπάρξει άνοιγμα για καινούργια γνωριμία, ένας καινούργιος έρωτας θα δημιουργήσει νέους ορίζοντες. Ο Άρης που θα βρίσκεται στον Σκορπιό θα σας εξοπλίσει με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση, η στάση σας θα είναι άμεση και αποφασιστική
Στην περίπτωση που τα συναισθήματά σας είναι συγκεχυμένα θα πρέπει να προβείτε σε ένα είδος εσωτερικού ξεκαθαρίσματος για να μπορέσετε να αποφασίσετε. Αρκετά δυναμική θα είναι η στάση σας, θα είστε σε θέση να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που σας δημιουργούν αρνητισμό, θα καταφέρετε να βάλετε φρένο στις τοξικές σχέσεις. Δεν αποκλείεται να προκύψει μία καινούργια γνωριμία που θα σας βοηθήσει να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα της προσωπικής σας ζωής, ουσιαστικά θα έχετε τη δυνατότητα για μία νέα αρχή και θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε αισιόδοξα, θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από την εσωτερική πίεση, τις καταστάσεις θα είστε σε θέση να τις χειριστείτε με χαλαρότητα και όχι με εμμονή.

Επαγγελματικά - Οικονομικά

Μέσα στο νέο έτος στα θέματα επαγγελματικής φύσης θα πρέπει να κινηθείτε με δυναμισμό και αμεσότητα. Στο εργασιακό σας περιβάλλον δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανταγωνιστικές διαθέσεις, μεγάλη σημασία θα έχει ο τρόπος που θα χειριστείτε τις συνεργασίες σας. Ο Κρόνος από τον Υδροχόο φέρνει οικονομικές ανακατατάξεις, αναγκαίο θα είναι να περάσετε σε τακτοποιήσεις, έμφαση θα πρέπει να δώσετε σε λογαριασμούς και οφειλές. Ίσως χρειαστεί να ακολουθήσετε ένα πρόγραμμα ή να γίνουν καινούργιες διαπραγματεύσεις, ουσιαστικά θα είναι αναγκαίο να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας. Δεν θα λείψουν τα καινούργια ανοίγματα, θα ακουστούν νέες προτάσεις που θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για συνεργασίες. Έρχονται καινούργιες ευκαιρίες, θα είναι αποκλειστικά στο χέρι σας αν θα τις αξιοποιήσετε ή όχι. 
 Οι εκλείψεις φέρνουν αλλαγές στις εργασιακές συνθήκες, θα έχετε τη δυνατότητα να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις που σας πιέζουν και σας αγχώνουν. Αναγκαίο θα είναι να συγκεντρωθείτε στις βλέψεις και στους στόχους σας, θα υπάρξουν ανοίγματα για διεκδικήσεις, καλό θα είναι να μην αφήσετε τις ευκαιρίες να σας προσπεράσουν.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Λέων 2021

Μέσα στο νέο έτος θα υπάρξουν επαναπροσδιορισμοί και ανακατατάξεις, σε συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο θα υπάρξουν αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να πάρετε αποφάσεις και να δώσετε μία διαφορετική ώθηση στις προσωπικές σας σχέσεις. 
Η παρουσία του Ουρανού στον Ταύρο θα έχει άμεση επίδραση στον τρόπο σκέψης σας και στη γενική σας διάθεση, δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να ανατρέψετε τα δεδομένα και να ξεφύγετε από καταστάσεις που σας δυσανασχετούν. Δυναμική και απελευθερωμένη θα είναι η διάθεσή σας, θα υπάρξουν αποκαλυπτικά συμβάντα που θα σας βοηθήσουν να περάσετε σε πρακτικό επίπεδο, ουσιαστικά θα έχετε τη δυνατότητα να κάνετε πράξη τις σκέψεις σας. Οι καταπιεσμένοι και συναισθηματικά φορτισμένοι θα πρέπει να προσέξετε πολύ καλά τις αντιδράσεις σας, αναγκαίο θα είναι να αποφευχθούν οι υπερβολές και οι ακρότητες. Ο Κρόνος από τον Υδροχόο σας καλεί να δώσετε έμφαση στις επαγγελματικές και κοινωνικές σας σχέσεις. Θα υπάρξει άνοιγμα για καινούργιες συνεργασίες, ωστόσο τα ρίσκα που θα πάρετε θα πρέπει να είναι πολύ καλά μελετημένα, οι επιπολαιότητες θα σας στοιχίσουν. 
Θα υπάρξουν λίγες δυσκολίες, στις περιπτώσεις όμως που εμφανιστούν εμπόδια θα χρειαστεί ψυχραιμία και μεθοδικότητα. Οι εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν Μάιο Ιούνιο και Δεκέμβριο, θα σας βοηθήσουν να αναθεωρήσετε, να επαναπροσδιορίσετε και να βάλετε καινούργιους στόχους. Σε θέματα αισθηματικής φύσης αλλά και οικονομικής αναγκαία θα είναι η ωριμότητα και ορθολογισμός, οι αποφάσεις δεν θα πρέπει να είναι επιφανειακές. Η Σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Νοεμβρίου θα σας αναγκάσει να δώσετε έμφαση στα επαγγελματικά σας ζητήματα, ενδεχομένως να προκύψουν διαφοροποιήσεις πού όμως δεν θα πρέπει να σας αγχώσουν. 

Αισθηματικά

Μέσα στο νέο έτος ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για καινούργιες γνωριμίες, θα έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε τις συνθήκες της προσωπικής σας ζωής, αναγκαίο θα είναι να σκεφτείτε ώριμα, ίσως χρειαστεί να προχωρήσετε σε συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα. Οι εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν Μάιο Ιούνιο και Δεκέμβριο, θα σας δώσουν τη δυνατότητα να επαναξιολογήσετε και να καταλήξετε σχετικά με το αν θέλετε να προχωρήσετε την προσωπική σας σχέση σε ένα πιο σοβαρό και ουσιαστικό επίπεδο. Για τους ελεύθερους θα υπάρξουν ανοίγματα για μία νέα αρχή, δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο που θα καταφέρει να σας ενθουσιάσει. 
Ο Κρόνος και ο Δίας θα βρίσκονται στον Υδροχόο, θα υπάρξουν συμβάντα που θα σας αναγκάσουν να πάρετε αποφάσεις, ίσως να υπάρξουν συναισθηματικά διλήμματα. Για να διατηρηθεί η ισορροπία στην προσωπική σας ζωή θα πρέπει να δώσετε έμφαση στον τρόπο που θα χειριστείτε τη σχέση σας, οι υπερβολές και πεισματικές αντιδράσεις θα φέρουν δυσκολίες. 
Δυναμικές θα είναι οι διαθέσεις σας και θα σας χαρακτηρίζει αυτοπεποίθηση, οι προσεγγίσεις θα είναι άμεσες και αρκετά απελευθερωμένες. Στις περιπτώσεις που δεν υπάρχει σχέση το έδαφος θα είναι πρόσφορο για καινούργια γνωριμία, θα έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για μία καινούργια αρχή στην προσωπική σας ζωή, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να κινηθείτε αποφασιστικά και άμεσα.

