Τρέχουσες Πλανητικές Όψεις


 

ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΕΡΜΗΣ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ ΑΠΟ 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ-21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021.

Το διάστημα αυτό, ο Ερμής θα μας κάνει να αναθεωρήσουμε πολλά θέματα και να επαναξιολογήσουμε άτομα και καταστάσεις που υπάρχουν στη ζωή μας. Δεδομένου ότι ο Υδροχόος αντιπροσωπεύει τη φιλία, θα υπάρξουν αρκετές αλλαγές στις κοινωνικές σχέσεις, όπου είναι πιθανό να διαλυθούν μακροχρόνιες φιλίες ή να δημιουργηθούν νέες, ειδικά αν διαπιστωθεί ότι τα άτομα που μας περιβάλλουν δεν συμπορεύονται με τις ιδέες μας.
Η τεχνολογία και οι υπολογιστές, χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή αυτό το διάστημα, γι’ αυτό καλό θα είναι να αποθηκεύουμε χρήσιμα έγγραφα και να αποφύγουμε την αγορά νέων ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών. Σε πιο ευρεία κλίμακα, είναι πιθανό να επανέλθουν στο προσκήνιο επαναστατικές ενέργειες.

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ 12 ΖΩΔΙΑ


ΚΡΙΟΣ
Στις 30 Ιανουαρίου ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του η οποία θα ολοκληρωθεί στις 21 Φεβρουαρίου. Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο θα συμβούν αλλαγές τόσο στο φιλικό σου κύκλο όσο και στους προσωπικούς σου στόχους. Διάφορα γεγονότα ίσως σε αναγκάσουν να διακόψεις κάποιες φιλίες ή να αποκαταστήσεις κάποιες άλλες, ενώ είναι πιθανό να ξεκινήσεις προσπάθειες για την πραγματοποίηση κάποιου παλιού ονείρου σου. Λύσεις μπορούν επίσης να βρεθούν σε συζητήσεις που δεν οδηγούσαν πουθενά, ωστόσο καλό θα είναι να μην προχωρήσεις ακόμα σε συμφωνίες και υπογραφές. Όσο για τις νέες γνωριμίες που γίνονται αυτή την περίοδο, δεν είναι απαγορευτικές, καθώς έχουν έναν καρμικό χαρακτήρα.


ΤΑΥΡΟΣ
Το διάστημα αυτό θεωρείται κατάλληλο για να επανεξετάσεις την προσωπική επαγγελματική σου πορεία, να εντοπίσεις τυχόν λάθη σου και να προβείς σε διορθωτικές κινήσεις, που θα σε ωφελήσουν. Αν πάλι αναζητάς μια καινούργια δουλειά, μπορείς να κάνεις τις επαφές σου, αποφεύγοντας ωστόσο να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο πριν τις 21 Φεβρουαρίου. Αντίθετα, η επιστροφή σε μια παλιά εργασία ίσως αποδειχθεί θετική. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή μπορεί επίσης να σε βοηθήσει να αποκαταστήσεις παρεξηγήσεις με ανώτερους σου ή και με τους γονείς σου.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Σου δίνει την ευκαιρία να δεις με μια νέα οπτική τα θέματα που σε απασχολούν, να βρεις λύσεις σε τυχόν προβλήματα, αλλά και να υιοθετήσεις μια νέα φιλοσοφία. Το εξωτερικό ή άτομα που σχετίζονται με αυτό, καθώς επίσης και νομικές υποθέσεις, μπορούν να εξελιχθούν προς όφελός σου, ενώ αν έχεις γραφειοκρατικές διαδικασίες σε εκκρεμότητα, μπορούν τώρα να ολοκληρωθούν. Αντίθετα, δεν θα πρέπει να ξεκινήσεις νέες υποθέσεις, καθώς θα σου πάρουν πολύ καιρό για να ολοκληρωθούν. Τέλος, πολλοί Δίδυμοι ίσως αποφασίσουν να συνεχίσουν σπουδές που έχουν εγκαταλείψει.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ανάδρομη πορεία του Ερμή επηρεάζει οικονομικές υποθέσεις που εκκρεμούν, καθώς επίσης και την σεξουαλικότητά σου. Έτσι, το συγκεκριμένο διάστημα, ίσως υπάρξουν νέες ευκαιρίες για την αποπληρωμή χρεών που σε ταλαιπωρούν, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις ένα οικονομικό όφελος, που περιμένεις από καιρό. Σε καμία περίπτωση ωστόσο, δεν πρέπει να δημιουργήσεις νέα χρέη, στα οποία δύσκολα θα ανταπεξέλθεις. Όσον αφορά στην ερωτική σου ζωή, ο ανάδρομος Ερμής, μπορεί να σε παροτρύνει να αναζητήσεις έναν έρωτα που έχει τελειώσει και να δημιουργήσεις νέες προοπτικές για το μέλλον σας. Οι αδέσμευτοι Καρκίνοι, μπορούν να υποκύψουν σε ένα νέο πάθος, που θα καταλήξει σε μακροχρόνια σχέση.

