Προβλέψεις Ζωδίων 2022


 

ΕΤΗΣΙΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ  ΖΩΔΙΩΝ  2022


Κριός

Το 2022 φέρνει κύμα δημιουργικότητας που θα σας κάνει να νιώσετε πιο εκφραστικοί και θα σας ενθαρρύνει να αναλάβετε περισσότερες πρωτοβουλίες στην καθημερινή σας ζωή. 
Θα αισθάνεστε πιο δυνατοί και έτοιμοι να προχωρήσετε, ενώ δε θα σας λείπει κατά περιόδους και η διάθεση για παιχνίδια. 
  
Απαλλαγείτε από κακές συνήθειες και αγκαλιάστε νέες και υγιέστερες συνήθειες. 

Μπορεί να αισθανθείτε κατά τη διάρκεια τους έτους ότι υπάρχουν αγώνες εξουσίας σε διάφορους τομείς της ζωής σας. 

Αποβάλλετε από τη ζωή σας φιλίες που δεν εξυπηρετούν πλέον κανένα θετικό σκοπό στη ζωή σας και μην παρασυρθείτε από το συναίσθημα.

 Από τον Μάρτιο έως τα τέλη Απριλίου θα είστε αρκετά αποδοτικοί με νέες ιδέες για να εργαστείτε σε καινούρια σχέδια ή για να μοιραστείτε γνώσεις που έχετε και να μάθετε νέες πληροφορίες.
 Από τα τέλη Απριλίου έως τα μέσα Ιουνίου, θα ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα σπιτιού και οικογένειας.
 Ίσως σχεδιάσετε μια μετακόμιση ή ανακαινίσετε τους χώρους σας. 

Περάστε περισσότερο χρόνο με την οικογένεια ή τους ανθρώπους που θεωρείτε οικογένεια, σχεδιάστε εκδρομές και γενικώς σταθεροποιήστε τη ζωή σας. 
Από τα τέλη Μαΐου έως τα μέσα Ιουνίου, επαναφέρετε παλιά σχέδια και δώστε τους μια δεύτερη ευκαιρία, καθώς μερικά από αυτά έχουν να σας φέρουν οφέλη που σας είχαν διαφύγει.
 Ξεπεράστε ψυχικά κολλήματα και βελτιώστε την επικοινωνία σας, ειδικά με όσους έχει υπάρξει ρήξη. 

Από τα μέσα Ιουνίου ενισχύεται ο ρομαντισμός σας και θα είστε ανοιχτοί σε συναντήσεις και ραντεβού.
 Από τα μέσα Σεπτεμβρίου έως τον Οκτώβριο να είστε πιο προσεκτικοί στις συναισθηματικές σας σχέσεις.
 Όσοι είστε αδέσμευτοι δείτε πιο σοβαρά τη δέσμευση βρίσκοντας ένα σοβαρό πρόσωπο να κάνετε σχέση. 
Οι δεσμευμένοι να είστε ανοιχτοί απέναντι στο σύντροφό σας και να προχωρήσετε ένα βήμα παραπάνω. 

Από τα τέλη Σεπτεμβρίου έως τα μέσα Οκτωβρίου, οι επιστροφές προσώπων από το παρελθόν θα είναι απροσδόκητες. 

Φροντίστε να είστε καλοί ακροατές, υπομονετικοί ώστε να αποφύγετε προβλήματα επικοινωνίας και να είστε ανοιχτοί σε συμβιβασμούς. 

Από το Νοέμβριο έως τα μέσα Δεκεμβρίου, δείξτε υπομονή αποφεύγοντας επιφανειακές σχέσεις και εργαστείτε με εκείνες που μπορούν να διαρκέσουν και να σας ωφελήσουν.

Το 2022  σας βρίσκει λίγο κουρασμένους και γεμάτους αγωνία για το μέλλον. 
Πρέπει, όμως, να συνειδητοποιήσετε πως το μεγαλύτερο βάρος των προβλημάτων πέρασε και οι λύσεις είναι πλέον ορατές. 
Μην αφήνετε τις δύσκολες στιγμές να πτοούν την αισιοδοξία σας. 
Μάθετε να μην περιμένετε από τους άλλους περισσότερα απ’ όσα θέλουν ή μπορούν να δώσουν.
Μια σταδιακή βελτίωση των οικονομικών σας είναι σίγουρη για όλους, ενώ όσοι έχετε κάποιες εκκρεμότητες ή περιουσιακά προβλήματα θα μπορέσετε να τα διευθετήσετε με καλύτερο τρόπο. 
Είναι πιθανό να χρειαστούν κάποιες ενέργειες που θα σας εξασφαλίσουν την υποστήριξη ενός ανθρώπου, ο οποίος μπορεί να επηρεάσει την πρόοδό σας. 
Στον αισθηματικό τομέα, το κλίμα βελτιώνεται, αλλά δεν θα λείψουν περιστασιακές δυσκολίες ή διαφωνίες, οι οποίες προκύπτουν για να σας αφυπνίσουν. 
Σε γενικότερες γραμμές, η χρονιά αυτή προβλέπεται μεταβατική αλλά και ανακουφιστική. 
Σας δίνει την ευκαιρία να βελτιώσετε τις συνθήκες της ζωής σας και να πάρετε μια νέα θέση μέσα στο περιβάλλον όπου ζείτε και κινείστε, προσαρμοζόμενοι ευκολότερα στις γενικότερες συνθήκες που κυριαρχούν, χωρίς να στερηθείτε τις δόσεις της ελευθερίας και της χαράς τις οποίες χρειάζεστε.


Τυχεροί αριθμοί…2,15,36,33,41.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ταύρος 

Νέα χρονιά απλώνεται στα πόδια σας, οπότε μπορείτε να συνεχίσετε να εστιάζετε σε σημαντικές αλλαγές στην προσωπικότητά σας ή στη ζωή σας είτε είναι μεγάλες, είτε πρόσκαιρες. 

Να είστε πιο ανοιχτοί στο νέο, το διαφορετικό, το μη συμβατικό και το απροσδόκητο, αν θέλετε να είστε ανεξάρτητοι, εφευρετικοί και αληθινοί. 

Κάντε ότι μπορείτε για να αυξήσετε τις δραστηριότητές σας, καθώς το 2022 είναι ένα έτος για αυτό-βελτίωση.
 Τους πρώτους τρεις μήνες εστιάστε περισσότερο σε αυτά που θέλετε για τον εαυτό σας, αλλά να είστε και πρόθυμοι να αναλάβετε πρωτοβουλίες. 