Επαγγελματικά - οικονομικά

 Σε ζητήματα επαγγελματικής και οικονομικής φύσης δεν θα λείψουν τα απρόοπτα, ίσως να υπάρξουν ξαφνικές αλλαγές που θα σας ωθήσουν να ενεργήσετε άμεσα και να πάρετε καινούργιες αποφάσεις. Η παρουσία του Ουρανού στον Ταύρο φέρνει εκπλήξεις και ανατροπές, δεν αποκλείεται να διαφοροποιηθούν οι συνεργασίες ή να αλλάξουν οι εργασιακές συνθήκες, θα χρειαστεί να προσαρμοστείτε στα καινούργια δεδομένα. Πρόσφορο θα είναι το έδαφος για να ακουστούν οι καινούργιες σας ιδέες, ο τρόπος σκέψης σας θα είναι προοδευτικός και καινοτόμος, θα έχετε τη δυνατότητα να προωθήσετε τις προτάσεις σας. Στις περιπτώσεις που υπάρξουν αγχωτικές καταστάσεις καλό θα είναι να προσπαθήσετε να διατηρήσετε την αυτοσυγκράτηση σας, το άγχος και η εσωτερική πίεση θα σας οδηγήσουν σε λάθη.
Ο Κρόνος και ο Δίας από τον Υδροχόο ανοίγει τον δρόμο για καινούργιες δημιουργικές συνεργασίες, θα έχει τη δυνατότητα να αλλάξετε το αντικείμενο της εργασίας σας ή να βρείτε μία καινούργια δουλειά ή να επεκτείνετε την επιχείρησή σας. Αναγκαίο θα είναι να αποφύγετε τις παρορμητικές ενέργειες και αποφάσεις, οι σκέψεις σας θα πρέπει να είναι οργανωμένες. Προσοχή στις υπερβολές σε ζητήματα οικονομικής φύσης, οι αγορές σας θα πρέπει να είναι σκεπτόμενες. Ο Άρης που θα βρίσκεται στον Ταύρο θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας, ωστόσο στις περιπτώσεις που υπάρξουν δυσκολίες ή αντιπαραθέσεις αναγκαίο θα είναι να διατηρήσετε την αυτοσυγκράτηση σας. Οι εκνευρισμοί και οι έντονες ρήξεις θα δημιουργήσουν κλίμα αρνητικό που στην πορεία θα είναι δύσκολο να διορθωθεί.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Παρθένος 2021

Μέσα στο νέο έτος θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη προσοχή στις επιλογές σας όχι μόνο τις προσωπικές, αλλά και τις επαγγελματικές. Ο Ποσειδώνας πού θα βρίσκεται στους Ιχθείς θα σας επηρεάσει σε συναισθηματικό επίπεδο, δεν αποκλείεται κάποιες καταστάσεις ή κάποια ανοίγματα που θα παρουσιαστούν να σας δημιουργήσουν έντονο ενθουσιασμό. Απαραίτητο θα είναι να είστε σε θέση να χαλιναγωγήσετε τις εσωτερικές σας τάσεις, θα χρειαστεί έλεγχος και αυτοσυγκράτηση. Προσοχή στις ωραιοποιήσεις και στις εξιδανικεύσεις, σε γενικότερο επίπεδο οι αποφάσεις σας δεν θα πρέπει να είναι βιαστικές ή επηρεασμένες από τη συναισθηματική σας κατάσταση. 
Ο Κρόνος που θα βρίσκεται στον Υδροχόο σας καλεί να είστε πολύ προσεκτικοί στα βήματα σας και στα πλάνα σας κυρίως τα επαγγελματικά και τα οικονομικά. Αναγκαίο θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές και τις ασυνήθιστες ενέργειες ή επιλογές. 
Οι εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν Μάιο Ιούνιο και Δεκέμβριο, θα στρέψουν το ενδιαφέρον σας στις προσωπικές σας σχέσεις, οικογενειακές και αισθηματικές. Ίσως να υπάρξουν κάποιες αλλαγές στις διαθέσεις και στις βλέψεις, δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να αναθεωρήσετε ή να στρέψετε το ενδιαφέρον σας σε κάποιο άλλο πρόσωπο. Η Σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Νοεμβρίου ενδεχομένως να σας φέρει ένα είδος εσωτερικής αναστάτωσης, θα αλλάξει ο τρόπος σκέψης σας, ίσως να πάρετε την απόφαση να τερματίσετε τις τοξικές σχέσεις.

Αισθηματικά

Μέσα στο νέο έτος θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες. Η παρουσία του Ποσειδώνα θα σας βοηθήσει να ανανεωθείτε σε συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο, θα έχετε τη διάθεση να προσεγγίσετε, να εκδηλωθείτε και να βάλετε καινούργια πρόσωπα στη ζωή σας. Προσοχή στις εξιδανικεύσεις και στις ωραιοποιήσεις, ενδεχομένως να έχετε την τάση να εστιάζετε μόνο στην θετική πλευρά των καταστάσεων, καλό θα είναι να μην ξεχάσετε πως το οτιδήποτε έχει και κάτι αρνητικό που θα πρέπει να το εντοπίσετε και να το αναλύσετε. Θα χρειαστεί να οριοθετήσετε τον ενθουσιασμό σας, προσοχή στις επιλογές σας και στις προτιμήσεις σας, ενδεχομένως να εντυπωσιαστείτε από πρόσωπο διαφορετικής προσωπικότητας ή ιδιοσυγκρασίας από εσάς. 
Οι εκλείψεις θα έχουν επίδραση στην ψυχολογία σας, ίσως να υπάρξουν σκαμπανεβάσματα και μεταπτώσεις, δεν αποκλείεται να γίνει κάπως κυκλοθυμική η διάθεσή σας. Η χρονική στιγμή δεν θα είναι κατάλληλη για αποφάσεις και οριστικές δεσμευτικές ενέργειες. Εσείς που διατηρείτε σταθερό δεσμό εστιάστε στο πως μπορούν να ισορροπήσουν οι καθημερινές επαφές με το ταίρι σας. Στις περιπτώσεις που γίνουν καινούργιες γνωριμίες οι βλέψεις θα είναι θετικές, θα υπάρξει δυνατότητα μία απλή γνωριμία να εξελιχθεί σε σταθερό ίσως και μακροχρόνιο δεσμό.

