Τρέχουσες Πλανητικές Όψεις


 

Ο Δίας στους Ιχθείς από 29 Δεκεμβρίου 2021 ως 20 Δεκεμβρίου 2022.

 

Από τη νέα του θέση ο Δίας θα δώσει χώρο στην έκφραση των συναισθημάτων τα οποία θα παίξουν καθοριστικό ρόλο όχι μόνο στις ζωές αλλά και στις αποφάσεις μας για το επόμενο διάστημα.

Το οποίο δείχνει πως θα υπάρχουν έντονα συναισθήματα τα οποία θα εξωτερικεύονται με κάθε ευκαιρία.

Έννοιες όπως το ενδιαφέρον για τον πλησίον μας, η συμπόνια και η συγκατάβαση, θα δώσουν δυναμικό παρόν το επόμενο διάστημα και θα αποτελέσουν κίνητρο για εμάς. 


Κατά το διάστημα αυτό δεν αποκλείεται να δούμε τη δημιουργία νέων συλλόγων που θα έχουν ως επίκεντρο τους την παροχή βοήθειας σε ανθρώπους που τη χρειάζονται και τις εθελοντικές δράσεις. 


Θα δημιουργήσει ή θα κάνει ακόμα πιο έντονη την ανάγκη για ελπίδα, η οποία θα μας στρέψει στην επαφή μας με το Θείο, στην προσευχή, στο διαλογισμό και σε οτιδήποτε άλλο μπορεί να βοηθήσει τη ψυχή μας. 


 Αυτό που θα μπορούσαμε να βάλουμε σαν κατακλείδα για τη νέα θέση του Δία είναι πως όλοι μας θα νιώσουμε περισσότερο την ανάγκη να αφουγκραστούμε τα συναισθήματά μας, να επενδύσουμε στην ελπίδα και να έρθουμε πιο κοντά με το συνάνθρωπο μας.

 

 

Δίας στους Ιχθείς και προβλέψεις για τα 12 ζώδια!

 

 

ΚΡΙΟΣ


Η νέα θέση του Δία θα μειώσει τις ανησυχίες, καθώς φαίνεται πως κάθε φορά που εσύ θα κάνεις μία αρνητική σκέψη ή θα μπαίνεις σε ένα φαύλο κύκλο ανησυχιών,

θα κάνει την εμφάνιση του το αντίπαλο δέος, το οποίο θα σου υπενθυμίζει πως ακόμα και στις πιο δύσκολες και απαιτητικές περιόδους της ζωής μας,

πάντα υπάρχει ένας φάρος φωτός και αισιοδοξίας.

Αυτός μπορεί να έχει τη μορφή ενός αγαπημένου σου προσώπου, που φαίνεται πως θα βρίσκεται στο πλευρό σου και θα αποτελέσει το στήριγμα σου.

 

 


ΤΑΥΡΟΣ


Ο Δίας θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ενταχθείς σε ομάδες ανθρώπων με τις οποίες σε ενώνουν κοινοί στόχοι, κοινά όνειρα και κοινή ιδεολογία.

Η ενασχόληση σου με εθελοντικούς σκοπούς και συλλογικές δράσεις θα έχει εξέχουσα θέση στην καθημερινότητά σου το επόμενο διάστημα.

Σε περίπτωση που ασχολείσαι με τα κοινά ή έχεις κάποιο ρόλο μέσα σε μία ομάδα ανθρώπων, το επόμενο διάστημα ίσως να αναλάβεις μία νέα θέση από την οποία θα αποτελέσεις πηγή έμπνευσης για πολλούς.

Νέες φιλίες είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσουν με τη διέλευση του Δία από το ζώδιο των Ιχθύων.

 

 


ΔΙΔΥΜΟΙ


Ο Δίας θα δημιουργήσει πολύ ευνοϊκές προϋποθέσεις και συγκυρίες για την επαγγελματική σου ανέλιξη.

Έτσι λοιπόν το επόμενο διάστημα δεν αποκλείεται να έχεις μία πρόταση για μία νέα δουλειά ή να κερδίσεις μία προαγωγή στη δουλειά που ήδη βρίσκεσαι.

Οι γνωριμίες με πρόσωπα κύρους θα παίξουν ρόλο κλειδί στις επαγγελματικές υποθέσεις, οι οποίες φαίνεται πως το επόμενο διάστημα θα εξελίσσονται προς όφελος σου.