Ασχοληθείτε με τα όνειρά σας και τα μελλοντικά σας σχέδια, χωρίς να ξεχάσετε να είστε απέναντι στους άλλους συμπονετικοί και ανθρώπινοι, 

Από τον Απρίλιο έως τα μέσα Ιουνίου θα είστε πιο ενεργοί στο να βρείτε νέες ιδέες, να λάβετε νέες πληροφορίες και να μοιραστείτε ότι γνωρίζετε με άλλους. 

Καταναλώστε την επιπλέον ενέργειά σας σε θετικά πράγματα για να μην οδηγηθείτε σε ανησυχία και νευρικότητα.

 Από τα μέσα Ιουνίου έως τον Ιούλιο θα θελήσετε να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στο σπίτι σας και να εργαστείτε για τη βελτίωση των σχέσεων σας. 
Εάν υπάρχουν οικογενειακά προβλήματα προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις πριν απογοητευθείτε. 
Καλυτερέψτε τις συνθήκες διαβίωσης και κάντε το σπίτι σας όσο το δυνατόν πιο άνετο και πιο ξεκούραστο, για να γίνει το καταφύγιό σας. 

Το τελευταίο δεκαήμερο του Δεκεμβρίου, θα θελήσετε να κάνετε απολογισμό και αναθεώρηση των προβληματισμών σας. 

Εστιάστε στο που πρέπει να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία, ειδικά αν σχετίζεται με επέκταση των επαγγελματικών σας που δεν ταιριάζουν με τις πεποιθήσεις σας. 

Θα είστε ευλογημένοι σε ενέργεια και θα μπορείτε αντισταθμίσετε τα επίπεδα άγχους σας, κάνοντας θαύματα στη βελτίωση της υγείας σας 

Το 2022 έχει αρκετές δυσκολίες, αλλά θα μπορούσε να αποδειχτεί μια καλή χρονιά για πολλούς από εσάς. 

Οι πρώτοι μήνες μπορεί να είναι λίγο δύσκολοι, αλλά από τον Μάρτιο και μετά είναι πιθανό να πραγματοποιήσετε αρκετές από τις επιδιώξεις σας. 

Στον ρεαλισμό που σας χαρακτηρίζει προσθέστε ευελιξία και κάντε τον κόπο να προσαρμοστείτε ευκολότερα στις επικρατούσες συνθήκες. 

Καλείστε τώρα να επανορθώσετε τα λάθη σας, να μάθετε να περιμένετε και να επιμένετε και να γίνετε πιο διαλλακτικοί. 

Μην προβαίνετε σε αντιδράσεις, οργανώστε καλά τυχόν καινούργια ξεκινήματα, υπερασπιστείτε τα κεκτημένα σας και φροντίστε ώστε οι κόποι σας να αναγνωριστούν σε μεγαλύτερη εμβέλεια. 

Αν παραμελήσετε κάτι απ’ όλα αυτά, κινδυνεύετε να δείτε τη ματαίωση των προσδοκιών σας και την ακύρωση των επιθυμιών σας.

 Την άνοιξη και το φθινόπωρο πραγματοποιούνται μερικά από τα όνειρά σας, το πλανητικό σκηνικό σας προσφέρει την ευκαιρία να βάλετε νέους στόχους σε κοινωνικό ή οικογενειακό επίπεδο.

 Η ερωτική σας ζωή θα διαταραχθεί, αλλά στο χέρι σας είναι, αναθεωρώντας επιλογές ή τακτικές, να μπορέσετε να έχετε την κάλυψη που θέλετε. 

Σε αυτό θα συμβάλει μια καινούργια γνωριμία, η οποία μπορεί να γίνει μετά τα γενέθλιά σας, η οποία θα σας χαρίσει ελπίδες και προοπτικές για το μέλλον. 

Τους δύο πρώτους και τους δύο τελευταίους μήνες αποφύγετε ριψοκίνδυνα εγχειρήματα, ανέφικτες σχέσεις και ακατάλληλες συναναστροφές. 

Τέλος, το 2022 σάς βοηθά να βάλετε νέες βάσεις στην καριέρα, να γίνετε πιο ρεαλιστές στα αισθηματικά και να αποκαταστήσετε κάθε απώλεια που είχατε στο παρελθόν.

Τυχεροί αριθμοί…8,15,24,33,48.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Δίδυμος 

Το 2022 ασκεί μεγάλη επιρροή στη φαντασία σας.
 Είναι πιθανό να μπείτε στον πειρασμό να ταξιδέψετε, να δοκιμάσετε νέα πράγματα, να αισθάνεστε πιο δημιουργικοί από το συνηθισμένο ή να επιλέξετε ένα νέο χόμπι ή να μάθετε μια νέα γλώσσα. 

Αφήστε πίσω το παρελθόν και μην επιτρέψετε σε τίποτα να σας εμποδίσει να σημειώσετε πρόοδο. Δεν υπάρχει λόγος να επιστρέψετε σε μια παλιά δουλειά, να επανασυνδεθείτε με έναν πρώην σύντροφο ή να κάνετε οτιδήποτε θα σας απομακρύνει από τους στόχους σας.

 Βρείτε νέους, ασυνήθιστους ή και μη συμβατικούς τρόπους αν χρειαστεί προσέγγισης του εαυτού σας που θα σας βοηθήσουν καταλάβετε τα πραγματικά κίνητρα και τις επιθυμίες που έχετε, αφήνοντας τη διορατικότητά σας να λάμψει. Ξεκινήστε με αυτόν τον τρόπο τη νέα χρονιά, ώστε να είστε στη συνέχεια έτοιμοι να κάνετε μια μεγάλη βουτιά προς την επιτυχία. 

Το Φεβρουάριο θα προβληματιστείτε για θέματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη ζωή σας, αλλά για όσο συνδέονται με το παρελθόν. Βελτιώστε τις γνώσεις και την επαγγελματική σας κατάρτιση με όποιο τρόπο μπορείτε. 

Από τον Μάρτιο έως τα μέσα Απριλίου, να είστε πιο οργανωτικοί ώστε να αναλάβετε πρωτοβουλίες. Κάντε τα πρώτα βήματα με κάτι μεγάλο που θα είναι η αρχή σε κάτι που θα διαρκέσει και τα επόμενα χρόνια. 
Έχοντας και μία ηλιακή έκλειψη που πραγματοποιείται και αυτή στο ζώδιό σας, αν υπάρχει κάτι στο οποίο θέλετε να δοκιμάσετε ξανά γιατί είχατε αποτύχει, τολμήστε το και ξεκινήστε από τον αρχή. 