Επαγγελματικά - οικονομικά
 Σε ζητήματα επαγγελματικής και εργασιακής φύσης θα χρειαστεί να δώσετε μεγάλη έμφαση, θα πρέπει να καταβάλλετε προσπάθεια για να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο Ποσειδώνας θα βρίσκεται στους Ιχθείς, οι στόχοι και οι βλέψεις σας θα πρέπει να κυμαίνονται σε εφικτά επίπεδα, προσπαθήστε να είστε επικεντρωμένοι στη ρεαλιστική πλευρά των καταστάσεων.
Οι εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν Μάιο Ιούνιο και Δεκέμβριο θα σας ωθήσουν στο να επανεξετάσετε τις συνεργασίες σας. Ενδεχομένως να καταλήξετε πώς κάποιες παλιές επιλογές δεν είναι πλέον αποδοτικές, ίσως να πάρετε την απόφαση να αλλάξετε τις υπάρχουσες συνθήκες ή να τερματίσετε σχέσεις που πλέον δεν αποδίδουν οικονομικά. Οι καινούργιες αποφάσεις θα πρέπει να είναι μελετημένες, ελλοχεύει κίνδυνος για λανθασμένες επιλογές, σκεφτείτε όλα τα ενδεχόμενα θετικά και αρνητικά. Ίσως χρειαστεί να δώσετε χρόνο στα γεγονότα, αναγκαίο θα είναι να εξισορροπήσετε τα υπέρ και τα κατά αποφεύγοντας τις παρορμητικές απαντήσεις. 
Με τον Κρόνο και τον Δία να βρίσκονται στον Υδροχόο ίσως να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες, ωστόσο θα πρέπει να διατηρήσετε τη δυναμικότητα σας, όσο πιο οργανωμένα και μεθοδικά κινηθείτε τόσο πιο εύκολο θα είναι για εσάς να προσπεράσετε τις δυσκολίες. Δεν αποκλείεται να εμφανίσετε την ανάγκη για βελτίωση και άνοδο, ενδεχομένως να βάλετε στόχο την αύξηση ή την προαγωγή, για να μπορέσετε να έχετε θετικό αποτέλεσμα θα πρέπει να κινηθείτε οργανωμένα και μεθοδικά.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ζυγός 2021

Μέσα στο νέο έτος θα σας δοθεί η δυνατότητα να διαφοροποιήσετε τις συνθήκες της καθημερινότητας σας. Η αισθηματική σας ζωή θα πάρει μία διαφορετική τροπή, η επαγγελματική σας πορεία ενδεχομένως να στραφεί με δική σας επιλογή προς μία άλλου είδους κατεύθυνση. Η παρουσία του Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε με ρεαλισμό και αντικειμενικότητα, θα είστε σε θέση να πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις που θα έχουν αντίκτυπο τόσο στο παρόν όσο και στο μέλλον. Δυναμισμός και αποφασιστικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα κάνετε το βήμα να απαλλαγείτε από καταστάσεις που σας δυσανασχετούν, δεν αποκλείεται να τερματίσετε σχέσεις που πλέον θα συνειδητοποιήσετε πως δεν έχουν να σας προσφέρουν κάτι θετικό. 
Ο Κρόνος θα σας βοηθήσει να βάλετε σε μία τάξη τις κοινωνικές σας γνωριμίες και σχέσεις, επιπλέον θα είστε αρκετά επιλεκτικοί, σε ένα γενικό επίπεδο τις καταστάσεις θα τις χειριστείτε με συναισθηματική ωριμότητα. Προσοχή σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης, ίσως να υπάρξουν δυσκολίες και εμπόδια, αν εργαστείτε με μέθοδο και με οργανωμένες ενέργειες θα δείτε πώς θα καταφέρετε να προοδεύσετε. Ο Δίας σας φέρνει δημιουργικά ανοίγματα, δεν θα λείψουν οι καινούργιες κοινωνικές γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε είτε σε προσωπικό επίπεδο, είτε σε επαγγελματικό. Οι εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν Μάιο Ιούνιο και Δεκέμβριο θα έχουν επιδράσει στην αντίληψή σας και στον τρόπο που θα χειριστείτε τις υποθέσεις σας. Ενδεχομένως να χρειαστεί να ασχοληθείτε με οικογενειακά πρόσωπα, γενικότερα δώστε μεγάλη σημασία στις επαφές που θα έχετε με άτομα του κοντινού σας κύκλου. Η Σεληνιακή έκλειψη σας καλεί να δώσετε έμφαση στις οικονομικές σας υποθέσεις. Αναγκαίο θα είναι να δείξετε πρακτικό ενδιαφέρον σε λογαριασμούς, οφειλές, οικονομικές συμφωνίες. 

Αισθηματικά

Ο Κρόνος και ο Δίας που θα βρίσκονται στον Υδροχόο θα σας ωθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις σχετικά με την πορεία της αισθηματικής σας ζωής και ειδικότερα της προσωπικής σας σχέσης. Εσείς που διατηρείτε σταθερό δεσμό δεν αποκλείεται να συζητήσετε ή να σκεφτείτε το ενδεχόμενο μιας πιο δεσμευτικής εξέλιξης. Αναγκαίο θα είναι να υπάρξουν συνειδητοποιήσεις, οι αποφάσεις σας δεν θα πρέπει να είναι παρορμητικές, οτιδήποτε βάλετε σε εφαρμογή θα πρέπει να είναι πολύ καλά σκεπτόμενο. Επιθυμίες και βλέψεις θα πρέπει να πατούν σε σταθερό έδαφος, στις περιπτώσεις που υπάρξουν εμπόδια και δυσκολίες δεν θα πρέπει να αφήσετε την απογοήτευση να σας καταβάλει. Για τους ελεύθερους θα υπάρξουν ανοίγματα που θα δώσουν την ώθηση να ξεκινήσει μία νέα γνωριμία, ουσιαστικά θα έχετε τη δυνατότητα να βάλετε στη ζωή σας ένα καινούργιο πρόσωπο. 
Θα κινηθείτε δυναμικά, θα έχετε τα απαιτούμενα προσόντα και την απαραίτητη ελκυστικότητα για να τραβήξετε τα βλέμματα. Αναγκαίο θα είναι να οριοθετήσετε την παρόρμηση σας, θα χρειαστεί αυτοσυγκράτηση, διπλωματία και μεθοδικότητα. Αποφύγετε τις εξάρσεις και τα ξεσπάσματα, ενδεχομένως να δημιουργηθούν προβλήματα που στην πορεία θα είναι δύσκολο να διορθωθούν. Είτε είστε ελεύθεροι είτε διατηρείτε δεσμό θα πρέπει να κινηθείτε όσο πιο προσγειωμένα και συνειδητοποιημένα μπορείτε. Θα υπάρξουν ευκαιρίες δημιουργικές και ουσιαστικές που θα πρέπει να τις αξιοποιήσετε με συναισθηματική ωριμότητα.