 

ΛΕΩΝ
Η ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου σε καλεί να ασχοληθείς πιο συστηματικά με τις σχέσεις σου. Μέχρι και τις 21 Φεβρουαρίου, καλό θα είναι να είσαι περισσότερο σαφής στις εκφράσεις σου, καθώς εύκολα μπορούν να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις, που δύσκολα θα αποκατασταθούν. Αντίθετα, αν ήδη υπάρχουν θέματα που αποτελούν πηγή εντάσεων, ίσως τώρα καταφέρεις να βρεις νέες λύσεις και να δημιουργήσεις νέες ισορροπίες. Σε περίπτωση μάλιστα που έχεις απομακρυνθεί πρόσφατα από μια σχέση που σε ενδιαφέρει, είναι πολύ πιθανό να αναζωπυρωθεί αυτό το διάστημα. Νέες γνωριμίες, καθώς και συνεργασίες, με λίγη προσοχή μπορούν να εξελιχθούν θετικά.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο θα έχεις την ευκαιρία να αξιολογήσεις τις συνθήκες που επικρατούν στον επαγγελματικό σου χώρο, τις σχέσεις σου με τους συναδέλφους σου και γενικότερα το κατά πόσον είσαι ικανοποιημένος από την καθημερινότητά σου. Αν νιώθεις πιεσμένος, το διάστημα αυτό θεωρείται κατάλληλο για να κάνεις κάποιες αλλαγές, που θα σε διευκολύνουν και θα σου εξασφαλίσουν περισσότερο ελεύθερο χρόνο, χωρίς ωστόσο να λειτουργήσουν εις βάρος της δουλειάς σου. Καλό θα είναι να αποφύγεις αλλαγές στην εμφάνισή σου αυτό το διάστημα ή προγράμματα, που δύσκολα θα διατηρηθούν.


ΖΥΓΟΣ
Πρόκειται για μια διέλευση, που μάλλον θετική θα αποδειχθεί για σένα, καθώς θα σου δώσει τη δυνατότητα να ασχοληθείς πιο ουσιαστικά με θέματα που σε ευχαριστούν όπως είναι οι σχέσεις σου, τα παιδιά σου και τα δημιουργικά σου σχέδια, να εντοπίσεις τις αδυναμίες τους και να τις βελτιώσεις. Αν μάλιστα διατηρείς μια σχέση που αντιμετωπίζει προβλήματα, τώρα μπορείς να βρεις λύσεις, που θα σε φέρουν πιο κοντά με τον αγαπημένο σου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια νέα γνωριμία μπορεί να σε καλύψει απόλυτα με το πέρασμα του χρόνου. Η διέλευση αυτή επίσης μπορεί να σου φέρει ευκαιρίες που ψάχνεις από καιρό, τις οποίες θα πρέπει να εκμεταλλευτείς κατάλληλα.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Ερμής πραγματοποιεί την ανάδρομη πορεία του και στρέφει το ενδιαφέρον σου στο σπίτι και την οικογένειά σου. Έτσι, αυτό το διάστημα, είναι κατάλληλο για να λύσεις παρεξηγήσεις με τους οικείους σου ή να κάνεις κάποιες αλλαγές στο χώρο σου. Παρόλο που η διέλευση αυτή ευνοεί τυχόν επιδιορθώσεις, η αναζήτηση μιας νέας στέγης ίσως είναι καλύτερα να αποφευχθεί ή τουλάχιστον, να μην προχωρήσεις σε υπογραφές συμβολαίων. Αντίθετα, αν επιθυμείς να απαλλαγείς από ένα ακίνητο ή άλλο περιουσιακό σου στοιχείο, η περίοδος αυτή είναι η πιο κατάλληλη. Σημαντικές αλλαγές μπορούν να συμβούν και στο φιλικό σου περιβάλλον.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το διάστημα αυτό θα σου δοθεί η ευκαιρία να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στο άμεσο περιβάλλον σου και στα συγγενικά σου πρόσωπα ή και να αποκαταστήσεις τυχόν παρεξηγήσεις, που διαιωνίζονται. Δεδομένου ότι πρόκειται για μια πολυάσχολη περίοδο, γεμάτη συναντήσεις και συζητήσεις, καλό θα είναι να είσαι σαφής και να επιστρατεύσεις όλη τη διπλωματία σου, ώστε να αποφύγεις νέες διενέξεις. Οι μετακινήσεις και τα ταξίδια πρόκειται επίσης να απορροφήσουν μεγάλο μέρος του χρόνου σου και σ’ αυτή την περίπτωση καλό θα είναι, αν οδηγείς, να αποφύγεις παρανομίες που μπορεί να σου κοστίσουν. Τέλος, οι γνωριμίες που θα γίνουν αυτό το διάστημα, θα σου προσφέρουν ξεχωριστές εμπειρίες.


 ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Πρόκειται για ένα διάστημα, κατά το οποίο τα οικονομικά σου θα σε απασχολήσουν έντονα, γεγονός που θα σε ωθήσει να εντοπίσεις πιθανά λάθη στη διαχείρισή σου και να κάνεις βελτιωτικές κινήσεις. Με λίγες περικοπές από περιττά έξοδα, μπορείς να εξοικονομήσεις ένα σημαντικό ποσό και να νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια. Αν πάλι σου οφείλονται χρήματα που καθυστερούν, με την ανάδρομη πορεία του Ερμή, ίσως καταφέρεις να τα πάρεις. Με τη διέλευση αυτή μπορείς επίσης να επανεξετάσεις κάποιες επαγγελματικές προτάσεις, που μπορούν να αυξήσουν τα εισοδήματά σου. Σε κάθε περίπτωση, απόφυγε τις αλόγιστες σπατάλες.


 ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Το διάστημα αυτό, ο Ερμής θα σου δώσει την ευκαιρία να σκεφτείς με διαφορετικό τρόπο κάποια προβλήματά σου και δεν αποκλείεται να βρεις λύσεις, που θα σε απεγκλωβίσουν από αδιέξοδα. Αν όμως, σκέφτεσαι να κάνεις νέα ξεκινήματα, καλό θα είναι να τα αποφύγεις, αφού δύσκολα θα ολοκληρωθούν ή δεν θα σου φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Απόφυγε επίσης υπογραφές συμβολαίων ή σημαντικών εγγράφων, καθώς και οικονομικές συμφωνίες που μάλλον θα σε ζημιώσουν. Στον αισθηματικό τομέα, μπορείς να αποκαταστήσεις σχέσεις που έχουν κλονιστεί ή και να κάνεις μια καρμική γνωριμία.


ΙΧΘΥΕΣ
Η συγκεκριμένη διέλευση τονίζει την έμπνευση και τη φαντασία σου και σε προτρέπει να κάνεις νέα σχέδια για το μέλλον σου. Μέχρι και τις 21 Φεβρουαρίου, που ο Ερμής θα ολοκληρώσει την ανάδρομη κίνησή του, παρόλο που θα έχεις πολλές ιδέες, καλό θα είναι να μην ξεκινήσεις διαδικασίες που θα συναντήσουν πολλά εμπόδια. Περιορίσου στις σκέψεις και στη στρατηγική που θα εφαρμόσεις αργότερα. Δεδομένου ότι ο Ερμής κυβερνά και τον τομέα των σχέσεών σου, η αναζωπύρωση μιας σχέσης που έχει κλονιστεί είναι πολύ πιθανή, ενώ τυχόν νέες γνωριμίες μπορεί να σε ενθουσιάσουν αρχικά, ίσως όμως δεν θα έχουν την εξέλιξη που επιθυμείς.


 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Κρόνος στον Υδροχόο από 17 Δεκεμβρίου 2020 ως 7 Μαρτίου 2023.

Την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου ο Κρόνος εγκαταλείπει τον Αιγόκερω και περνάει στον Υδροχόο, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 7 Μαρτίου 2023.


Θα βοηθήσει να προχωρήσουμε σε νέες κοινωνικές δομές με στόχο την κοινωνική δικαιοσύνη και την αξιοκρατία.

Στο πέρασμα του αυτό θα κατεδαφίσει όποιες κινήσεις θεωρεί ότι δεν εξυπηρετούν την νέα πορεία της ανθρωπότητας καθώς είναι βέβαιο ότι ήρθε για να αξιολογήσει ποιες δομές και

συλλογικές προσπάθειες μπορούν να προχωρήσουν εξελισσόμενες σε ένα νέο μέλλον και ποιες είναι αυτές που ήρθε η ώρα να κλείσουν τον κύκλο τους.

Ο ανθρωπισμός, η αλληλεγγύη, η ευρηματικότητα και η επιστημονική εξέλιξη θα πρωταγωνιστήσουν και θα βοηθήσουν να επικεντρωθούμε στην ανθρώπινη εξέλιξη.

Ανακαλύψεις και εφευρέσεις που θα μας ωθήσουν να προχωρήσουμε σε επόμενο στάδιο ερχόμενοι πιο κοντά από ποτέ στην περιβόητη εποχή του υδροχόου.


Γεγονός είναι ότι σε προσωπικό επίπεδο θα μας αναγκάσει να δώσουμε όλη μας την προσοχή στον φιλικό περίγυρο καθώς ήρθε η ώρα να αξιολογήσουμε ποιοι φίλοι μας μπορούν να

αντιληφθούν τη νοοτροπία και τις ιδέες μας και ποιοι είναι αυτοί που δεν μπορούν να συνεχίσουν να βρίσκονται δίπλα μας.

Πιθανό είναι να αναλάβουμε περισσότερες ευθύνες σε ομαδικές προσπάθειες που θεωρούμε ότι μπορούμε να συμμετέχουμε και μας αντιπροσωπεύουν.


Οφείλουμε να καταβάλουμε τη μέγιστη προσπάθεια ώστε να ανταποκριθούμε σε ευθύνες και υποχρεώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Δεν αποκλείεται να νιώσουμε ότι οι ευθύνες αυτές μας περιορίζουν και λειτουργούν επιβαρυντικά στην ψυχολογία μας.

Πρέπει όμως να αντιληφθούμε ότι μέσα από σκληρή δουλειά και προσπάθεια θα καταφέρουμε να πετύχουμε τα όνειρά μας και να δομήσουμε νέες και ουσιαστικές σχέσεις.

 

Προβλέψεις για τα 12 ζώδια.


ΚΡΙΟΣ
Αφήνεις πίσω τις δυσκολίες στον επαγγελματικό στίβο και επικεντρώνεσαι στο φιλικό περιβάλλον και σε συλλογικές προσπάθειες και δραστηριότητες που σε εκφράζουν.

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να δώσεις όλη σου την προσοχή ώστε να πετύχεις τους στόχους σου δίνοντας τον καλύτερό σου εαυτό και δουλεύοντας σκληρά.


Γεγονός είναι ότι μπορεί να υπάρξουν πρόσωπα μέσα από το φιλικό περίγυρο που θα σε στηρίξουν στις οποίες επιδιώξεις σου και θα σταθούν αρωγοί σε κάθε όνειρο σου.

Είναι μία συνθήκη που καλείσαι να την αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς μπορεί να προσδώσει πολλά.

Να θυμάσαι ότι μπαίνεις σε μία περίοδο της ζωής σου που θα ξεκαθαρίσεις φιλικές σχέσεις καθώς αλλάζεις τρόπο σκέψης και διαχείριση ως προς αυτές.