Από τα μέσα Δεκεμβρίου και μέχρι να τελειώσει η χρονιά, δουλέψτε πάνω σε ζητήματα που έχετε ξεχάσει ή δεν έχετε ολοκληρώσει. Φροντίστε να είστε σοβαροί αν θέλετε να επεκταθείτε, να αποκτήσετε νέες αξιόλογες εμπειρίες και να εξερευνήσετε τις προοπτικές που έχετε. Οι επιλογές που θα κρατήσετε θα προσφέρουν μεγαλύτερες ανταμοιβές και ευκαιρίες ανάπτυξης.

Το 2022 μπορεί να σας βρίσκει ταλαιπωρημένους, αλλά πολύ πιο ξεκάθαρους μέσα σας.
 Η πολυαστρία στον Αιγόκερω, την προηγούμενη χρονιά, σας εκπαίδευσε μέσα από αντιξοότητες και επίμονη στενότητα εσόδων. Ο Δίας και ο Κρόνος στον Υδροχόο ανοίγουν νέους ορίζοντες δράσης και έκφρασης. Σας βοηθούν να βάλετε καινούργιους στόχους και να υιοθετήσετε νέες στρατηγικές, τόσο στις κοινωνικές όσο και στις επαγγελματικές σας συνεργασίες. Θα μπορέσετε να αντιμετωπίσετε με ρεαλισμό και πρακτικότητα τις καταστάσεις και τα γεγονότα που θα κυριαρχήσουν στη ζωή σας. 

Όσο κι αν σας φαίνεται σκληρό, κόψτε οτιδήποτε σας κουράζει ψυχικά, χωρίς να σας ανταμείβει με ανάλογη ικανοποίηση. 
Προφυλάξτε την υγεία σας, γιατί χρειάζεστε ζωτικότητα για να αγωνιστείτε για τα ιδανικά σας. Αν υπάρχουν νομικές εκκρεμότητες, μην τις αφήσετε στην τύχη. 

Τέλος, οι εκλείψεις, για μία ακόμα φορά στο ζώδιό σας, θα κάνουν την απαραίτητη εκκαθάριση σε καταστάσεις και ανθρώπους που είναι πλέον περιττοί στη ζωή σας. 

Πολλοί θα αντικαταστήσετε το παλιό σας ταίρι με ένα καινούργιο και άλλοι θα ζήσετε έναν δυνατό, εγκεφαλικό αλλά φευγαλέο έρωτα. Είτε κρατήσει, όμως, είτε όχι, κρατήστε τα καλά που θα σας δώσει αυτός ο έρωτας. 

Το 2022 θα είναι μια χρονιά την οποία θα θυμάστε για πολύ καιρό, γιατί θα σας προσφέρει την ευκαιρία να καθιερωθείτε κοινωνικά και επαγγελματικά, ενώ θα σας απαλλάξει από ταλαιπωρίες αρκετών ετών μέχρι σήμερα. Πάρτε, λοιπόν, γενναίες αποφάσεις και τολμήστε ριζοσπαστικές αλλαγές.

Τυχεροί αριθμοί…9,17,26,32,46.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Καρκίνος 

Η χρονιά ενεργοποιεί τις ελπίδες και τα όνειρά σας, κάνοντας φωτεινότερο το μέλλον σας. και τον μελλοντικό τομέα.

 Επεκτείνετε τον κοινωνικό σας κύκλο και προσελκύστε κοντά σας άτομα που οραματίζονται ότι κι εσείς. Τα όνειρά σας μπορούν να γίνουν αληθινά, αν είστε πρόθυμοι να τα ακολουθήσετε με διαφορετική προσέγγιση.

 Σκεφτείτε περισσότερα για το μέλλον σας και ενεργήστε πιο ανεξάρτητα για αυτό που θέλετε. 

Από το Μάρτιο έως τα μέσα Απριλίου, εργαστείτε με τις επιθυμίες σας κοιτώντας στο παρελθόν για να καταλάβετε τι έχει συμβεί και να κατανοήσετε καλύτερα τον εαυτό σας. 

Όσο περισσότερες εμπειρίες έχετε αποκτήσει, τόσο περισσότερο θα νιώθετε πιο ελεύθεροι να διαμορφώσετε τις δικές σας απόψεις και ιδέες.

 Η διάθεσή σας βελτιώνεται από το Μάιο έως τον Ιούλιο και θα βρείτε μεγαλύτερες ιδέες, ενώ θα έχετε και περισσότερες ευκαιρίες για περιπέτεια.

 Από τα τέλη Απριλίου έως τα μέσα Ιουνίου, θα είναι αυξημένη η ενέργειά σας και θα αισθάνεστε ενθουσιασμένοι για τις δυνατότητες που έχετε μπροστά σας. 
Εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητές σας και την προθυμία σας να κάνετε το πρώτο βήμα προς κάτι ολοκαίνουργιο.
 Θα δείτε κάτι να επιστρέφει στη ζωή σας που πρέπει να αντιμετωπιστεί πριν σας μπερδέψει.

 Από τον Αύγουστο έως τα μέσα Σεπτεμβρίου, επικεντρωθείτε στις ιδέες και τα σχέδιά σας, ενώ παράλληλα εμπλουτίστε τις γνώσεις σας. 

Μοιραστείτε με άτομα που εμπιστεύεστε τις πληροφορίες που έχετε και μην κρύβετε τον ενθουσιασμό σας για ότι καλό σας έρχεται. 
Ίσως κολλήσετε σε κάποια πράγματα, αλλά γρήγορα θα προχωρήσετε.

Θα εδραιώσετε τις καινούργιες σας απόψεις για τη ζωή και να αγωνιστείτε για μια καλύτερη θέση σε έναν νέο, ανασχηματιζόμενο κόσμο.
 
Θα πρέπει, όμως, να είστε προσεκτικοί όταν οι στιγμές γίνονται δύσκολες και επιφυλακτικοί όταν οι άλλοι σας δίνουν υποσχέσεις.
 Δεχτείτε με προσαρμοστικότητα την κατάσταση στις σχέσεις σας με τους άλλους και συνειδητοποιήστε πως οι αλλαγές που έγιναν ήταν απαραίτητες, για να βρείτε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε. 