Επαγγελματικά - οικονομικά

Μέσα στο νέο έτος θα υπάρξουν ευκαιρίες, δυνατότητες, αλλά και ανατροπές. Τα συμβάντα θα πρέπει να σας βρουν συνειδητοποιημένους με συγκεκριμένες βλέψεις και όχι με αόριστες επιθυμίες. Θα έχετε τη διάθεση να κινηθείτε απελευθερωμένα, αισιόδοξος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, ωστόσο οι επαγγελματικές και οικονομικές σας επιλογές θα πρέπει να είναι συνετές. Αναγκαίο θα είναι να περιορίσετε την παρόρμηση και την υπεραισιοδοξία. Αντιπαραθέσεις και εξάρσεις θα δημιουργήσουν αρνητισμούς που θα έχουν επίπτωση σε παρόν και μέλλον. Φανείτε προσεκτικοί στις συνεργασίες σας κυρίως τις οικονομικές, στις περιπτώσεις που πρέπει να ρισκάρετε καλό θα είναι να πάρετε τη συμβουλή κάποιου αρμόδιου επαγγελματία. 
Η Σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο, ίσως να σας δημιουργήσει την ανάγκη να διεκδικήσετε. Σε πρακτικό επίπεδο οι επιδιώξεις σας θα πρέπει να είναι μελετημένες, ο τρόπος σκέψης σας θα πρέπει να είναι στρατηγικός. Καλείστε να δείξετε προσοχή στις σχέσεις σας με συναδέλφους και ανώτερους. Στις περιπτώσεις που πρέπει να γίνουν διακανονισμοί ή συμφωνίες απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε τον απόλυτο ή κάθετο τρόπο σκέψης. Αν χρειαστεί να επιβληθείτε ή νιώσετε την ανάγκη να υπερισχύσετε θα πρέπει η τακτική σας να είναι μεθοδική, αναγκαίο θα είναι να οριοθετήσετε την παρορμητικότητα σας.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Σκορπιός 2021


Mέσα στο νέο έτος θα χρειαστεί να δώσετε έμφαση στις προσωπικές σας σχέσεις κυρίως τις οικογενειακές. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν συμβάντα που θα δημιουργήσουν έντονες συναισθηματικές καταστάσεις, καλείστε να κινηθείτε με ισορροπημένο συναισθηματισμό. Το πλανητικό σκηνικό γενικά θα έχει επίδραση στην ψυχολογία σας και στον τρόπο σκέψης σας, θα εκδηλώσετε την ανάγκη να κινηθείτε απελευθερωμένα, ωστόσο ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξετε στη συσσώρευση απωθημένων. Απαραίτητο θα είναι να οριοθετήσετε την αντιδραστικότητα σας, στις περιπτώσεις που οι ενέργειες ή οι επιλογές σας είναι εκκεντρικές ενδεχομένως οι εξελίξεις να μη δρομολογηθούν έτσι ακριβώς όπως θα περιμένετε.
 Ο Κρόνος θα σας βοηθήσει να στυλωθείτε σε ψυχολογικό επίπεδο, θα είστε σε θέση να αναλάβετε ευθύνες, γενικότερα θα σας διακατέχει ο δυναμισμός που χρειάζεται για να προχωρήσετε τα βήματά σας. Δεν αποκλείεται να υπάρξει φόρτο εργασίας, ίσως οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας σας να είναι κάπως πιεστικές, αν καταφέρετε να κινηθείτε οργανωμένα και μεθοδικά θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε επαρκώς. Προσοχή στις σχέσεις με συναδέλφους και με συνεργάτες, αποφύγετε τις έντονες αντιπαραθέσεις. 
 Ο Δίας θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε με τρόπο ρεαλιστικό και δημιουργικό, θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε λύσεις είτε σε υποθέσεις που έχουν να κάνουν με τα στενά οικογενειακά σας άτομα, είτε σε καταστάσεις εργασιακές. Στον αισθηματικό τομέα οι γνωριμίες που θα προκύψουν θα έχουν τη δυνατότητα να πορευτούν δημιουργικά. 
Οι εκλείψεις πού θα πραγματοποιηθούν Μάιο Ιούνιο και Δεκέμβριο ίσως να σας δημιουργήσουν έντονη εσωτερική ανησυχία, θα υπάρξουν ανασφάλειες και δισταγμοί. Η Σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Νοεμβρίου σας φέρνει αποκαλύψεις, τα γεγονότα θα αλλάξουν την οπτική σας. Δώστε πολύ μεγάλη σημασία στην εξέλιξη των σχέσεων σας, την κατάληξη θα την ορίσουν οι επιλογές σας.

Αισθηματικά

 Μέσα στο νέο έτος δεν θα λείψουν τα απρόοπτα συμβάντα, θα υπάρξουν αναστατώσεις, ενδεχομένως η πορεία κάποιων σχέσεων να σας δημιουργήσει έκπληξη. Ο Ουρανός σας φέρνει απρόσμενες καταστάσεις, ίσως να διαφοροποιηθεί η πορεία της προσωπικής σας σχέσης. Προσοχή στην εκρηκτική πλευρά της προσωπικότητας σας, αναγκαίο θα είναι να κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση, οι εξάρσεις και τα ξεσπάσματα θα δημιουργήσουν μόνιμα προβλήματα. Δεν αποκλείεται να εκδηλώσετε την ανάγκη για μία νέα αρχή στην προσωπική σας ζωή, ίσως να πάρετε την απόφαση να τερματίσετε μία σχέση που δεν σας καλύπτει πλέον σε συναισθηματικό επίπεδο. Η στάση σας θα είναι αρκετά δυναμική και αισιόδοξη, ωστόσο αναγκαίο θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές και τις εκκεντρικές επιλογές. 
 Η Σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο σας καλεί να λύσετε προβλήματα και ζητήματα που κρατούν από το παρελθόν. Οι βλέψεις θα πρέπει να είναι ώριμες και συγκεκριμένες, αν οι απαιτήσεις σας είναι παράλογες θα δημιουργηθούν τσακωμοί. Προσοχή στις ζήλιες και στις εμμονές, η καχυποψία σας θα πρέπει να είναι οριοθετημένη. Η παρουσία του Άρη θα βγάλει στην επιφάνεια την ορμητικότητα και την εσωτερική σας ένταση, δεν αποκλείεται η συμπεριφορά σας και γενικότερα ο τρόπος σκέψης σας να είναι κάθετος. Προσοχή στους ανταγωνισμούς με το ταίρι σας, θα πρέπει να μπουν όρια για να μπορέσει να υπάρξει ισορροπία και αποδοχή.