Τώρα είναι η ευκαιρία σου να βάλεις τις βάσεις που θέλεις για να κάνεις τα επόμενα βήματα στον επαγγελματικό τομέα και να εκπληρώσεις τους επαγγελματικούς σου στόχους.

 

 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Ο Δίας θα σε βάλει στη διαδικασία να ανοίξεις τα φτερά σου, να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες, να γνωρίσεις νέα πρόσωπα και να αποκτήσεις νέες γνώσεις.

Όλα αυτά θα αποτελέσουν κίνητρο για τις αποφάσεις σου το επόμενο διάστημα και δεν αποκλείεται να προκύψει από ένα ταξίδι «ζωής»

που θα σε φέρει σε επαφή με διαφορετικούς πολιτισμούς μέχρι και μία δουλειά στο εξωτερικό!

Να θυμάσαι πως τώρα ξεκινά ένα διάστημα από το οποίο θα αποκομίσεις νέες γνώσεις και θα κερδίσεις πολύ σημαντικές εμπειρίες.

 

 

ΛΕΩΝ


Η θέση του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων θα δημιουργήσει πολύ καλές προϋποθέσεις για τη διευθέτηση ζητημάτων τα οποία σχετίζονται με τον οικονομικό τομέα,

καθώς επίσης και για την ενίσχυση των εσόδων σου.

Αν υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες τώρα ξεκινά ένα πολύ καλό διάστημα για να μπορέσεις να τις διευθετήσεις και να βγεις κερδισμένος.

Μέσα από κάποιες συμφωνίες που θα κάνεις το επόμενο διάστημα και πάλι μπορείς να βγεις είτε άμεσα είτε έμμεσα κερδισμένος και να αυξήσεις τα έσοδα σου.

Άλλο ένα πιθανό σενάριο με τη νέα θέση του Δία είναι μία καλή επιχειρηματική συμφωνία ή κέρδη μέσα από μία συνεργασία για αυτό αν έχεις κάτι τέτοιο κατά νου,

δες τα δεδομένα που υπάρχουν ώστε να αξιολογήσεις την κατάσταση.

 

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Ο Δίας θα ενισχύσει τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων.

Το επόμενο διάστημα είναι πολύ πιθανό να προκύψει μία νέα συνεργασία ή να εξελιχθεί προς όφελός σου μία συνεργασία που υπάρχει ήδη.

Καλά νέα θα έρθουν και από την προσωπική σου ζωή, μιας και φαίνεται πως αν είσαι ελεύθερος θα κάνει την εμφάνιση του ένα πρόσωπο

το οποίο θα σε βάλει στη διαδικασία να δεσμευτείς κι αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση φαίνεται πως το επόμενο διάστημα πιθανό να υπάρξει επισημοποίηση αυτής.

 

 


ΖΥΓΟΣ


Ο Δίας φαίνεται πως θα φέρει πολλή δουλειά!

Αυτό από τη μία μεταφράζεται ως ελάχιστος χρόνος για τον εαυτό σου -ίσως και περισσότερες ευθύνες- από την άλλη όμως φέρνει έσοδα,

τα οποία θα ενισχύσουν σημαντικά το ταμείο σου.

Αν βρίσκεσαι σε ένα εργασιακό χώρο στον οποίο μέχρι στιγμής υπήρξαν προβλήματα ή κόντρες με πρόσωπα που βρίσκονται εκεί τώρα ξεκινά ένα διάστημα

που θα είναι πιο εύκολο να λυθούν παρεξηγήσεις και να διευθετηθούν διαφωνίες.

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να υπάρξει ένα καλύτερο και πολύ πιο ήρεμο κλίμα στην καθημερινότητά σου, το οποίο θα έχει μεγάλη επίδραση στη διάθεσή σου.

 

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Ο Δίας ανοίγει ένα νέο και σημαντικό κεφάλαιο για εσένα, καθώς η δημιουργική σου διάθεση θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις προτεραιότητες που θα βάλεις.

Αν έχεις ένα χόμπι δεν αποκλείεται να αρχίσεις να αφιερώνεις περισσότερο χρόνο σε αυτό, κάτι που θα λειτουργεί ιδιαίτερα θετικά για τη ψυχολογία σου.