Αν υπάρξουν περιουσιακά προβλήματα, φανείτε προσεκτικοί και προνοητικοί, γιατί μπορεί να κρατήσουν για δύο χρόνια. 
Ακόμα, όμως, και αν δεν έχετε τέτοια θέματα, να είστε συντηρητικοί, γιατί δεν θα λείψουν τα απρόοπτα έξοδα. 
Αποφύγετε να δανειστείτε ή να κάνετε ριψοκίνδυνες επενδύσεις. 

Ύστερα απ’ όσα έχετε περάσει, το 2022 θα είναι έτος αναπροσαρμογών σε όλους τους τομείς της ζωής σας και ιδιαίτερα στον επαγγελματικό και τον κοινωνικό. 

Απαιτεί προσπάθειες που θα καρποφορήσουν το 2022 και αποθέματα υπομονής, γιατί θα προκύψουν νέες δυσκολίες και καθυστερήσεις. 

Τέλος, η χρονιά αυτή θα σας δείξει τον δρόμο που οδηγεί στη μεγάλη επιτυχία…

Τυχεροί αριθμοί….8,11,26,32,46.

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Λέων 

Η νέα χρονιά φέρνει αρκετά σκαμπανεβάσματα στη ζωή σας. Μάθετε να ισορροπείτε ανάμεσα στην κοινωνική και την επαγγελματική σας ζωή, για να βελτιώσετε τις σχέσεις και τα οικονομικά σας.

 Το 2022 δεν είναι ιδανικό για ταξίδια, άρα είναι καλύτερο να εστιάσετε στην καριέρα και στον οικονομικό σας τομέα. 

Από τα τέλη Απριλίου έως τα μέσα Ιουνίου, αξιοποιήσετε το χρόνο σας στο να κατανοήσετε καλύτερα τα κίνητρα που έχετε και τα ζητήματα που απαιτούν λύσεις. 
Κατανοήστε καλύτερα το παρελθόν για να απελευθερωθείτε από παλιά θέματα και να προχωρήσετε στο μέλλον με μεγαλύτερη βεβαιότητα και αυτοπεποίθηση. 

Τον  Ιούνιο ίσως αμφισβητήσετε μερικά από τα όνειρα που έχετε για το μέλλον σας και να αισθανθείτε ότι μειώνονται οι ελπίδες σας. 

Δείξτε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και πιστέψτε στις ικανότητές σας. 

Κάντε τις αναζητήσεις σας για να είστε πρόθυμοι να αναλάβετε πρωτοβουλίες, ξεκινήστε νέα έργα, αναζητήστε ευκαιρίες που θα γίνουν το επίκεντρο σας για τα επόμενα δύο χρόνια και αξιοποιήστε στο έπακρο την ενέργεια που έχετε.

 Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου και ειδικά τον Οκτώβριο, εστιάστε σε παλιές ιδέες και σχέδια που θέλετε να επανεξετάσετε, να αναθεωρήσετε ή να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία.

 Εκφραστείτε με διαφορετικούς τρόπους και βεβαιωθείτε ότι ακούτε τι σας λένε και όχι μόνο μιλάτε, γιατί διαφορετικά θα αισθανθείτε παρεξηγημένοι. 

Το Νοέμβριο έως τα μέσα Δεκεμβρίου, επικεντρωθείτε σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Βελτιώστε το χώρο σας, αφιερώστε περισσότερο χρόνο στα αγαπημένα σας πρόσωπα και προγραμματίσετε οικογενειακές συναντήσεις.

 Η σταθερότητα στην προσωπική ζωή θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε ασφαλείς και ήρεμοι.

Τυχεροί αριθμοί…3,17,25,39,48.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Παρθένος 

Η νέα χρονιά φέρνει πολλές αλλαγές στην κοινωνική σας ζωή και σας ωθεί να αναζητήσετε άτομα που μπορούν να σας μεταφέρουν τις γνώσεις τους.

 Βελτιώσετε τις δεξιότητές σας σε επικοινωνία και εκπαίδευση, ταξιδέψτε, επανασυνδεθείτε με άλλους και καλυτερέψετε τη ζωή σας.

 Από τον Ιανουάριο έως τον Φεβρουάριο, να είστε πιο αισιόδοξοι για το τι ισχύει για το μέλλον σας και πιο πρόθυμοι να αναπτύξετε τη σκέψη σας πέρα του καθιερωμένου.

Βρίσκοντας νέους στόχους θα γίνετε πιο ανεξάρτητοι.

Από τα μέσα Ιουνίου έως τον Ιούλιο, θα αποκτήσετε καλύτερη κατανόηση του τι συμβαίνει γύρω σας και θα εξαλείψετε κάποιες άχρηστες πληροφορίες.

Ενισχύστε τη διαίσθησή σας, ώστε να προχωρήσετε σταθερά και όχι παρορμητικά στη λήψη αποφάσεων.

Από τον Αύγουστο έως τα μέσα Σεπτεμβρίου, ακολουθήστε αυτό που θέλετε για τον εαυτό σας στηριζόμενοι στις ικανότητές σας και όχι σε δεκανίκια.

Αναλάβετε πρωτοβουλίες και εστιαστεί στα σχέδια των επόμενων χρόνων.

Αξιοποιήστε στο έπακρο τα ταλέντα σας με συναρπαστικούς τρόπους.

Από το Νοέμβριο έως τα μέσα Δεκεμβρίου, θα βρείτε πολλές νέες ιδέες και σχέδια που θέλετε να αναλάβετε δράση.

 Θα είστε πιο πρόθυμοι να αναλάβετε πρωτοβουλίες, αλλά μην αναλάβετε πάρα πολλές γιατί θα διασκορπιστείτε και θα μπερδευτείτε.

 Προσπαθήστε να επιλέξετε σε ποια θα πρέπει να εστιάσετε, ώστε να είστε βέβαιοι για τις κινήσεις σας.

Το 2022 θα είναι μια σημαντική χρονιά, που θα επηρεάσει τις συνθήκες της ζωής σας και θα αλλάξει τη νοοτροπία σας.

Ήρθε ο καιρός για τις αλλαγές που επιθυμούσατε και, παρά τις γενικότερες δυσκολίες, η ζωή σας σταδιακά θα πάρει μια καινούργια μορφή. Ετοιμαστείτε για αναθεωρήσεις στις σχέσεις σας με τους ανθρώπους αλλά και για αλλαγές στο αντικείμενο της δουλειάς σας.