Επαγγελματικά - οικονομικά

 Μέσα στο νέο έτος δεν αποκλείεται να αλλάξουν οι συνθήκες ή οι όροι είτε μιας συμφωνίας, είτε μιας συνεργασίας. Η παρουσία του Ουρανού θα φέρει εξελίξεις απρόσμενες, ενδεχομένως να υπάρξουν δρομολογήσεις που ουσιαστικά δεν θα τις είχατε προβλέψει. Στις περιπτώσεις που οι αλλαγές σας αγχώσουν ή σας πανικοβάλλουν θα πρέπει να είστε σε θέση να χειριστείτε τον συναισθηματισμό σας, αναγκαίο θα είναι να προσπαθήσετε να αποβάλετε το στρες και την εσωτερική πίεση.  Για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε και για να καταφέρετε να πάρετε σωστές αποφάσεις ο τρόπος σκέψης σας θα πρέπει να είναι ψύχραιμος και μεθοδικός, θα χρειαστεί να βγάλετε στην επιφάνεια τη στρατηγική πλευρά της προσωπικότητάς σας. 
Οι εκλείψεις φέρνουν αλλαγές σε ζητήματα οικονομικής φύσης, ενδεχομένως να αλλάξουν οι συμφωνίες, ίσως να πρέπει να γίνουν νέοι διακανονισμοί. Έμφαση θα πρέπει να δείξετε σε λογαριασμούς οφειλές και δανεισμούς, θα χρειαστεί να προγραμματίσετε και να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας. Η χρονική στιγμή δεν θα είναι κατάλληλη για μεγάλα χρηματικά ρίσκα, καλό θα είναι οι επιθυμίες και οι βλέψεις να κυμαίνονται σε ένα εφικτό πλαίσιο. Η Σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Νοεμβρίου φέρνει ανοίγματα και νέες δυνατότητες, ωστόσο από την άλλη πλευρά σας καλεί να κινηθείτε συνετά και οργανωμένα. Παραδειγματιστείτε από τα λάθη του παρελθόντος, αυτό θα σας βοηθήσει να κάνετε ώριμες επιλογές. Δώστε έμφαση στις συνεργασίες σας, αποφύγετε την έντονη αντιπαράθεση, σκεφτείτε με ορθολογισμό.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τοξότης 2021


Μέσα στο νέο έτος τα συμβάντα θα στρέψουν το ενδιαφέρον σας στις προσωπικές και οικογενειακές σας επαφές, σε ένα γενικότερο επίπεδο αυτό που θα σας απασχολήσει θα είναι ο τομέας επικοινωνία. Άνοιγμα θα υπάρξει για καινούργιες ευκαιρίες προσωπικές και κοινωνικές, θα έχετε τη δυνατότητα να γνωριστείτε με πρόσωπα διαφορετικής προσωπικότητας από τη δική σας. Δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνισή τους και κάποια αποκαλυπτικά γεγονότα, ίσως να μάθετε αλήθειες σχετικά με συγκαλυμμένα συμβάντα. Ο Κρόνος θα σας βοηθήσει να κινηθείτε απελευθερωμένα, ανάγκη σας θα είναι να παραμείνετε ελεύθεροι και ανεξάρτητοι. Στις περιπτώσεις που δεχτείτε πιέσεις ή κάποιες καταστάσεις σας δυσανασχετήσουν θα πρέπει να είστε σε θέση να αντιδράσετε με ψυχραιμία αποφεύγοντας τις υπερβολές. Ο Δίας θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε δημιουργικά, θα έχετε την ανάγκη να βελτιωθείτε, θα είστε σε θέση να αξιοποιήσετε τις καινούργιες ευκαιρίες που θα προκύψουν.
Κάποιες υποθέσεις ενδεχομένως να μην δρομολογηθούν έτσι όπως θα περιμένατε, ίσως να υπάρξουν καθυστερήσεις και εμπόδια. Προσοχή στις οικονομικές δοσοληψίες, αποφύγετε τις συμφωνίες που έχουν να κάνουν με μεγάλα χρηματικά ποσά, γενικότερα η χρονική περίοδος δεν θα είναι ευνοϊκή για διακανονισμούς. 
Οι εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν Μάιο Ιούνιο και Δεκέμβριο θα σας επηρεάσει σε ψυχολογικό επίπεδο, ίσως να υπάρξουν εσωτερικές αντιθέσεις. Ενδεχομένως να μην είστε σε θέση να πάρετε αποφάσεις, η εσωτερική σύγχυση θα είναι έντονη. Στις περιπτώσεις που γίνουν λάθη θα είναι δύσκολο να διορθωθούν, θα πρέπει να δείξετε πολύ μεγάλη σημασία στη συμπεριφορά σας. Η Σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο σας καλεί να οργανώσετε τις ενέργειές σας, οι σπασμωδικές και παρορμητικές πράξεις δεν θα έχουν θετικά αποτελέσματα.

Αισθηματικά

 Μέσα στο νέο έτος θα υπάρξουν αλλαγές και ευκαιρίες που θα σας βοηθήσουν να αναθεωρήσετε, να δείτε τις καταστάσεις της προσωπικής σας ζωής από μία άλλου είδους συναισθηματική οπτική. Θα σας επηρεάσουν σε μεγάλο βαθμό οι εκλείψεις που θα γίνουν ίσως να σας φέρουν ένα είδος εσωτερικής αναστάτωσης, ενδεχομένως να μην είστε σε θέση να αποφασίσετε. Στις περιπτώσεις που μπερδευτείτε συναισθηματικά ή βρεθείτε ανάμεσα σε δύο πρόσωπα ή σε δύο επιλογές θα πρέπει να είστε σε θέση να κινηθείτε με συναισθηματική ωριμότητα. Προσοχή στις αυταπάτες και στις ψευδαισθήσεις, αν δεν νιώθετε σίγουροι για τα συναισθήματά σας αναγκαίο θα είναι να δώσετε χρόνο στα γεγονότα, αποφύγετε την εσωτερική πίεση και κυρίως τις υποσχέσεις. 
Η Ηλιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Δεκεμβρίου θα σας βοηθήσει να ανανεωθείτε συναισθηματικά, η αισιοδοξία σας θα σας ωθήσει σε ουσιαστικές προσεγγίσεις που θα σας βγουν σε καλό. Δεν αποκλείεται να υπάρξει και άνοιγμα για επανένωση, στις περιπτώσεις που στόχος είναι η επανασύνδεση θα καταφέρετε να φτάσετε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Η εμφάνιση της Αφροδίτης στο ζώδιό σας φέρνει ανοίγματα και νέες γνωριμίες, θα έχετε τη δυνατότητα να κατακτήσετε, να γοητεύσετε και να βάλετε καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας. 
Επαγγελματικά - οικονομικά

