Τρέχουσες Πλανητικές Όψεις


 

Σεληνιακή Έκλειψη στον Καρκίνο και Πανσέληνος!

ΚΡΙΟΣ
Είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να δώσεις λύσεις σε κυρίαρχα ζητήματα που προβληματίζουν το περιβάλλον σου, γεγονός είναι όμως ότι αυτό δεν είναι εύκολο και απλό να συμβεί. Αυτό που θα πρέπει να αντιληφθείς είναι ότι ήρθε η ώρα να αφήσεις πίσω σου ότι έχει λειτουργήσει ανασταλτικά στην προσωπική σου πορεία μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον και να μην διστάσεις να αλλάξεις ριζικά νοοτροπίες και συμπεριφορές που μπορεί να επηρεάσουν άμεσα τους γύρω σου αλλά και αυτό που βγάζεις προς τα έξω. Το κυριότερο είναι να αντιληφθείς ότι αλλάζοντας ριζικά στο εδώ και τώρα συμπεριφορές και απόψεις θα έρθεις πιο κοντά από ποτέ σε αυτό που νιώθεις και τελικά είναι αυτό που θα σε εξελίξει σημαντικά επηρεάζοντας θετικά την οικογένεια. Φρόντισε να μην εγκλωβιστείς σε ότι γνωρίζεις καθώς αυτό θα προσπαθήσει να σε κρατήσει καθηλωμένο στα παλιά.


ΤΑΥΡΟΣ
Ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσει ζητήματα που κυρίως αφορούν το κοντινό σου περιβάλλον και μπορεί μέχρι τώρα να σε έχουν προβληματίσει έντονα. Είναι αυτά από πιθανά θεωρείς ότι σου έχουν στερήσει την αισιοδοξία ή σε οδηγούν στο να αναθεωρήσεις σημαντικά την προσωπική σου κοσμοθεωρία. Γεγονός είναι ότι τίποτα πια δεν θα είναι το ίδιο μετά από αυτή την έλλειψη και το πιθανότερο είναι να αντιμετωπίζεις τα πράγματα τελείως διαφορετικά καθώς λειτουργεί αναγεννησιακά στην προσωπική σου φιλοσοφία και στον τρόπο που σκοπεύεις να κινηθείς από δω και στο εξής. Δεν αποκλείεται να πάρεις αποφάσεις για να απομακρυνθείς από πρόσωπα που μέχρι τώρα έχουν παίξει κομβικό ρόλο στη ζωή σου, αυτό όμως θα γίνει κάτω από έντονες διεργασίες και ιδιαίτερη ψυχολογική φόρτιση. 


ΔΙΔΥΜΟΙ
Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε πιθανές συμφωνίες που μπορεί να έχουν έρθει στο προσκήνιο ιδιαίτερα σε σχέση με τρίτους, τράπεζες, ασφαλιστικούς οργανισμούς, δημόσιο καθώς δεν αποκλείεται να προσπαθήσουν πρόσωπα που συναλλάσσεσαι να σε εγκλωβίσουν σε καταστάσεις όπου θα είναι άκρως επωφελείς για τους ίδιους και όχι για εσένα. Καλά θα κάνεις λοιπόν να αφήσεις το ένστικτό σου να σε καθοδηγήσει και να έχεις τις κεραίες σου ανοιχτές για να αντιληφθείς άμεσα ποιοι μπορεί να παίξουν παιχνίδια που μπορεί να σε κρατήσουν καθηλωμένο οικονομικά, οδηγώντας σε στο να περιορίσεις σημαντικά τα έξοδά σου. Σε προσωπικό επίπεδο, η επιρροή είναι έντονη και σε ότι αφορά τη σχέση σου καθώς φαίνεται να ξεκαθαρίζεις τι πραγματικά θέλεις από τον άλλον και ποιο είναι το πρόσωπο που επιθυμείς βαθύτατα να συγχωνευτείς σε απόλυτο βαθμό μαζί του. 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Σεληνιακή έκλειψη σε καλεί να έρθεις σε επαφή με τα συναισθήματά σου, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερα ζητήματα σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Δεν αποκλείεται να νιώθεις ότι το ταίρι σου ή οι συνεργάτες σου προσπαθούν να σου επιβληθούν, να σε χειραγωγήσουν, προσπαθούν να σε περιορίσουν και να σε φέρουν στα μέτρα τους. Αυτό είναι κάτι που δεν θα γίνει ανεκτό στην παρούσα χρονική συγκυρία και δεν θα διστάσεις να έρθεις σε αντιπαράθεση, σε σύγκρουση, σε ρήξη βλέποντας πια ότι ήρθε η στιγμή να αναγεννηθείς σε ότι αφορά την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Σημαντικό είναι να καταλάβεις ότι κλείνοντας κεφάλαια σπουδαίων σχέσεων στη ζωή σου μπορεί να οδηγήσει προσωρινά στο να έχεις ιδιαίτερα πιεστική ψυχολογία, όμως αργά ή γρήγορα θα αντιληφθείς ότι λειτουργεί μεταμορφωτικά για εσένα και σε βοηθά να προχωρήσεις σε επόμενο στάδιο σαν προσωπικότητα, σαν σύντροφος, σαν συνεργάτης.