Καινούργιο ανθρώπινο υλικό μπαίνει στη ζωή σας και παραμένει δίπλα σας για κάποιον σκοπό.

Σας δίνεται η ευκαιρία, πολλές φορές τη χρονιά αυτή, να απαλλαγείτε από καθετί που σας δένει με ένα οδυνηρό παρελθόν.

 Για μερικούς αυτή η μετάβαση θα πραγματοποιηθεί στον επαγγελματικό τομέα, για άλλους στην αισθηματική ζωή και για αρκετούς στον τόπο διαμονής.

Θα ανανεώσετε τους στόχους που δεν πετύχατε στο παρελθόν και θα σας εμφυσήσει νέα κίνητρα δράσης ή επανάστασης ενάντια σε οτιδήποτε σας καταπιέζει.

Θα συμβάλει σε νέες συμφωνίες, σε νομικές επιτυχίες και σε πραγματοποίηση μεγάλων ταξιδιών.

 Προσέξτε το 2022 τις επιλογές που θα κάνετε, γιατί θα είναι μακροχρόνιες…

Τυχεροί αριθμοί…9,14,22,35,40.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Ζυγός 

Το 2022 φέρνει σε εσάς  καλά νέα και θετικές αλλαγές. 

Βασιστείτε στις σχέσεις σας φιλικές, επαγγελματικές και προσωπικές για να περάσετε μια υπέροχη χρονιά. 

Μάθετε από το παρελθόν και κοιτάξτε κατάματα προς το μέλλον. 

Τη νέα χρονιά συνεχίστε να κάνετε σημαντικές αλλαγές στην προσωπική σας ζωή και να αποκτήσετε περισσότερο έλεγχο σε ότι σας αφορά σε θέματα σπιτιού και οικογένειας.

 Επικεντρωθείτε στο να κάνετε την καθημερινότητά σας πιο σταθερή και ασφαλή. 

Η σεληνιακή έκλειψη του Μαΐου, απαιτεί να ασχοληθείτε με σημαντικά και σοβαρά σχέδια και όχι να απλωθείτε σε πολλά και ανούσια.

Από τον Αύγουστο έως τα μέσα Σεπτεμβρίου, καλό θα είναι να περιορίσετε λίγο τη δυναμικότητά σας και να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι σας. 

Είναι απαραίτητο να βάλετε σε μια τάξη τις σκέψεις σας και γιατί όχι να σκεφτείτε το παρελθόν και να αναλογιστείτε τι σας πρόσφερε.

Με χαρά θα διαπιστώσετε πως θα επιλύσετε καταστάσεις και θα αφήσετε πίσω σας πράγματα που δεν χρειάζεστε πια. 

 Όσο περισσότερο εργαστείτε πάνω σε αυτά, τόσο καλύτερες θα γίνουν οι σχέσεις σας και θα αρχίσετε να νιώθετε πιο άνετα ακόμα και συναισθηματικά. 

Το τέλος της χρονιάς σας βρίσκει γεμάτους ενέργεια και ενθουσιασμένους για τα σχέδια που έχετε κατά νου. Θα είστε πιο πρόθυμοι να μοιραστείτε τις ιδέες, τις απόψεις και τα επιχειρήματα σας.

Το 2022, όμως, δίνει υποσχέσεις βελτίωσης και ανακούφισης.

 Ανασυγκροτήστε τον δυναμισμό σας και προγραμματίστε τις δραστηριότητές σας, γιατί  θα φέρει ευκαιρίες για να βελτιώσετε τις επαγγελματικές και τις οικογενειακές σας συνθήκες. 

Φροντίστε, λοιπόν, να είστε λιγότερο ανασφαλείς και πιο αισιόδοξοι, γιατί θα χρειαστεί να έχετε υπομονή και επιμονή. 


Η χρονιά αυτή υπόσχεται ελαφρύνσεις ή καινοτομίες. Νέες συναισθηματικές αναμοχλεύσεις  σε περιμένουν και λίγες  πρόσκαιρες ανασφάλειες στα οικονομικά.

 Θα δοκιμαστούν σχέσεις και συνεργασίες ή θα αποκαλύψουν δυσάρεστες αλήθειες σε αυτούς τους τομείς, ενώ τα διαστήματα εκείνα θα πρέπει να προσέχετε τις μετακινήσεις, την επικοινωνία και τα νομικά σας ζητήματα. 

Σε γενικές γραμμές, το 2022 είναι μια χρονιά που απαιτεί ελιγμούς και ωριμότητα.
 Αν αντιμετωπίσετε σωστά τα γεγονότα, θα βγείτε κερδισμένοι και δυνατοί.

 
Τυχεροί αριθμοί: 8,13,17,40,41.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Σκορπιός 

Το 2022 είναι η χρονιά που πρέπει να αποδεχτείτε ότι δεν μπορείτε πάντα να κατηγορείτε τους άλλους για τα προβλήματά σας, αλλά χρειάζεται να αναλάβετε την ευθύνη για τις ενέργειές σας.

 Μόνο εσείς μπορείτε να βελτιώσετε τη ζωή σας και ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι να σταματήσετε να εστιάζετε τόσο πολύ στον εαυτό σας και να κάνετε ό, τι μπορείτε για να βοηθήσετε τους άλλους.

 Η νέα χρονιά συνιστά διακριτική ευχέρεια, κάτι που μερικές φορές μπορεί να σας είναι δύσκολο σαν Σκορπιοί να το διαχειριστείτε.

 Κρατήστε τις πληροφορίες που θα λάβετε για τον επαγγελματικό και οικονομικό σας τομέα και κρατήστε ισορροπίες στην κοινωνική σας ζωή. 
Οι χαμηλοί τόνοι θα σας οδηγήσουν στην επιτυχία.

 Με το ξεκίνημα του χρόνου θα αναλάβετε περισσότερες ευθύνες στο σπίτι ή με την οικογένεια σας και θα πρέπει να σηκώσετε αρκετά βάρη στους ώμους σας, οπότε θα νιώθετε πιο περιορισμένοι.

 Βρείτε εναλλακτικές λύσεις, επεκταθείτε και γίνετε πιο δημιουργικοί για να βρείτε πιο εύκολα λύσεις και να μην απογοητευτείτε. Ότι ρυθμίσετε φέτος θα σας ακολουθήσει για τα επόμενα χρόνια.