Ανοίγματα θα υπάρξουν σε θέματα επαγγελματικής φύσης, θα έχετε τη δυνατότητα να βάλετε σε εφαρμογή τις καινούργιες σας ιδέες, αρκεί να δουλέψετε μεθοδικά και οργανωμένα. Δεν αποκλείεται να αλλάξει ο τρόπος που θα αντιλαμβάνεστε τις καταστάσεις, η αισιοδοξία σας και η χαλαρότητα με την οποία θα θελήσετε να χειριστείτε τις υποθέσεις θα σας βοηθήσουν να βγείτε από την εσωτερική πίεση. Οι εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν ίσως να φέρουν κάποιες διαφοροποιήσεις, ενδεχομένως να αλλάξουν οι συνθήκες στις επαγγελματικές σας συνεργασίες, θα χρειαστεί να κινηθείτε με επαγγελματισμό και ωριμότητα. Οι βλέψεις και και οι στόχοι θα πρέπει να κυμαίνονται σε εφικτά επίπεδα, φροντίστε οι επιλογές σας να είναι συνετές. 
Η Σεληνιακή έκλειψη σας καλεί να εμβαθύνετε στις συνεργασίες σας, οι επιπολαιότητες θα σας στοιχίσουν, η υπεραισιοδοξία δεν θα είναι καλός οδηγός. Σε ζητήματα οικονομικής φύσης οι επιλογές σας θα πρέπει να είναι πολύ καλά μελετημένες, αναγκαίο θα είναι να αποφύγετε τα μεγάλα και αβέβαια ρίσκα. Θα δώσετε έμφαση στην επαγγελματική σας πορεία, θα υπάρξουν ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε την καριέρα σας. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι δυναμισμός αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, θα είστε σε θέση να αναλάβετε πρωτοβουλίες.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αιγόκερως 2021


Η νέα χρονιά σας καλεί να συντονιστείτε, να οργανώσετε τα πλάνα σας, να επαναπροσδιορίσετε και να κινηθείτε με περισσότερη αισιοδοξία. Θα σας βοηθήσει να κινηθείτε με δυναμισμό, να ανακαλύψετε τι είναι αυτό που πρέπει να κάνετε για να μπορέσετε να βελτιωθείτε και να δώσετε μία νέα ώθηση όχι μόνο στην επαγγελματική σας ζωή, αλλά και στην προσωπική. Έμφαση θα χρειαστεί να δώσετε στις σχέσεις σας συναδελφικές και προσωπικές, ο τρόπος που θα αντιλαμβάνεστε τις καταστάσεις θα βοηθήσει στο να βγείτε από την στασιμότητα. Αναγκαίο θα είναι να αποφευχθεί η εσωτερική πίεση, οι ανασφάλειες και οι φοβίες θα πρέπει να επεξεργαστούν για να μπορέσετε να καταλάβετε τι είναι αυτό που σας αγχώνει και αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα. Ο Κρόνος σας καλεί να κινηθείτε με ωριμότητα και σύνεση σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την επαγγελματική σας σταθερότητα και την οικονομική σας εξασφάλιση. Η παρουσία του Δία σας φέρνει δημιουργικά ανοίγματα, δεν αποκλείεται να προκύψουν νέες συνεργασίες, θα έχετε τα προσόντα και τις επαγγελματικές ικανότητες για να τα αξιοποιήσετε καταλλήλως. 
Προσοχή λίγη θα πρέπει να δείξετε, γιατί οι εξάρσεις και οι εκνευρισμοί θα σας οδηγήσουν σε λάθη. Αναγκαίο θα είναι να διατηρήσετε τον έλεγχο και την αυτοσυγκράτηση σας. Στις περιπτώσεις που υπάρχουν δυσκολίες καλό θα είναι να αποφύγετε την απογοήτευση, μην καταθέσετε τα όπλα. 
Η Σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Νοεμβρίου δεν αποκλείεται να φέρει ανησυχίες σε συναισθηματικό επίπεδο. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στα αισθηματικά σας, ενδεχομένως να κλονιστεί η δομή της σχέση σας, ίσως χρειαστεί να αναθεωρήσετε. Αποφύγετε τις εμμονές και τον προκατειλημμένο τρόπο σκέψης, περιορίστε την καχυποψία.

Αισθηματικά

Μέσα στη νέα χρονιά θα υπάρξουν αποκαλυπτικά συμβάντα που θα σας βοηθήσουν να βγείτε από τις αυταπάτες. Αν διατηρείτε μία σχέση που πλέον δεν σας ικανοποιεί θα έχετε τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητα να δώσετε το τέλος που πρέπει. Η Σεληνιακή έκλειψη θα σας βοηθήσει να δείτε τις καταστάσεις από μία διαφορετική συναισθηματική σκοπιά, θα έχετε τη δυνατότητα να αλλάξετε τις συνθήκες μέσα στη σχέση σας. 
Ο Άρης θα σας βοηθήσει να πάρετε πρωτοβουλίες, να καθοδηγήσετε την πορεία του δεσμού σας, δεν αποκλείεται πρακτικά να δώσετε μία πιο επίσημη μορφή. Η εμφάνιση της Αφροδίτης φέρνει ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, αν είστε ελεύθεροι θα έχετε τη δυνατότητα προσεγγίσετε καινούργια άτομα. Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για μία καινούργια αρχή, θα έχετε τη δυνατότητα να ξεκινήσετε μία ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα μπορεί να καταλήξει σε σταθερό δεσμό. Οι αποφάσεις σας θα είναι αυτές που θα ορίσουν την πορεία της προσωπικής σας ζωής. Τα συμβάντα θα είναι θετικά και ανανεωτικά, θα σας βοηθήσουν να δώσετε ώθηση στις εξελίξεις, ουσιαστικά εσείς θα είστε αυτοί που θα κατευθύνετε τα γεγονότα.

Επαγγελματικά - οικονομικά

 Ουσιαστική θα είναι η νέα χρονιά σε θέματα που έχουν να κάνουν με την καριέρα σας και την οικονομική σας σταδιοδρομία. Οι εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν Μάιο Ιούνιο και Δεκέμβριο θα φέρουν αλλαγές ίσως και κάποιες ανατροπές που ενδεχομένως να σας αγχώσουν. Στις περιπτώσεις που αλλάξουν οι εργασιακές συνθήκες θα πρέπει να είστε σε θέση να κινηθείτε με ωριμότητα. Αναγκαίο θα είναι να προσαρμοστείτε, οι απότομες εξάρσεις θα δημιουργήσουν ρήξεις για αυτό θα πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στον τρόπο που θα αντιδράσετε. 
Ο Κρόνος και ο Δίας θα σας δώσουν τη δυνατότητα να προχωρήσετε τις συνεργασίες σας. Θα υπάρξουν οικονομικά ανοίγματα, ωστόσο το θετικό αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από τον τρόπο που θα χειριστείτε τις καταστάσεις και κυρίως από το πόσο ώριμες θα είναι οι επιλογές σας. Τα ρίσκα που θα αναλάβετε δεν θα πρέπει να έχουν μεγάλη επικινδυνότητα, προσοχή στις επιπολαιότητες και στην υπεραισιοδοξία. Να κινηθείτε οργανωμένα σκεπτόμενα και μεθοδικά. Οι αποφάσεις που θα πάρετε ή οι απαντήσεις που θα δώσετε δεν θα πρέπει να είναι βιαστικές. Ουσιαστικά θα χρειαστεί να ελέγξετε τον συναισθηματικό σας κόσμο, αναγκαίο θα είναι να οριοθετήσετε τον ενθουσιασμό σας. Σε ένα γενικό επίπεδο θα υπάρξουν ανοίγματα και καινούργιες ευκαιρίες, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να κινηθείτε σκεπτόμενα όχι παρορμητικά ή βιαστικά.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Υδροχόος 2021