Είναι σαφές ότι μετά το πέρας της συγκεκριμένης συνέλευσης θα έχεις δομημένες φιλίες στο πλευρό σου και θα έχεις αφήσει πίσω σου όλους αυτούς που δεν αντιλαμβάνονται τι

πραγματικά θέλεις να σου προσφέρει μία φιλική σχέση.


ΤΑΥΡΟΣ
Οι υποχρεώσεις στην επαγγελματική σου ζωή αυξάνονται σημαντικά.

Το πιθανότερο είναι να αναλάβεις επιπλέον ευθύνες και αντικείμενα, κάτι που αρχικά μπορεί να λειτουργήσει πιεστικά σε όλα τα επίπεδα καθώς γεγονός είναι ότι θέλεις να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό.

Καλό είναι να επικεντρωθείς σε επαγγελματικούς στόχους που έχεις θέσει προσπαθώντας να τους πετύχεις μέσα από σκληρή δουλειά, υπευθυνότητα και μεθοδική στάση.


Αυτά τα στοιχεία θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τις όποιες δυσκολίες και πιθανά εμπόδια που μπορεί να βρεθούν στο επαγγελματικό σου μονοπάτι τα επόμενα δυόμισι περίπου χρόνια.

Δεν αποκλείεται κάποιες στιγμές να νιώσεις απογοήτευση, απαισιοδοξία, έντονη πίεση και κατήφεια.

Είναι εκείνες οι στιγμές που δεν πρέπει να τα παρατήσεις καθώς είναι σημαντικό να σηκώσεις το κεφάλι και να δεις τι μπορεί να σου προσφέρει μία τόσο σημαντική διέλευση για εσένα.

Και στο πέρας της θα ανακαλύψεις ότι η σκληρή δουλειά και η προσπάθειά σου θα ανταμειφθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Σε ευνοεί ιδιαίτερα καθώς το συγκεκριμένο αέρινο ζώδιο σου δίνει την ευκαιρία να εξετάσεις διεξοδικά τι σημαίνουν για εσένα οι σχέσεις με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος, τι σημαίνει για σένα η γνώση σε πνευματικό επίπεδο και τι μπορεί να σου προσφέρει.

Στην πραγματικότητα σε ωριμάζει σε όλα τα πεδία και κυρίως σε ότι αφορά την προσωπική σου κοσμοθεωρία και τον τρόπο που θέλεις να ακολουθήσεις ώστε να πετύχεις την καλύτερη προσωπική ανάπτυξη που μπορεί να έχεις.


Στον συγκεκριμένο τομέα μπορεί να βρεις ιδιαίτερη στήριξη από πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντος που αναγνωρίζουν ταλέντα και θέλουν να σε βοηθήσουν ώστε να εξελιχθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Νέα αντικείμενα εκπαίδευσης μπορεί να σε απασχολήσουν καθώς μέσα από τη γνώση εξελίσσεις τον τρόπο σκέψης και ανοίγεις νέους ορίζοντες μπροστά σου.

Θα χρειαστεί κόπος και προσπάθεια, όμως στο τέλος της διαδρομής θα είσαι απόλυτα ικανοποιημένος με ότι έχεις πετύχει.

Ξεκαθαρίσματα σε ευρύτερο περιβάλλον θα οδηγήσουν σε ουσιαστικές σχέσεις και απομάκρυνση από πρόσωπα που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις που θέτεις.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και κληρονομικές υποθέσεις καλείσαι να διαχειριστείς τα επόμενα δυόμισι περίπου χρόνια που μπορεί να σε βαρύνουν ψυχολογικά και να σου δημιουργήσουν έντονη εξωστρέφεια.

Γεγονός είναι ότι δεν είναι εύκολο να περιοριστείς όμως ίσως χρειαστεί καθώς οι υποχρεώσεις προς τρίτους και οι συμφωνίες μαζί τους θα σε αναγκάσουν να θέσεις νέες προτεραιότητες και να επανεξετάσεις τα οικονομικά σου δεδομένα.

Η ψυχολογία σου θα σε απασχολήσει καθώς νιώθεις πολλές φορές την ανάγκη να απομονωθείς λόγω της εσωστρέφειας και των ανασφαλειών που έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να σε προβληματίσουν.


 Ίσως ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να δεις αντικειμενικά ποιοι φόβοι και αμφιβολίες δημιουργούν έντονο ζήτημα σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου και κυρίως στην σχέση σου.

Η καχυποψία μπορεί να σε οδηγήσει σε απίστευτα σενάρια που θα επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή και δεν αποκλείεται να απογοητεύσουν το ταίρι σου.

Προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις την ανάγκη για έλεγχο και να αναγνωρίσεις ότι ήρθε το οφείλεις να αντιμετωπίσεις όλα αυτά που σε βαραίνουν και μπορεί να λειτουργούν ανασταλτικά στα πεδία της ζωής σου.

 

ΛΕΩΝ
Νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να ξεκαθαρίσεις αρχικά τι σημαίνει για εσένα συντροφικότητα και συνεργασία.

Μοιραία θα υπάρξουν γεγονότα που θα επικεντρώσουν το ενδιαφέρον σου σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο καθώς ήρθε το πλήρωμα του χρόνου ώστε να διαπιστώσεις αν το ταίρι ή οι συνεργάτες σου αντιλαμβάνονται αυτά που σε ικανοποιούν και μπορούν να σε καλύψουν στον απόλυτο βαθμό.