ΛΕΩΝ
Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να αντιμετωπίσεις ζητήματα που εκκρεμούν από το παρελθόν κατάματα, όπως αυτό που κυρίως σε εμποδίζει στο να δρομολογήσει στην επίλυσή τους ή την ολοκλήρωση του κύκλου τους και είναι μία σειρά δράσεων που πραγματοποιούνται από πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά και πιθανά μπορεί να νιώθεις ότι σε εμποδίζουν να προχωρήσεις προς την προσωπική σου απελευθέρωση. Οι αντιπαραθέσεις είναι πολύ πιθανό να προκύψουν, όπως επίσης και η έντονα επικριτική διάθεση που θα οδηγήσει σε προστριβές που δεν θα βοηθήσουν. Σε ότι αφορά την καθημερινότητα και τη δουλειά σου, ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε παρασκήνιο στο οποίο είσαι ιδιαίτερα επιρρεπής αυτή την περίοδο και μπορεί να λειτουργήσει σαν εμπόδιο στην προσωπική σου εξέλιξη. 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα φιλικά πρόσωπα, ο έρωτας, οι φιλοδοξίες σου, η δημιουργικότητα και τα ταλέντα σου βρίσκονται στο επίκεντρο αυτής της έκλειψης και καλείσαι να διαχειριστείς καταστάσεις με σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου, όπως φίλοι ή το ταίρι σου. Είναι πραγματικότητα ότι δεν μπορείς να εξελιχθείς χωρίς να κάνεις καταλυτικές κινήσεις που θα σε οδηγήσουν σε ριζική μεταμόρφωση, σε ολοκληρωτική αναθεώρηση του τρόπου που διαχειρίζεσαι τις φιλικές σου σχέσεις, την προσωπική σου ζωή, τον τρόπο που κινείσαι στους σημαντικούς αυτούς τομείς για σένα. Παράλληλα δεν αποκλείεται να έρθουν στο προσκήνιο ξεκαθαρίσματα σε ό τι αφορά σχέδια και στόχους που μπορεί να έχεις και να οδηγήσουν στο να απομακρυνθείς από πρόσωπα που πιθανά θεωρούν ότι μπορεί να σου επιβάλουν τη θέλησή τους και να σε καθοδηγήσουν κατά τη δική τους βούληση. 