Το νέο έτος θα μπορέσετε να πάρετε αποφάσεις, να αποκτήσετε συγκεκριμένους στόχους, να περάσετε σε ουσιαστικές διεκδικήσεις και θα σας τονώσει σε συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο, θα έχετε την ανάγκη να κινηθείτε απελευθερωμένα. Την εμφάνισή τους θα κάνουν καινούργιες ιδέες, βασική σας ανάγκη θα είναι να προχωρήσετε μπροστά, να κερδίσετε την εκτίμηση και το ενδιαφέρον. Ο τρόπος σκέψης σας θα είναι ανανεωτικός και καινοτόμος θα σας βοηθήσει να αλλάξετε συνθήκες που σας δυσανασχετούν.
Η παρουσία του Κρόνου στο ζώδιό σας ενδεχομένως να φέρει κάποιες δυσκολίες, ωστόσο αν ακολουθήσετε έναν μεθοδικό τρόπο δράσης θα καταφέρετε να ανταπεξέλθετε και να προσπεράσετε τα εμπόδια. Ουσιαστικά σας καλεί να εργαστείτε και γενικότερα να κινηθείτε οργανωμένα, οι σπασμωδικές ενέργειες και οι βιαστικές απαντήσεις δεν θα σας βγουν σε καλό. Θα είστε σε θέση να πάρετε αποφάσεις, θα μπορέσετε να καταλάβετε, να συνειδητοποιήσετε, και να δρομολογήσετε τις εξελίξεις. Η παρουσία του Δία θα σας βοηθήσει να συντονιστείτε και να αποκτήσετε συγκεκριμένες επιθυμίες. Οι στόχοι σας θα είναι εφικτοί, αντικειμενικότητα και ορθολογισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας.
Δώστε μεγάλη προσοχή στις οικογενειακές και στις προσωπικές σας σχέσεις, θα ακουστούν διαφορετικές απόψεις, θα πρέπει να είστε σε θέση να συγκρατηθείτε και να διατηρήσετε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας. Οι εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν Μάιο Ιούνιο και Δεκέμβριο, ενδεχομένως να φέρουν αλλαγές στις σχέσεις σας φιλικές κοινωνικές αλλά και αισθηματικές. Οι καταστάσεις θα χρειαστούν ανάλυση, θα πρέπει να αποφύγετε τον επιφανειακό τρόπο σκέψης. Η Σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Νοεμβρίου σας καλεί να δώσετε έμφαση στις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Ίσως να υπάρξουν διαφοροποιήσεις και ανακατατάξεις, θα πρέπει να αποφύγετε τις παρορμητικές επιλογές. 

Αισθηματικά

Μέσα στο νέο έτος θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε μία σταθερή σχέση ή στην περίπτωση που ήδη έχετε δεσμό θα μπορέσετε να δρομολογήσετε τις καταστάσεις για να φτάσετε στην επισημοποίηση. Στις περιπτώσεις που υπάρξουν εμπόδια δεν θα πρέπει να καταθέσετε τα όπλα, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να συζητήσετε ψύχραιμα και να προχωρήσετε σε ξεκαθαρίσματα. Η παρουσία του Δία στο ζώδιο σας θα σας φέρει δημιουργικά ανοίγματα, με το ταίρι σας θα μπορέσετε να δώσετε υποσχέσεις, να ανανεώσετε όρκους, θα υπάρξει συναισθηματική ωριμότητα.
Οι εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν Μάιο Ιούνιο και Δεκέμβριο ίσως να φέρουν στο προσκήνιο ανοιχτά ζητήματα που καλείστε πλέον να τα τακτοποιήσετε. Αναγκαίο θα είναι να περιορίσετε την καχυποψία ή την εσωστρέφεια, μιλήστε ανοιχτά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, συζητήστε για τα θέματα που σας δημιουργούν ανησυχία. Για τους ελεύθερους θα υπάρξει η δυνατότητα για καινούργιες γνωριμίες, οι προσεγγίσεις θα έχουν θετική εξέλιξη, ωστόσο αναγκαίο θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές και τις εκκεντρικές ενέργειες. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αποφασιστικότητα και δυναμισμός, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να μείνετε πιστοί στον χαρακτήρα σας και στον εαυτό σας, κινηθείτε με ξεκάθαρες βλέψεις. 

Επαγγελματικά - οικονομικά

Στον επαγγελματικό σας τομέα θα είστε σε θέση να συνειδητοποιήσετε και να καταλάβετε πού ακριβώς αξίζει να στοχεύσετε. Θα έχετε τη δυνατότητα να ενεργήσετε δυναμικά να βγείτε από τη στασιμότητα και να δημιουργήσετε μία νέα βάση δεδομένων. Αποφύγετε τις εξάρσεις, οι έντονοι εκνευρισμοί θα προκαλέσουν προβλήματα που στην πορεία δεν θα είναι εύκολο να λυθούν. Θα υπάρξουν δημιουργικά ανοίγματα, καλείστε να διεκπεραιώσετε και να τακτοποιήσετε ανοιχτές υποθέσεις ή εκκρεμότητες. Ίσως να υπάρξουν δυσκολίες, ουσιαστικά θα απαιτείται οργάνωση και μεθοδική τακτική.
Η παρουσία του Άρη ενδεχομένως να σας δημιουργήσει την ανάγκη να αναλάβετε πρωτοβουλίες, ίσως να αυξηθούν οι υποχρεώσεις σας, θα υπάρξει φόρτο εργασίας. Προσοχή στο άγχος και στην εσωτερική πίεση, αναγκαίο θα είναι να αποφευχθούν οι σπασμωδικές ενέργειες, οι απαντήσεις που θα δώσετε δεν θα πρέπει να είναι βιάστηκες. Ίσως να μην λείψουν οι συγκρούσεις μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον, αν προσπαθήσετε να επιβληθείτε με τρόπο εγωκεντρικό θα δημιουργηθούν εκρήξεις, θα υπάρξουν προβλήματα που θα ρίξουν την ψυχολογία σας. Δεν αποκλείεται να εμφανίσετε την ανάγκη για αναγνώριση και καταξίωση, ίσως χρειαστεί να αποδείξετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας, εργαστείτε οργανωμένα με μεθοδική τακτική.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ιχθύς 2021