Οι δονήσεις θα είναι έντονες και οι καταστάσεις που θα προκύψουν θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις ποιες σχέσεις πραγματικά μπορούν να αποδώσουν και ποιες είναι αυτές που ήρθε η ώρα να τις αφήσεις στο παρελθόν αφού δεν έχουν γερά θεμέλια.


Πιθανό είναι να υπάρξει σημαντική εξέλιξη στην προσωπική σου ζωή καθώς η περαιτέρω δέσμευση με το πρόσωπο που θέλεις να βρίσκεται δίπλα σου δεν αποκλείεται.

Παράλληλα στις συνεργασίες σου καλείσαι να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό, δουλεύοντας με υπευθυνότητα και σοβαρότητα ώστε να εξελιχθούν με ιδανικό τρόπο και να αποδώσουν τα μέγιστα.

Το βέβαιο είναι ότι μετά το πέρας της συγκεκριμένης διέλευσης θα έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου και στους γύρω σου πως θέλεις να προχωρήσεις από δω και στο εξής στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η καθημερινότητά σου γίνεται περισσότερη απαιτητική και να σε φορτώνει υποχρεώσεις και αγγαρείες που σου δημιουργούν άγχος.

Δεν είναι εύκολο να ξεφύγεις από το απαιτητικό πρόγραμμα καθώς καλείσαι να προσπαθήσεις με επιμονή και υπομονή να ανταποκριθείς σε ότι έχεις αναλάβει.

Γεγονός είναι ότι θα νιώσεις ότι δεν αμείβεσαι όσο σου αξίζει στον εργασιακό χώρο και δεν αποκλείεται να αδικείσαι από την στάση των γύρω σου.


Να θυμάσαι μόνο ότι αυτή η περίοδος μπορεί να είναι πιεστική και απαιτητική για εσένα, όμως μετά το πέρας της θα αποδώσει σημαντικά οφέλη.

Για αυτό καλά θα κάνεις να δείξεις όλη σου τη μεθοδικότητα και την εργατικότητα καθώς μακροπρόθεσμα θα ανταμειφθείς για ότι έχεις προσφέρει.

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε θέματα υγείας αφού χρειάζεσαι ενέργεια για να ανταπεξέλθεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Φρόντισε τη διατροφή σου και βάλε άσκηση στη ζωή σου που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις ευεξία και να εκτονώσεις τη νευρικότητα και την ένταση. 


ΖΥΓΟΣ
Ο Κρόνος περνάει στον Υδροχόο και επηρεάζει σημαντικά την προσωπική σου ζωή καθώς θα ανακαλύψεις τι είναι αυτό που σου ταιριάζει πραγματικά σε ένα σύντροφο που θέλεις να σου δίνει ασφάλεια.

Δεν θα είναι εύκολο να ξεφύγεις και να φερθείς ανώριμα στη σχέση σου καθώς το βέβαιο είναι ότι αυτό θα έχει ανάλογο τίμημα.

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να αναλογιστείς τι είναι αυτό που πραγματικά σε εκφράζει και να εκδηλώσεις ανάγκες και συναισθήματα ανάλογα το πρόσωπο που έχει στο πλευρό σου.


Εσύ που επιθυμείς να αποκτήσεις έναν διάδοχο μπορείς με ευκολία να το πραγματοποιήσεις καθώς είναι οι συνθήκες είναι ευνοϊκές.

Καλείσαι να αναλάβεις τις ευθύνες της ανατροφής ενός παιδιού και να ωριμάσεις μέσα από αυτή την διαδικασία.

Σημαντικό είναι να έχεις το νου σου πως προσωπικές σχέσεις που δεν έχουν το κατάλληλο υπόβαθρο δεν θα μπορέσουν να αντέξουν με την διέλευση αυτή.

Αντίθετα, αυτές που έχουν γερά θεμέλια θα ευδοκιμήσουν μέσα από σκληρή προσπάθεια και υπευθυνότητα. 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι υποχρεώσεις στην οικογένεια αυξάνονται και αυτό μπορεί να λειτουργήσει επιβαρυντικά στην ψυχολογία σου.

Σε επηρεάζει άμεσα καθώς καλείσαι να αναλάβεις περισσότερα μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον και να δώσεις λύσεις σε συνθήκες πίεσης, άγχους και περιορισμού.

Ψυχολογικά δεν αποκλείεται να έρθουν στην επιφάνεια ζητήματα που έχουν προκύψει στο παρελθόν από πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντός, ζητήματα που σου έχουν δημιουργήσει απωθημένα και έχουν εγκλωβίσει θυμό μέσα σου.


Προσπάθησε να μην εκτονώνεις την ένταση σε πρόσωπα που είναι σημαντικά καθώς αυτό θα δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στις σχέσεις σου.

Η ακίνητη περιουσία μπορεί να σε απασχολήσει έντονα καθώς δεν αποκλείεται μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα να αποφασίσεις να προχωρήσεις σε εργασίες που θα απαιτήσουν χρόνο και προσπάθεια από εσένα.

Φρόντισε να είσαι ψύχραιμος στις αποφάσεις σου και να μην επιτρέψεις σε περιορισμούς και πιθανές δυσκολίες που θα προκύψουν να επηρεάσουν την κρίση και την συμπεριφορά σου.

Άλλωστε το ζητούμενο είναι να πετύχεις το αποτέλεσμα που θα σε ικανοποιήσει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Κρόνος περνάει στον Υδροχόο και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να ξεκαθαρίσεις ζητήματα που πιθανά σε απασχολούν με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος.