ΖΥΓΟΣ
Πιθανό είναι να αντιμετωπίσεις ζητήματα σε ότι αφορά την καριέρα και την κοινωνική σου καταξίωση, παράλληλα ήρθε η στιγμή να ισορροπήσεις θέματα που έρχονται στην επιφάνεια και επηρεάζουν την οικογένειά σου. Γεγονός είναι ότι αλλάζεις ριζικά και αυτό οδηγεί στην προσωπική σου μεταμόρφωση. Πετάς από πάνω σου όποια νοοτροπία και αν σου έχει εμφυσήσει η οικογένειά σου καθώς δεν αποκλείεται να θεωρείς ότι κάποιες από αυτές λειτουργούν σαν εμπόδιο στην προσωπική σου εξέλιξη, σε ότι αφορά την κοινωνία και την εικόνα που θέλεις να έχεις στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο πού κινείσαι. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι όμως είναι ότι αυτή η διεργασία δεν θα γίνει σε ένα δρόμο στρωμένο με ροδοπέταλα καθώς δεν αποκλείεται να πιεστείς ψυχολογικά ή να προσπαθήσουν πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντός σου να επιβάλουν τη δική τους βούληση, κάτι που θα σε οδηγήσει στο να συγκρουστείς μετωπικά και να διεκδικήσεις τον δικό σου βηματισμό. 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά τις σχέσεις με το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον αλλά και με πρόσωπα που βρίσκονται κοντά σου και παίζουν καταλυτικό ρόλο για εσένα. Σημαντικό είναι να εκφράσεις αυτά που σκέφτεσαι και νιώθεις με την ωριμότητα που απαιτείται καθώς είναι αυτό που θα σε βοηθήσει στο να προχωρήσεις παρακάτω και να δεις με ρεαλιστικό τους όρους πώς μπορείς να αντιμετωπίσεις θέματα συγγενών και φίλων που πιθανά σε επηρεάζουν. Παράλληλα, σπουδές και φιλοσοφικές αναζητήσεις έρχονται στο προσκήνιο καθώς είναι αυτά που ανοίγουν νέο δρόμο για να κινηθείς και να ανοίξεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Η δική σου συμπεριφορά, η αντιμετώπιση των πραγμάτων, οι προσωπικές επιλογές θα παίξουν κυρίαρχο ρόλο σε πιθανά μελλοντικά σχέδια και δράσεις. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι ότι η έκλειψη αυτή σε καλεί να ωριμάσεις να ενηλικιωθείς, να δεις τα πράγματα βαθύτερα όχι επιφανειακά. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οικονομικά θέματα και επιχειρηματικές συμφωνίες έρχονται στο προσκήνιο και πιθανό είναι να θεωρείς ότι ήρθε η ώρα να κλείσεις οριστικά κύκλους καταστάσεων και σχέσεων που μπορεί να σου δημιουργούν ένταση και ανασφάλεια, τόσο σε ότι αφορά οικονομικές διευθετήσεις όσο και την ψυχολογία σου. Καθοριστικό είναι να μπορέσεις να αντιληφθείς ότι οι όποιες καταστάσεις κινήσεις θα έρθουν μέσα από την ριζική αλλαγή των προτεραιοτήτων σου, σε ότι αφορά τον τρόπο που διαχειρίζεσαι το εισόδημά σου και ποια είναι αυτά που πραγματικά έχεις ανάγκη. Καθοριστικό ρόλο θα παίξει στην όλη διαδικασία η δική σου ψυχολογία αφού είναι αυτή που πραγματικά θα γείρει την πλάστιγγα για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις για εσένα ή ανάλογες δυσκολίες σε περίπτωση που εσύ δεν μπορείς να διαχειριστείς την μεταμορφωτική αλλαγή που πραγματοποιείται εντός σου και επηρεάζει άμεσα και τον τρόπο που διαχειρίζεσαι τα χρήματά σου. 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Σεληνιακή έκλειψη στον άξονα σου με τον Καρκίνο φέρνει στο προσκήνιο σημαντικά ζητήματα των διαπροσωπικών σχέσεων που μπορεί να θέλεις να ξεπεράσεις αρνούμενος να ξεκολλήσεις από στερεότυπα και συμπεριφορές του παρελθόντος. Να θυμάσαι ότι το να είσαι αδιάλλακτος, επιβλητικός και εξουσιαστικός με τους συνεργάτες ή το ταίρι σου δεν θα οδηγήσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα καθώς δεν βοηθά στο να δεις αντικειμενικά πώς πρέπει να κινηθείς για να κρατηθούν οι επιθυμητές ισορροπίες. Παράλληλα ,αν θεωρείς ότι υπάρχουν κάποιοι που προσπαθούν να σε φέρουν στα νερά τους είναι βέβαιο ότι θα δείξεις ξεκάθαρα με τον τρόπο σου όχι μόνο ότι δεν είναι εύκολο να το πετύχουν αλλά ότι είσαι διατεθειμένος να αναγεννηθείς και να οριοθετείς ξεκινώντας έτσι μία προσωπική πορεία που θα σε οδηγήσει σε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου γενικότερα. 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αντιμετωπίσεις κατάματα συνθήματα που μπορεί να έχουν έρθει στο προσκήνιο σε ότι αφορά την καθημερινότητα και τη δουλειά σου αλλά η ψυχολογία σου να είναι το εμπόδιο που δεν σε βοηθά να ξεπεράσεις αυτά που έρχονται μπροστά σου. Σημαντικό είναι να αντιληφθείς ότι το όποιο παρασκήνιο μπορεί να προκύψει που θα πρέπει να διαχειριστείς μπορεί να το κάνεις με ευκολία, αρκεί να πιστέψεις σε αυτά που έχεις προσφέρει στην εργατικότητα σου, την γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων που σε βοηθά να βρεις λύσεις. Ο έντονος συναισθηματισμός δεν σε βοηθά να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθείς στην παρούσα περίοδο και αυτό είναι κάτι που πιθανά να σε οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις και αντιδράσεις που θα διογκωθούν είτε στο μυαλό σου είτε από τους άλλους. 