Το Φεβρουάριο επιβάλλεται να κάνετε ένα βήμα πίσω και να αξιολογήσετε τις καταστάσεις που υπάρχουν και να βάλετε πιο γερά θεμέλια.
 Σίγουρα χρειάζεται να είστε υπομονετικοί, αλλά ταυτόχρονα και πιο υποστηρικτικοί, πιο ενθαρρυντικοί και πιο χρήσιμοι. 

Από τα μέσα Σεπτεμβρίου και τον Οκτώβριο θα χρειαστεί να συμβιβαστείτε σε κάποια θέματα που δεν είχατε κίνητρα να ασχοληθείτε, όμως, τώρα θα πρέπει να δείξετε κατανόηση και να τα προχωρήσετε.
 Μπορεί να μη σας φαίνεται εύκολο και να χρειαστεί λίγος χρόνος, ωστόσο αξίζει τον κόπο να ασχοληθείτε.

 Από το Νοέμβριο έως τα μέσα Δεκεμβρίου, θα είστε ενθουσιώδεις και με αρκετή ενέργεια, για να ξεκινήσετε νέα έργα, να κάνετε ταξίδια και να αναζητήσετε ευκαιρίες που αποτελέσουν το επίκεντρο για τα επόμενα δύο χρόνια της ζωής σας. 

Ο νέος χρόνος μπαίνει με άγχος, αλλά και πολλές προσδοκίες.

 Γενικά, πρόκειται για ένα διάστημα το οποίο θα κρίνει πόσο σωστά κινηθήκατε τα τελευταία χρόνια και πόσο γερά είναι τα θεμέλια που βάλατε για αλλαγές τις οποίες σκοπεύετε να κάνετε στη ζωή σας στο προσεχές μέλλον. 

Σίγουρα, όμως, τη χρονιά αυτήν οι προσωπικές σχέσεις παρουσιάζουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον. 
Θα αξιοποιήσετε τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες και να αναγνωριστείτε ευκολότερα στο περιβάλλον, είτε επαγγελματικό είτε κοινωνικό. 
Σε πολλούς ένας καινούργιος άνθρωπος ή ένας σκοπός θα αλλάξει την πορεία της ζωής σας. 

Αυτήν τη χρονιά θα προχωρήσετε πιο μακριά απ’ όσο περιμένατε, αλλά πάντα μέσα από πολλές δυσκολίες. 
Η πιο βασική είναι ότι πολύ λίγοι δικοί σας θα μπορούν να σας καταλάβουν ή να σας βοηθήσουν. 

Τυχεροί αριθμοί…5,13,24,29,36.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Τοξότης 

Το 2022 προβλέπετε να είναι  μια ήρεμη χρονιά. 

Συνήθως, κάνετε ακραία και τρελά πράγματα, αλλά φέτος θα είναι πολύ πιο ήρεμα χωρίς να σημαίνει ότι η χρονιά θα είναι βαρετή. 

Η κοινωνική σας ζωή θα βρίσκεται στα καλύτερά της, ενώ αν το θελήσετε δε θα λείψουν και τα ταξίδια.

 Ο Φεβρουάριος, θα σας κάνει να νιώσετε περισσότερο παρεξηγημένοι, απογοητευμένοι και αδύναμους να εστιάσετε εκεί που πρέπει. 
Ίσως χρειαστεί να κάνετε ένα διάλειμμα και να αφιερώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας για να σκεφτείτε σχέδια και να επαναφέρετε παλιές ιδέες.

 Είναι η καλύτερη περίοδος για να κάνετε αναθεώρηση και να επεξεργαστείτε τους στόχους σας. Οι διαφορετικοί τρόποι επικοινωνίας θα σας βοηθήσουν να εργαστείτε πιο αποδοτικά.

 Από τα μέσα Μαΐου έως τον Ιούλιο, επικεντρωθείτε σε αλλαγές ή βελτιώσεις του προσωπικού σας χώρου, που θα ευχαριστήσουν τόσο εσάς όσο και τους δικούς σας ανθρώπους.

 Αισθανθείτε πιο δεμένοι με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και απολαύστε το χρόνο που έχετε μαζί τους, παρέχοντας τους υποστήριξη.

 Μοιραστείτε γνώσεις, μάθετε νέα πράγματα, επεξεργαστείτε πρακτικά σχέδια και να κάντε τις ιδέες σας πραγματικότητα. 

Εστιάστε στην προσπάθεια βελτίωσης των ικανοτήτων και της ενέργειάς σας για να σημειώσετε πρόοδο. 

Ο  Μάιος σας φέρνει αντιμέτωπους με τα συναισθήματά σας, αλλά και τις αποτυχίες σας. Δείτε τι μπορείτε να αποκομίσετε, σημειώστε σημαντική πρόοδο με πράγματα που έχετε κάνει σωστά και αντιμετωπίστε ότι κάνατε λάθος.

Θα καθιερώσετε νέες καταστάσεις στη ζωή σας, γιατί ξέρετε, πλέον, πολύ καλά τι δεν σας αρέσει. 

Το πλανητικό σκηνικό  σας ωθεί σε νέες αναζητήσεις και θα σας βοηθήσουν να στήσετε ένα προστατευτικό τείχος, μέσα στο οποίο θα κινείστε και θα λειτουργείτε.

Η χρονιά γενικά θα απλοποιήσει αρκετά τα οικονομικά σας, βοηθώντας σας να τα βελτιώσετε ή να τα αξιοποιήσετε. 

Η σύμπτωση, οι νέες προσφορές, οι κάθε λογής διακανονισμοί και συμφωνίες που θα κλείσετε υπαγορεύονται άμεσα από το ίδιο το πεπρωμένο και όλα αυτά σας προετοιμάζουν ώστε να έχετε μια καλύτερη θέση στον χώρο όπου θα ζείτε και κινείστε τα επόμενα χρόνια. 

Η αισθηματική σας ζωή περνάει ένα μεταβατικό, μεγάλο διάστημα και αυτήν τη χρονιά. 
Πολλοί από εσάς θα κάνετε μια νέα γνωριμία, αλλά αν αξίζει θα χρειαστεί κόπος για να τη διατηρήσετε. 

Οι εκλείψεις θα επηρεάσουν αισθητά τόσο τα αισθηματικά όσο και τα επαγγελματικά σας.
 Οι αποκαλύψεις που θα φέρουν θα σας βοηθήσουν να εντοπίσετε τα τρωτά σημεία των τομέων αυτών και θα κληθείτε να τα διορθώσετε.