Γεγονός είναι ότι ο τρόπος σκέψης σου διαφοροποιείται καθώς δείχνεις ωριμότητα και ψυχραιμία σε γεγονότα που προκύπτουν και στην αντιμετώπιση τους.

Δεν είναι πια θεμιτό για εσένα να φερθείς παρορμητικά ή ανώριμα και αυτό είναι κάτι που θα σου αναγνωρίσουν οι γύρω σου.


Θα εντυπωσιάσεις με τις απόψεις και τις ιδέες σου και θα καταφέρεις να πραγματοποιήσεις όλα αυτά που έχεις στο μυαλό σου και μπορούν να οδηγήσουν σε υγιείς σχέσεις.

Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν και σε ότι αφορά το εμπόριο και την επικοινωνία καθώς επαγγελματικά δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις στις οποίες θα δείξεις έντονο ενδιαφέρον.

Η λογική και η ψυχραιμία σου θα είναι πόλος έλξης για τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι και θα οδηγήσουν σε σημαντικές συνεργασίες που θα σε εξελίξουν ανοίγοντας νέους δρόμους μπροστά σου.

Προσπάθησε μόνο να μην είσαι απόλυτος στον τρόπο που εκφράζεσαι καθώς αυτό μπορεί να δημιουργήσει αναστάτωση και απαισιοδοξία.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Κρόνος αφήνει το ζώδιο σου και περνάει στον Υδροχόο δίνοντας σου βασικές ανάσες που σε βοηθούν να αφήσεις πίσω τις όποιες δυσκολίες αντιμετώπισες το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Με το πέρασμα του σε αυτό ζώδιο καλείσαι να διαχειριστείς ζητήματα οικονομικής φύσεως με διαφορετικό τρόπο καθώς ήρθε η ώρα να θέσεις προτεραιότητες που είναι ουσιαστικές στη ζωή σου.

Αυτό μπορεί να προκύψει λόγω αλλαγών που μπορεί να υπάρξουν στην οικονομική σου κατάσταση που θα σε οδηγήσουν σε αναθεωρήσεις με στόχο την ουσία των πραγμάτων.


Προσπάθησε να μην οδηγείσαι σε ακραίες συμπεριφορές λόγω των ανασφαλειών που μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο.

Είναι σημαντικό μέσα από αυτή τη διαδικασία να δεις την πραγματική αξία στη ζωή που δεν προέρχεται μόνο μέσα από την ύλη.

Παράλληλα, φόβοι και αμφιβολίες μπορεί να προκύψουν μέσα στη σχέση σου λόγω του ελλείμματος αυτοπεποίθησης που έρχεται στην επιφάνεια και μπορεί να ταλαιπωρεί την ψυχολογία σου.

Είναι σημαντικό να ανακαλύψεις την δική σου άξια στεκούμενος στα πόδια σου χωρίς ψυχολογικά ή υλικά δεκανίκια. 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Καλείσαι να αναλογιστείς πως θέλεις να προχωρήσεις από δω και στο εξής στη ζωή σου.

Είναι απαραίτητο να οριοθετηθείς έναντι των άλλων και να συνειδητοποιήσεις τι είναι αυτό που σε ικανοποιεί τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Η ωριμότητα και ο ρεαλισμός που θα προκύψουν μέσα από τη συγκεκριμένη διέλευση θα αλλάξουν τα δεδομένα τόσο στην προσωπική όσο και την επαγγελματική σου ζωή καθώς δεν θα διστάσεις να γίνεις απαιτητικός και αυστηρός με τους γύρω σου.


Αυτό μπορεί να οδηγήσει στο να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα που θεωρείς ότι δεν μπορούν να αντιληφθούν την προσωπική σου εξέλιξη κλείνοντας κύκλους σχέσεων και δράσεων που έπαιξαν μέχρι τώρα πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου.

Παράλληλα, δεν θα διστάσεις να αναλάβεις επιπλέον ευθύνες σε όλα τα πεδία της ζωής σου καθώς νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να προσπαθήσεις για το καλύτερο.

Να θυμάσαι μόνο ότι απαιτείται εργατικότητα, υπευθυνότητα και μεθοδικότητα σε όποιους στόχους θέσεις ώστε να είναι επιτυχημένοι. 


ΙΧΘΥΕΣ
Ο Κρόνος αγγίζει ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο κομμάτι του ηλιακού σου ωροσκοπίου.

Με την διέλευση του αυτή πιθανό είναι να έρθουν στην επιφάνεια καταπιεσμένες ανασφάλειες, φόβοι και ανησυχίες που έχεις κλείσει βαθιά μέσα σου όμως ακόμα σε επηρεάζουν.

Η πραγματικότητα είναι ότι θα αναγκαστείς να αντιμετωπίσεις όλα αυτά τα ζητήματα κατάματα οδηγούμενος σε μία εσωστρέφεια που μπορεί να είναι ιδιαίτερα δημιουργική και εξελικτική για σένα.


Θα πρέπει να έχεις στο νου σου ότι δεν θα μπορέσεις να ξεφύγεις από αυτή τη διαδικασία καθώς η συγκεκριμένη θα σε βοηθήσει να κλείσεις υποθέσεις και καταστάσεις του παρελθόντος που ακόμα επηρεάζουν την προσωπική σου πορεία.

Δεν αποκλείεται μέσα στα επόμενα δυόμισι περίπου χρόνια να στραφείς πρακτικά σε αντικείμενα που θα σε βοηθήσουν να έρθεις σε επαφή με τον εσώτερο Θεό σου καθώς είναι σημαντικό να ανακαλύψεις την ψυχική σου δύναμη βάζοντας φρένο σε παλιότερες επιρροές και απωθημένα που ενισχύουν τις πληγές.