ΙΧΘΥΣ
Η προσωπική σου ζωή, ο έρωτας, οι φιλικές σου σχέσεις, τα ταλέντα σου, οι προσωπικές σου φιλοδοξίες, όλα έρχονται σε πρώτο πλάνο και καλείσαι να κλείσεις ζητήματα με σημαντικούς ανθρώπους για σένα που μπορεί να μην είναι εύκολο να διαχειριστείς. Βέβαια ήρθε η στιγμή να εμπιστευτείς το συναίσθημά σου και να αφεθείς στον έρωτα παρά’ όλες τις προκαταλήψεις σε ότι αφορά την ελευθερία, την ανεξαρτησία, την επιλογή κινήσεων που επιδιώκεις να έχεις. Η δημιουργικότητά σου μπορεί να σε βοηθήσει στο να προχωρήσεις σημαντικά σαν προσωπικότητα και να δείξεις πτυχές του εαυτού σου που μπορεί να μην είχες φανταστεί ούτε εσύ ο ίδιος ότι έχεις. Παράλληλα, ξεκαθαρίζεις ποιους στόχους και φιλοδοξίες μπορείς να υπηρετήσεις με συνέπεια και να προσπαθήσεις γι’ αυτούς αφήνοντας πίσω άλλους που δεν μπορούν να καλύψουν αυτό που πραγματικά έχεις ανάγκη. 


 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ο Άρης στον Τοξότη από 3 Ιανουαρίου ως 16 Φεβρουαρίου 2020.

Στις 3 Ιανουαρίου, ο Άρης περνά στο ζώδιο του Τοξότη, στο οποίο και θα παραμείνει μέχρι τις 16 Φεβρουαρίου 2020. Ο τρόπος που διεκδικούμε ή ξεκινάμε τα πράγματα, που αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες και δράση, αλλάζει και γίνεται πιο εξωστρεφής το διάστημα αυτό, πιο ειλικρινής, άμεσος και ευθύς. Οποιαδήποτε δραστηριότητα αφορά το εξωτερικό, θέματα ανώτερων σπουδών και εκπαίδευσης, αλλά και γενικότερα η κοσμοθεωρία μας, το μέλλον και η προσωπική μας αλήθεια, θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα αυτή την περίοδο.

Πως θα επηρεάσει τα ζώδια;


ΚΡΙΟΣ
Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη, σε καλεί να οραματιστείς το μέλλον. Η οπτική σου για τα πράγματα και η αναζήτηση ενός νοήματος, θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα έως τις 16 Φεβρουαρίου και φαίνεται πως βρίσκεσαι σε μια φάση που θα κάνεις καινούρια σχέδια για το μέλλον, θα θελήσεις να ταξιδέψεις και να κάνεις καινούρια ανοίγματα. Αυτό που πρέπει να προσέξεις, είναι ένας πιθανός φανατισμός που θα σε διακατέχει στις ιδέες και πεποιθήσεις σου, ο οποίος ίσως σε οδηγήσει σε υπερβολές. Καλό θα είναι να εκμεταλλευτείς το διάστημα αυτό για να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να έρθεις πιο κοντά με την προσωπική σου αλήθεια...