 Στον επαγγελματικό τομέα σίγουρα πολλά πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο.
 Παρά τις μεγάλες δυσκολίες της εποχής, αποτελείτε εξαίρεση του κανόνα και η δραστηριότητά σας επεκτείνεται. 

Τυχεροί αριθμοί…8,11,24,29,45.

 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Αιγόκερως 

Το 2022 συνεχίστε να εργάζεστε για το μετασχηματισμό και την εξέλιξη σας και μάθετε να αντιμετωπίζετε σκληρές πραγματικότητες.

 Δώστε στον εαυτό σας λίγο χώρο, πάρετε τον έλεγχο των καταστάσεων και βρείτε την προσωπική δύναμη που χρειάζεστε για να βαδίσετε προς την επιτυχία. 

Οι ευκαιρίες θα έρθουν στο δρόμο σας, γι’ αυτό χρησιμοποιήστε τη διαίσθησή σας για να αποφασίσετε αν θα πάρετε μια ευκαιρία ή όχι. Αναζητήστε ευκαιρίες για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση και κάντε μακροπρόθεσμα σχέδια για αύξηση των εισοδημάτων σας. 

Το ξεκίνημα της χρονιάς θα αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεστε απέναντι στην οικογένειά σας, αφού θα αισθάνεστε πιο ανακουφισμένοι. Ίσως να μην θέλετε να αντιμετωπίσετε προκλήσεις μέσα στο σπίτι σας, αλλά μπορεί και να μη χρειαστεί να αντιμετωπίσετε καμία. 

Διατηρήστε την ηρεμία σας και α αποκτήστε λίγο χώρο συναισθηματικά.

 Το Φεβρουάριο ενισχύστε διαίσθηση και λογική και αφήστε τη δημιουργικότητά σας να γίνει πιο καλλιτεχνική και εκφραστική.

 Χρησιμοποιήστε τα ταλέντα σας για να εντυπωσιάσετε σε συνδυασμό πάντα με τη λογική, για να μην εξαπατηθείτε από άτομα που θα προσπαθήσουν να σας εκμεταλλευτούν με όμορφες λέξεις. 

Από τα μέσα Μαΐου έως τον Ιούλιο, κάντε νέα σχέδια και ενδιαφερθείτε να μάθετε καινούρια πράγματα. Φροντίστε να είστε ανοιχτοί, ελκυστικοί και κοινωνικοί. Οι προοπτικές θα είναι αρκετά θετικές για να κοιτάξετε προς το μέλλον με μεγαλύτερα όνειρα.

 Στο τέλος του Δεκεμβρίου η διάθεσή σας θα πέσει λίγο  και δε θα θέλετε να ασχοληθείτε με τίποτα. 

Μείνετε συντονισμένοι με ότι συμβαίνει γύρω σας, αφήστε κατά μέρους τα πείσματα και ασχοληθείτε με οικεία πρόσωπα που σας έχουν ανάγκη. Επίσης ασκήστε υπομονή όταν ασχολείστε με άλλους. 

Το 2022 μπορεί να χαρακτηριστεί μια χρονιά ενός νέου ξεκινήματος, όχι εύκολου, αλλά ελπιδοφόρου. 

Οι δυσκολίες στα οικονομικά σας παραμένουν, αλλά, ευτυχώς, είναι αντιμετωπίσιμες. Στις χρεωστικές σας εκκρεμότητες μπορείτε να πετύχετε πίστωση χρόνου και αυτό πρέπει να επιδιώξετε. 

Το πλανητικό σκηνικό συνεχίζει να σας παγιδεύει σε εντυπώσεις που παραπλανούν και σε υποσχέσεις που δεν τηρούνται.
 Προσέξτε πώς θα αντιμετωπίσετε καθετί γύρω από αυτό και κυρίως τους ανθρώπους από τους οποίους απορρέει η όλη εικόνα, σίγουρα  όμως σας βοηθά στο να διατηρήσετε τη δημιουργικότητά σας αμείωτη και να πετύχετε κάποιες καινοτομίες. 

Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει αρκετή ένταση. Ο παράγοντας της τύχης βελτιώνεται και οι ταλαιπωρίες υποχωρούν. Αρκετοί θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, αλλά, προτού δεσμευτείτε σοβαρά, βεβαιωθείτε ότι αυτή η καινούργια σχέση μπορεί να εξελιχτεί ήρεμα και θετικά. 

Στα νέα σας ξεκινήματα να έχετε ως κίνητρο έναν απώτερο σκοπό και όχι την παρορμητικότητά σας ή μία σιωπηλή ανάγκη αντεκδίκησης για ότι έχετε περάσει στο παρελθόν.


Τυχεροί αριθμοί…2,15,26,33.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Υδροχόος 

Το 2022 Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας, ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά και οπλιστείτε με περισσότερη προσωπική δύναμη για να ελέγχετε ήσυχα και με τον δικό σας τρόπο τη ζωή σας.

 Κάντε εκ νέου εκκινήσεις σε ότι έχει μείνει στάσιμο. Η ομαδική εργασία θα σας δώσει περισσότερες πιθανότητες να επιτύχετε. 

Να είστε έξυπνοι και προσεκτικοί στις προσεγγίσεις σας και να κάνετε τα πράγματα με τον σωστό τρόπο. 

Από το ξεκίνημα της χρονιάς έως τον Φεβρουάριο, μπορείτε να εστιάσετε σε θέματα σπιτιού και οικογένειας και να βρείτε υποστήριξη από τα οικεία σας πρόσωπα. 

Εργαστείτε πάνω στην αντιμετώπιση παλιών ζητημάτων και την απόκτηση περισσότερης συναισθηματικής κατανόησης για τον εαυτό σας και τους άλλους. 

Το Φεβρουάριο ίσως θα αισθάνεστε ότι όλα πάνε στραβά ή λάθος, ενώ θα δυσκολεύεστε να αντιμετωπίσετε ακόμα και μικρά προβλήματα. 
Θα είστε ανυπόμονοι με τους γύρω σας και θα δημιουργούνται παρεξηγήσεις. 

Η σεληνιακή έκλειψη του Νοεμβρίου, σας στηρίζει στο να επιλύσετε προσωπικά ζητήματα και να βελτιώσετε τη συναισθηματική σας σταθερότητα. 

Θα επιθυμείτε περισσότερη υποστήριξη και ενθάρρυνση από τους άλλους και θα τα έχετε. 