Ο εσωτερισμός, ο διαλογισμός, κάθε είδος δημιουργικής δράσης θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις πρακτικά και με θάρρος ότι φοβόσουν μέχρι σήμερα με μόνο σκοπό να τα αφήσεις πίσω σου.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Δίας στον Υδροχόο από 19 Δεκεμβρίου 2020 ως 29 Δεκεμβρίου 2021.

Θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις στις επιθυμίες στις βλέψεις και στους κοινωνικούς στόχους.
 Ενισχυμένη θα είναι η συλλογική συνείδηση, ανοίγει ο δρόμος για ομαδική δράση, θα υπάρξει δυνατότητα να οργανωθούν ενέργειες κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης.
Οι βλέψεις και τα πλάνα δεν θα έχουν να κάνουν μόνο με την προσωπική βελτίωση, θα πάρουν έκταση και σε κοινωνικό επίπεδο.
 Τα χαρακτηριστικά θα είναι δυναμισμός αυτοπεποίθηση και ανάγκη για ελευθερία κινήσεων.
 Σε ζητήματα επαγγελματικής φύσης ιδιαίτερες και πρωτοποριακές θα είναι οι προτάσεις που θα ακουστούν, θα οδηγήσουν στην άνοδο και στη βελτίωση.
Το ενδιαφέρον θα είναι στραμμένο και σε θέματα που έχουν να κάνουν με την τεχνολογία, δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες ανακαλύψεις, ευρηματικός θα είναι ο τρόπος σκέψης.
 Δεν θα λείψουν τα ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες και συνεργασίες.
 Διευρύνεται ο κοινωνικός και φιλικός κύκλος, θα σχηματιστούν σύνολα ατόμων με κοινές πεποιθήσεις και ιδεολογίες. 

Αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ
Ο Δίας στον Υδροχόο θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, ανοίγεται η δυνατότητα να αποκτήσετε καινούργιους φίλους, να συναναστραφείτε με ενδιαφέρουσες προσωπικότητες που θα σας βοηθήσουν να ανανεώσετε τον τρόπο σκέψης σας. Αρκετές θα είναι οι επαφές και οι συναντήσεις σας, θα μπορέσετε να ανταλλάξετε γνώμες και απόψεις, δεν αποκλείεται να σας δοθούν τα ερεθίσματα να ασχοληθείτε σε πρακτικό επίπεδο με τις ιδεολογικές σας τοποθετήσεις. Η χρονική περίοδος θα είναι ευνοϊκή για αναδόμηση και σύσφιξη σχέσεων, θα καταφέρετε να αλλάξετε τη δομή των επαφών σας. Τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης όσο και πνευματικής ανοίγονται νέοι ορίζοντες, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να διατηρήσετε την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό σας, ευνοούνται τα νέα εγχειρήματα τρέξτε τα βήματα σας. 

ΤΑΥΡΟΣ
Ο ερχομός του Δία στον Υδροχόο ευνοϊκές θα κάνει τις συνθήκες για επαγγελματική εξέλιξη, θα έχετε τη δυνατότητα να προωθήσετε την καριέρα σας. Δημιουργικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, έμφαση θα δώσετε σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την εξέλιξη και την άνοδο σας. Οργανώστε τα πλάνα σας, προχωρήστε σε δυναμικές ενέργειες, θα μπορέσετε να κάνετε τη θεωρία πράξη. Προσπαθήστε να βγάλετε στην επιφάνεια τη ρεαλιστική πλευρά της προσωπικότητας σας, στην περίπτωση που σας γίνουν προτάσεις και εμφανιστούν καινούργια ανοίγματα θα πρέπει να είστε σε θέση να σκεφτείτε αντικειμενικά.  Δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμένοι, θα πρέπει να χαλιναγωγήσετε τον συναισθηματικό σας κόσμο, απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές και την προσκόλληση. Οι καινούργιες γνωριμίες που θα προκύψουν θα έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν σε επαγγελματικές συνεργασίες, αξιοποιήστε τα προσόντα σας.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Ο ερχομός του Δία στον Υδροχόο έκταση θα δώσει στην πνευματικότητα σας, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι διορατικότητα και οξυδέρκεια. Ευρηματικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις, δεν αποκλείεται να διαφοροποιήσετε την οπτική σας. Στις περιπτώσεις που έχετε να αντιμετωπίσετε δυσκολίες να ξέρετε πως θα είναι προσπελάσιμες, περαστικά θα είναι τα εμπόδια, ωστόσο μεγάλη σημασία θα έχει ο τρόπος που θα χειριστείτε τις καταστάσεις. Σε κοινωνικό επίπεδο θα έχετε την ευκαιρία να γνωριστείτε με καινούργια πρόσωπα, θα μπορέσετε να επηρεάσετε αλλά και να επηρεαστείτε, δεν αποκλείεται να συναναστραφείτε με άτομα που θα διευρύνουν την πνευματικότητα σας. Αξιοποιήστε τα επαγγελματικά ανοίγματα θα καταλήξουν σε προσοδοφόρες οικονομικές συνεργασίες, κινηθείτε με σύνεση αποφεύγοντας την υπεραισιοδοξία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Δίας στον Υδροχόο δημιουργική θα κάνει τη σκέψη σας, το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε ζητήματα οικονομικής φύσης. Ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για αγοραπωλησίες, θετικά θα είναι τα αποτελέσματα σε θέματα που έχουν να κάνουν με κληρονομιές ή με περιουσιακά στοιχεία. Στον επαγγελματικό τομέα θα έχετε τη δυνατότητα να επεκτείνετε τις βλέψεις σας, ευνοούνται τα νέα άλματα και οι επιχειρηματικές δραστηριότητες. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αυτοπεποίθηση και ρεαλισμός, στην περίπτωση που έρθουν στην επιφάνεια παλιές ανασφάλειες θα είστε σε θέση να εστιάσετε στην αντικειμενική πλευρά των καταστάσεων και να αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξει η δυνατότητα να προχωρήσετε σε δεσμεύσεις, ώριμος θα είναι ο τρόπος που θα χειριστείτε τις καταστάσεις, οι βλέψεις σας θα είναι σοβαρές. Αν είστε ελεύθεροι θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε αξιόλογο πρόσωπο που θα σας δώσει το άνοιγμα για έναρξη σχέσης.