Με το  νέο έτος θα πρέπει να προσπαθήσετε να βρείτε την εσωτερική συναισθηματική σας ισορροπία. Η παρουσία του Ποσειδώνα θα σας τονώσει, θα είστε σε θέση να σκεφτείτε αισιόδοξα, ωστόσο ελλοχεύει κίνδυνος για αυταπάτες και ψευδαισθήσεις. Ίσως να εξιδανικεύσετε ή να ωραιοποιήσετε τις καταστάσεις με αποτέλεσμα να μην είστε σε θέση να καταλάβετε τι ακριβώς συμβαίνει και ποια είναι η πραγματική όψη των καταστάσεων. Στις περιπτώσεις που χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις θα πρέπει η σκέψη σας να είναι αναλυτική, αναγκαίο θα είναι να επεξεργαστείτε πολύ καλά όλα τα ενδεχόμενα, θα είναι λάθος αν προσκολληθείτε μόνο στη θετική πλευρά των καταστάσεων. Η παρουσία του Κρόνου θα σας φέρει αντιμέτωπους με εσωτερικές ανησυχίες και φόβους. Δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια ψυχολογικά συμπλέγματα που θα είναι απαραίτητο να λυθούν. Η παρουσία του Δία θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε με ορθολογισμό, θα είστε σε θέση να ξεκαθαρίσετε κυρίως με τον εαυτό σας τι θέλετε, και ποιες είναι οι πραγματικές σας ανάγκες.
Η χρονιά σας φέρνει ανοίγματα, δημιουργικές θα είναι οι ενέργειές σας, θα μπορέσετε να κλείσετε παλιά αρνητικά κεφάλαια και να προχωρήσετε σε μία νέα αρχή τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης, όσο και αισθηματικής.
 Οι εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν Μάιο Ιούνιο και Δεκέμβριο, δεν αποκλείεται να φέρουν αναστατώσεις στις σχέσεις σας κυρίως τις οικογενειακές. Ίσως να βγουν στην επιφάνεια παλιά αρνητικά θέματα, θα πρέπει να ξεκαθαρίσετε, δεν θα πρέπει να αποφύγετε τις ουσιαστικές συζητήσεις. Η Σεληνιακή έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο ενδεχομένως να βγάλει στην επιφάνεια παλιά απωθημένα, θα χρειαστεί να κάνετε ένα είδος αυτό-ψυχανάλυσης.

Αισθηματικά

 Μέσα στο νέο έτος θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, θα έχετε τη δυνατότητα να συναναστραφείτε και να συνομιλήσετε με πρόσωπα που θα κερδίσουν το ενδιαφέρον σας. Η παρουσία του Ποσειδώνα στο ζώδιό σας θα σας βοηθήσει να κινηθείτε απελευθερωμένα, οι σκέψεις σας θα είναι αισιόδοξες, καλά θα κάνετε και θα ανοιχτείτε σε συναισθηματικό επίπεδο. Προσοχή στις ονειροπολήσεις, στις φαντασιώσεις και στις εξιδανικεύσεις, ελλοχεύει κίνδυνος τα συμπεράσματα που θα βγάλετε να μην πατούν σε μία ρεαλιστική βάση, καλό θα είναι να εστιάσετε στα γεγονότα και όχι στις προσωπικές σας εικασίες.
Οι εκλείψεις ενδεχομένως να φέρουν ένα είδος συναισθηματικής σύγχυσης. Στην περίπτωση που διατηρείτε δεσμό θα πρέπει να προσέξετε τη συμπεριφορά σας, αν υπάρξουν στις διαθέσεις σας σκαμπανεβάσματα ενδεχομένως το ταίρι σας να μπερδευτεί και να μην ξέρει πώς να χειριστεί τις καταστάσεις. Καλό θα είναι να αποφύγετε τις συγκρούσεις, μην αφήσετε τα συναισθηματικά σας σκαμπανεβάσματα να επηρεάσουν τις αντιδράσεις σας. Η παρουσία του Δία θα βοηθήσει να αποκτήσετε ξεκάθαρες βλέψεις και επιθυμίες, θα είστε σε θέση να κινηθείτε προσγειωμένοι στην πραγματικότητα. Ανοίγματα θα υπάρξουν για σταθερή σχέση ή για επισημοποίηση, ουσιαστικά θα σας δοθεί η ευκαιρία να προχωρήσετε την προσωπική σας ζωή ένα βήμα παραπέρα.

Επαγγελματικά - οικονομικά

 Με τον Ποσειδώνα θα πρέπει να προσέξετε πάρα πολύ καλά τις οικονομικές και επαγγελματικές συμφωνίες. Στις περιπτώσεις που υπάρχουν αυστηροί όροι θα πρέπει να κινηθείτε με ώριμη σκέψη, αναγκαίο θα είναι να αποφύγετε τις επιπολαιότητες και τις βιαστικές απαντήσεις. Προσοχή στην υπεραισιοδοξία που ενδεχομένως να σας διακατέχει, δεν θα πρέπει να αμελήσετε για την αρνητική πλευρά των καταστάσεων, αναλύστε πολύ καλά όλα τα ενδεχόμενα θετικά και αρνητικά. Αποφύγετε να ρισκάρετε μεγάλα χρηματικά ποσά ελλοχεύει κίνδυνος να μην είστε σε θέση να διακρίνετε τι ακριβώς σας συμφέρει και τι όχι.
 Προσοχή στον τρόπο που θα συμπεριφερθείτε και θα αντιδράσετε είτε με συναδέλφους, είτε με ανωτέρους. Αναγκαίο θα είναι να κινηθείτε συγκαταβατικά και διπλωματικά ώστε αυτό θα σας βοηθήσει να κινηθείτε δυναμικά, να συντονίσετε τις ενέργειές σας και να σταθεροποιηθείτε στις βλέψεις σας. Θα έχετε τη δυνατότητα να επεκτείνετε τις επιχειρήσεις σας ή τις συνεργασίες σας, το αποτέλεσμα θα είναι θετικό αρκεί να είστε σε θέση να καταλάβετε τι πρέπει να αποφύγετε. Τα ανοίγματα που θα προκύψουν θα είναι ιδιαιτέρως δημιουργικά, θα μπορέσετε να προχωρήσετε την καριέρα σας, ωστόσο αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να συντονίσετε τις ενέργειες σας και να ακολουθήσετε μία συγκεκριμένη εργασιακή τακτική.