ΤΑΥΡΟΣ
Ο Άρης εισέρχεται στο ζώδιο του Τοξότη, φέρνοντας εξελίξεις σε οικονομικές εκκρεμότητες, όπως δάνεια, κληρονομιές και φόροι. Παράλληλα, θα σε απασχολήσουν οικονομικές συμφωνίες ή για υποθέσεις που αφορούν τη συμβίωση με τον/την σύντροφό σου ή το κοινό σας ταμείο. Από την άλλη, είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες εξελίξεις στη ζωή του/της συντρόφου σου που σε επηρεάζουν άμεσα, ενώ γενικά φαίνεται πως το πάθος στη σχέση σου αναζωπυρώνεται. Επίσης, δεν αποκλείεται να νιώσεις πως βιώνεις μια εσωτερική μεταμόρφωση που θα σε οδηγήσει σε νέους δρόμους και επιλογές.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Άρης περνά στον Τοξότη, απέναντι από το ζώδιό σου και ενεργοποιεί θέματα που αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Έως τις 16 Φεβρουαρίου, είναι πιθανό να υπάρξουν συγκρούσεις και εντάσεις στη σχέση σου, που σε οδηγούν σε κρίσιμες αποφάσεις. Γενικά, το τοπίο της ερωτικής σου ζωής αλλάζει την περίοδο αυτή και αν ανήκεις στους αδέσμευτους ίσως να συνάψεις νέο δεσμό ή να προχωρήσεις σε μια επανασύνδεση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Ακόμη, καλό θα είναι να εστιάσεις και να προσέξεις ιδιαίτερα τις επαγγελματικές σου συνεργασίες, λόγω του ότι τα πράγματα ίσως να μην εξελιχθούν όπως υπολόγιζες.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Άρης θέτει σε πρώτο πλάνο τον τομέα της εργασίας σου. Νέα επαγγελματικά εγχειρήματα, καθώς και μια πιθανή αλλαγή που αφορά στον εργασιακό σου χώρο ή στις συναδερφικές σου σχέσεις, είναι πιθανό να προκύψουν έως τις 16 Φεβρουαρίου, ενώ γενικά φαίνεται πως η καθημερινότητά σου γίνεται πιο δραστήρια. Παράλληλα, ίσως λόγω αυξημένου φόρτου εργασίας, να περιοριστεί ο προσωπικός σου χρόνος, ενώ καλό θα είναι να δώσεις λίγη προσοχή παραπάνω στη φυσική σου κατάσταση. Καλό θα είναι να εκτονώσεις την ένταση μέσα από γυμναστική και άσκηση, αποφεύγοντας όμως τις υπερβολές.

ΛΕΩΝ
Ο Άρης εκκινεί μια ιδιαίτερα ερωτική περίοδο για το ζώδιό σου. Η ανάγκη σου να φλερτάρεις, να διασκεδάσεις και να κυνηγήσεις υποψήφια θηράματα υπερτονίζεται το διάστημα αυτό, ενώ παράλληλα αυξάνονται οι ερωτικές ευκαιρίες. Επίσης, εκπέμπεις περισσότερη σιγουριά, δυναμισμό και μαχητικότητα, κάτι που βοηθά στην αυτοέκφρασή σου. Οι δεσμευμένοι εκπρόσωποι του ζωδίου είναι πολύ πιθανό να προχωρήσουν σε απόκτηση απογόνων ή σε έναν γάμο αυτή την εποχή. Γενικά, πρόκειται για μια ιδιαίτερα δημιουργική και εξωστρεφή περίοδο που, αν την εκμεταλλευτείς σωστά, θα μπορέσεις να κατακτήσεις σημαντικούς στόχους, επαγγελματικούς και ερωτικούς.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η πορεία του Άρη στον Τοξότη φέρνει σημαντικές εξελίξεις σε τομείς που αφορούν την οικογένεια και το σπίτι σου. Κάποιες αλλαγές στον χώρο που διαμένεις, κάποια προβλήματα που αφορούν τον ένα ή και τους δύο γονείς σου ή μια εσωτερική ένταση που αισθάνεσαι, ίσως να δημιουργήσουν ένα περίεργο κλίμα στη ζωή σου το διάστημα αυτό. Καλό θα είναι να αφιερώνεις χρόνο σε δραστηριότητες που σε βοηθούν να διοχετεύσεις την ένταση δημιουργικά και να ξεμπερδέψεις οριστικά με κάποιες καταστάσεις του παρελθόντος που σε κάνουν να νιώθεις ανασφαλής και αβέβαιος για το μέλλον.