Ο Δεκέμβριος  θα σας ωθήσει υποσυνείδητα να ασχοληθείτε με τις σχέσεις, ώστε να έχετε μεγαλύτερη επίγνωση του τι συμβαίνει.

 Άνθρωποι από το παρελθόν επιστρέψουν στη ζωή σας και αυτό για κάποιο λόγο θα είναι ένα μάθημα ζωής.
Είναι ένα έτος κατά το οποίο θα γίνουν νέα σχέδια για το μέλλον, βασισμένα στις πραγματικές σας δυνατότητες και αξίες – άλλο τόσο, όμως, είναι και μια περίοδος που παλιά λάθη θα απαιτήσουν την εξόφλησή τους.

 Οι συνθήκες εργασίας και οι προσωπικές σχέσεις ήταν τομείς που σας ταλαιπώρησαν για χρόνια.
 Έφτασε η εποχή που θα γίνουν αρκετές απομυθοποιήσεις ανθρώπων αλλά και του εαυτού σας του ίδιου.
 
 Θα πρέπει να γίνετε πιο ρεαλιστές και προσγειωμένοι, εργατικοί και υπομονετικοί, συμπονετικοί και συνεργάσιμοι. 
Καιρός είναι να σταματήσετε να εθελοτυφλείτε και να γίνετε πιο ειλικρινείς και άμεσοι με κείνους που συνεργάζεστε ή συμβιώνετε.

 Ο Δίας, στο πέρασμά του από το ζώδιό σας, θα ενισχύσει τον παράγοντα της τύχης αλλά και των ευκαιριών. Αδράξτε άμεσα τις ευκαιρίες και μη χρονοτριβείτε. 
Βάλτε μια τάξη στην οικονομική πλευρά της ζωής σας, περιορίστε άσκοπα έξοδα και οι πιο εύποροι κάντε σίγουρες επενδύσεις. 
Δεν θα λείψουν οι άνθρωποι που σας αγαπούν από το πλευρό σας. 

Δεν θα λείψουν, όμως, και οι δυσκολίες, οι καθυστερήσεις και οι απρόβλεπτες αντιξοότητες. Μην καθυστερείτε τη λύση οικογενειακών προβλημάτων και μην είστε αντιδραστικοί στις συνθήκες που επικρατούν στον επαγγελματικό χώρο. 

Τυχεροί αριθμοί…8,17,22,41.

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 


Ιχθύς 

Το 2022 θα ενισχυθεί η διαίσθηση και η φαντασία σας. Η δημιουργικότητα και οι καλλιτεχνικές σας ικανότητες μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο και να σας κάνουν πιο χαρισματικούς.

 Μπορεί να είναι εύκολο να αφήνετε τους άλλους να ποδοπατούν τα σχέδιά σας, αλλά οφείλεται να σεβαστείτε τον εαυτό σας και να θέσετε εσείς τα όρια στους άλλους. 

Η χρονιά ξεκινάει με την ενέργεια σας αυξημένη και αυτό θα συνεχιστεί και το Φεβρουάριο. 
Αναλάβετε την ευθύνη να κάνετε τις ιδέες σας πραγματικότητα και εστιάστε στο να κάνετε κάτι ομαδικό για να μην διασκορπιστείτε, πρέπει  όμως να ξεκουραστείτε και να απομακρυνθείτε για λίγο από προβλήματα που δεν μπορείτε να λύσετε. 

Από τον Μάρτιο έως τα μέσα, θα θελήσετε να περάσετε περισσότερο χρόνο με την οικογένεια ή τους ανθρώπους που θεωρείτε ως οικογένεια.

 Βελτιώστε την κατάσταση στο σπίτι σας για να θέλετε να περνάτε χρόνο στο χώρο σας. Κάντε μια ανακαίνιση αν αυτό θα σας κάνει να αισθανθείτε πιο ενεργητικοί.

 Από τα μέσα Μαΐου έως τον Ιούλιο, θα έχετε την ευκαιρία να επεκτείνετε τα σχέδιά σας, να αποκτήσετε νέες εμπειρίες και να είστε πιο αισιόδοξοι για τις δυνατότητές σας.

Μην αφήσετε τίποτα στη μέση που θα ανακόψει την πορεία σας και θα σας γεμίσει διλήμματα. 
Να έχετε θετική ενέργεια για να επιστρέψετε στους κανονικούς σας ρυθμούς, να επανασυνδεθείτε με άτομα που έχουν χαλάσει οι σχέσεις σας ή να αποκαταστήσετε λάθη. 

Ο Νοέμβριος  θα φέρει στην επιφάνεια θέματα επικοινωνίας και θα σας κάνει να σκεφτείτε πως αν πείτε ανοιχτά τι σκέφτεστε και τι νιώθετε θα έχετε καλύτερη ανταπόκριση από τους γύρω σας. 
Λίγες μέρες πριν κλείσει η χρονιά ο Δίας μεταβαίνει και πάλι στο ζώδιό σας, δίνοντας την εκκίνηση να βάλετε τάξη στη ζωή σας και να ξεκόψετε από την συναισθηματική και πνευματική ακαταστασία που υπάρχει.

Το 2022 είναι χρονιά προπαρασκευαστική και ανορθωτική για σας. 
Σε όποιους τομείς κι αν χρειαστούν αλλαγές, η βάση είναι η σχέση σας με τον εαυτό σας. 
Εκεί μέσα πρέπει να αναζητήσετε τις αιτίες για τις υπαρξιακές σας ανησυχίες, τις λύσεις για τα οικονομικά σας προβλήματα και την αποκατάσταση στις σχέσεις που συνεχίζουν να σας ενδιαφέρουν και οι οποίες ενδεχομένως διαταράχτηκαν. 

Ο επαγγελματικός τομέας παραμένει μετέωρος, αλλά σημαντικός για τη δική σας επιβίωση. 
Βρείτε τη διάθεση να εργαστείτε περισσότερο, υπερασπίστε το αντικείμενο της δουλειάς σας ή, βρείτε ένα καινούργιο να το αντικαταστήσετε.

Το 2022 δεν σας αφήνει περιθώρια ούτε να ονειρευτείτε ούτε να τεμπελιάσετε.
 Σας επιστρατεύει σε νέες ευθύνες, αλλά και σας βοηθά να ανακαλύψετε καινούργιους σκοπούς και νοήματα ζωής. 


Τυχεροί αριθμοί…9,16,23,42.