Το επόμενο διάστημα θα αναζητήσεις ανθρώπους και δραστηριότητες που θα αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για εσένα

και έτσι κατά αυτό τον τρόπο δεν αποκλείεται να προκύψει και ένας νέος έρωτας με ένα πρόσωπο που θα σε εμπνεύσει.

Η προσωπική σου ζωή θα ευνοηθεί από αυτή τη διέλευση του Δία και δεν αποκλείεται να υπάρξει μία νέα σχέση ή ακόμα και ένας απόγονος.

 

 

ΤΟΞΟΤΗΣ


Η είσοδος του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων σου  δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα είναι ιδανικό για να έρθεις πιο κοντά με τους οικείους σου,

να βελτιώσεις τις σχέσεις μεταξύ σας και να ενδυναμώσεις τους οικογενειακούς δεσμούς.

Επίσης δεν αποκλείεται να έχεις κάποιο όφελος από κάποιο σπίτι που έχεις και σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές στο σπίτι σου φαίνεται πως αυτές οι αλλαγές θα στεφθούν με επιτυχία.

Μέσα στο επόμενο διάστημα είναι πολύ πιθανό να νιώσεις την ανάγκη να βρεις ένα σπίτι που να σε καλύπτει περισσότερο κι αν βρίσκεσαι ήδη σε μία τέτοια φάση,

τώρα αξίζει να εντείνει τις προσπάθειες καθώς φαίνεται πως θα βρεις αυτό που έχεις κατά νου.

 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Η θέση του Δία θα σου χαρίσει εξωστρέφεια, επικοινωνιακή διάθεση αλλά και την ανάγκη να γνωρίσεις νέο κόσμο και να έρθεις σε επαφή με νέες ιδέες και απόψεις μέσα από νέες γνωριμίες.

Αν ασχολείται επαγγελματικά με το εμπόριο τότε αυτή θα είναι μια χρονιά με ευκαιρίες, καθώς η νέα θέση του Δία φέρνει επέκταση της δουλειάς σου μέσω του διαδικτύου και μέσω φίλων,

γνωστών, ακόμα και συγγενών.

Κάποιες νέες σχέσεις είτε κοινωνικές είτε φιλικές φαίνεται πως θα ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα και θα διευρύνουν τον κύκλο γνωριμιών σου, ενισχύοντας τη φήμη σου.

 

 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Ο Δίας σου φέρνει ευκαιρίες για ανάπτυξη και ενίσχυση του οικονομικού τομέα.

Το επόμενο διάστημα φαίνεται πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για να αυξήσεις τους πόρους σου μέσα από μία νέα δουλειά,

μία extra απασχόληση ή μέσα από τη διαπραγμάτευση μιας συμφωνίας που υπάρχει ήδη.

Ακόμα και αν υπάρχουν στιγμές κατά τις οποίες θα νιώθεις το ταμείο να είναι μείον φαίνεται πως ο Δίας δεν θα σε αφήσει παραπονεμένο και ακόμα και την τελευταία στιγμή θα προκύπτουν έσοδα!

Βέβαια καλό θα ήταν και εσύ από την πλευρά σου να είσαι λίγο προσεκτικός με τα έξοδα και να μην το παρακάνεις!

 

 


ΙΧΘΥΕΣ


Ξεκινά ένα διάστημα που θα αποτελέσει σταθμό για εσένα, καθώς θα φέρει ευκαιρίες προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης.

Μία νέα συνεργασία ή μία νέα επαγγελματική σχέση φαίνεται πως θα κάνει την εμφάνισή της στη ζωή σου το επόμενο διάστημα και θα παίξει καθοριστικό ρόλο στα δρώμενα.

Σε προσωπικό επίπεδο δεν αποκλείεται να υπάρξει η επισημοποίηση μιας σχέσης που ήδη έχεις ή αν είσαι ελεύθερος- να συναντήσεις ένα πρόσωπο το οποίο θα καλύψει τις αισθηματικές σου ανάγκες.

Η θετική επίδραση του Δία στη ψυχολογία σου θα φανεί άμεσα καθώς με το που θα μπει στο ζώδιό σου θα δημιουργήσει αισιοδοξία,

η οποία με τη σειρά της θα φέρει ελπίδα ακόμα και για τις πιο δύσκολες υποθέσεις.