ΖΥΓΟΣ
Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Τοξότη, φανερώνει πως θα διανύσεις μια περίοδο αυξημένης επικοινωνίας και συχνών μετακινήσεων. Νέες σκέψεις και ιδέες που αφορούν την επαγγελματική σου πορεία ή κάποιες υποθέσεις που αφορούν αδέρφια ή συγγενικά πρόσωπα, έρχονται στο προσκήνιο και φέρνουν νέα δεδομένα στη ζωή σου. Παράλληλα, εκφράζεις τις απόψεις και τα θέλω σου με δυναμισμό την περίοδο αυτή και ενδέχεται να θελήσεις να μάθεις καινούρια πράγματα, όπως μια ξένη γλώσσα Από την άλλη, οι αδέσμευτοι Ζυγοί έχουν αυξημένες πιθανότητες να γνωρίσουν νέους υποψήφιους ερωτικούς συντρόφους.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Άρης εισέρχεται στον Τοξότη επηρεάζοντας τον τομέα των οικονομικών σου. Έως τις 16 Φεβρουαρίου, θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες και ενδεχομένως να προχωρήσεις σε μια αγοραπωλησία ή να παρατηρήσεις μια σημαντική αλλαγή στο εισόδημά σου. Γενικώς, το θέμα της οικονομικής σου ασφάλειας θα αποτελέσει προτεραιότητα το διάστημα αυτό και καλό θα είναι να περιορίσεις, όσο το δυνατόν περισσότερο τα περιττά έξοδα ή την ανάληψη επενδυτικού ρίσκου. Παράλληλα, θα θελήσεις να θέσεις νέες προτεραιότητες στις ανάγκες σου και ίσως αλλάξεις και το σύστημα αξιών σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σου σηματοδοτεί την έναρξη μιας δραστήριας περιόδου για όλο το φάσμα της ζωής σου. Οι εξελίξεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον θα είναι πολλές και έως τις 16 Φεβρουαρίου, πιθανόν να χρειαστεί να δουλέψεις περισσότερο ή να αναλάβεις κάποιες πρόσθετες ευθύνες. Στον προσωπικό τομέα, εκπέμπεις περισσότερη μαχητικότητα και δυναμισμό, κάτι που σε βοηθά να κατακτήσεις παλιούς και νέους ερωτικούς στόχους. Γενικά, είναι μια περίοδος που θα κληθείς να διαχειριστείς τον θυμό σου, να αναπτύξεις υπομονή και επίμονη για να κατακτήσεις τους στόχους σου και να αναλάβεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες, ώστε να διαμορφώσεις εσύ ο ίδιος το μέλλον σου.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Άρης εισέρχεται στον Τοξότη δημιουργώντας έντονο παρασκήνιο και προετοιμάζοντας σημαντικές αλλαγές, οι οποίες θα αρχίσουν να υλοποιούνται μετά τις 16 Φεβρουαρίου. Φαίνεται πως ξεκινά μια περίοδος, κατά την οποία θα επιδιώκεις συχνά να απομονώνεσαι, να περνάς χρόνο με τον εαυτό σου και να αναζητάς σωματική και ψυχική ξεκούραση. Οι εξελίξεις στην επαγγελματική και την προσωπική σου ζωή θα κινούνται σε ένα παρασκήνιο, κάτι που κάνει ακατάλληλη την περίοδο αυτή για σημαντικές αποφάσεις και πρωτοβουλίες. Επίσης, ίσως θελήσεις να ξεκινήσεις ψυχαγωγικές δραστηριότητες που θα σε βοηθούν να ξεχνιέσαι και να χαλαρώνεις...


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με την είσοδο του Άρη ξεκινά μια περίοδος κοινωνικότητας και εξωστρέφειας για σένα. Οι φιλικές σου σχέσεις θα σε απασχολήσουν έντονα αυτή την εποχή, ενώ κάποια επαγγελματικά σου πλάνα, τώρα περνούν σε φάση υλοποίησης. Ακόμη, δεν αποκλείεται να ενταχθείς σε μια ομάδα ή να θελήσεις να εντάξεις στο πρόγραμμά σου καινούριες δραστηριότητες που θα σε εξελίξουν προσωπικά. Παράλληλα, θα διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο και ίσως κάνεις σημαντικές γνωριμίες που θα αποδειχθούν χρήσιμες για το μέλλον σου.


ΙΧΘΥΕΣ
Η είσοδος του Άρη στρέφει την προσοχή σου στον τομέα της καριέρας σου. Κάποια σχέδια που σε απασχόλησαν το προηγούμενο διάστημα και αφορούσαν την επαγγελματική σου πορεία, τώρα φαίνεται να προχωρούν, ενώ έως τις 16 Φεβρουαρίου, θα χρειαστεί να προσέξεις σχέσεις με αφεντικά και ανώτερους στον χώρο εργασίας σου. Από την άλλη, αν σου έχει ανατεθεί ένα νέο εγχείρημα, προσπάθησε να εστιάσεις εκεί την ενέργειά σου γιατί θα κρίνει σημαντικά την επαγγελματική σου πορεία και το μέλλον σου.