ΛΕΩΝ
Το πέρασμα του Δία στον Υδροχόο σας φέρνει επικοινωνιακά ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Αρκετές θα είναι οι επαφές και οι συναντήσεις, θα έχετε τη δυνατότητα να συναναστραφείτε με πρόσωπα που θα σας δώσουν την ευκαιρία να συνεργαστείτε και σε επαγγελματικό επίπεδο. Δώστε έμφαση στις δημόσιες σχέσεις και επαφές, θα παίξουν ουσιαστικό ρόλο στην εξέλιξη της καριέρας σας. Δημιουργικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, θα είστε σε θέση να χειριστείτε τις καταστάσεις με σοβαρότητα. Στον αισθηματικό τομέα δεν αποκλείεται να ακούσετε σοβαρές προτάσεις που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να σταθεροποιήσετε την προσωπική σας ζωή. Στην περίπτωση που διατηρείτε σταθερή σχέση ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για δέσμευση επισημοποίηση ή συγκατοίκηση. Οι ελεύθεροι αξιοποιήστε τις καινούργιες γνωριμίες που θα προκύψουν, προσπαθήστε να αποκτήσετε συγκεκριμένες βλέψεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η είσοδος του Δία στον Υδροχόο σας καλεί να οργανωθείτε σε επαγγελματικό επίπεδο, θα υπάρξουν ανοίγματα και ευκαιρίες που θα πρέπει να σας βρουν με συγκεκριμένους στόχους. Δεν αποκλείεται να υπάρξει φόρτο εργασίας, θα αυξηθούν οι υποχρεώσεις, θα πρέπει να ακολουθήσετε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα. Θα έχετε τη δυνατότητα να διεκπεραιώσετε και να κλείσετε εκκρεμότητες της προηγούμενης περιόδου. Στο εργασιακό περιβάλλον δεν αποκλείεται να αλλάξουν οι συνθήκες και οι σχέσεις, θα υπάρξει δυνατότητα να περάσουν σε διαφορετικό επίπεδο οι συνεργασίες. Προσοχή στο έντονο άγχος και στις εσωτερικές φοβίες, δεν θα πρέπει να αφήσετε τις ανασφάλειες να σας καταβάλλουν. Δώστε έμφαση στη διατροφή σας και γενικότερα στην υγεία και την σωματική σας κατάσταση. Κινηθείτε εντός ορίων, καλό θα είναι να μην γίνει υπέρβαση γιατί αυτό θα προκαλέσει όχι μόνο σωματική κούραση αλλά και ψυχολογική.

ΖΥΓΟΣ
Ο Δίας στον Υδροχόο θα καταφέρει να σας ενδυναμώσει σε συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αισιοδοξία και διάθεση για απελευθερωμένες ενέργειες. Θα διευρύνετε τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, αρκετές θα είναι οι συναναστροφές, θα μπορέσετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις και να αποκτήσετε καινούργιους φίλους. Οργανωθείτε σε επίπεδο συλλογικής δράσης, θα κερδίσετε τις συμπάθειες, θα σας κάνουν προτάσεις να ενσωματωθείτε σε κοινωνικά σύνολα όμοιων πεποιθήσεων. Δεν αποκλείεται να εμφανίσετε την ανάγκη να βοηθήσετε και να συμπαρασταθείτε, θα είστε σε θέση να στηρίξετε και να προσφέρετε τη βοήθειά σας. Έμφαση θα δώσετε στην πορεία των σχέσεων σας κυρίως των προσωπικών. Για τους ελεύθερους θα υπάρξουν ανοίγματα για καινούργιες γνωριμίες, θα έχετε τη δυνατότητα να γνωριστείτε με πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει. Εσείς που διατηρείτε σχέση στόχο θα βάλετε την ισορροπία και την κατοχύρωση, θα μπορέσετε να σταθεροποιηθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Δίας στον Υδροχόο θα σας βοηθήσει να εστιάσετε στις σχέσεις και στις επαφές με το κοντινότερο περιβάλλον σας είτε αυτό είναι το οικογενειακό, είτε το φιλικό. Θα έχετε τη δυνατότητα να αναδομήσετε τις σχέσεις σας, θα υπάρξει ψυχολογική στήριξη και συναισθηματική κατανόηση. Δεν αποκλείεται να εισχωρήσετε σε σύνολα που θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τις ιδεολογικές σας τοποθετήσεις και να δώσετε έκταση στην πνευματικότητα σας. Ανεβαίνετε σε ψυχολογικό επίπεδο θα έχετε τη δυνατότητα να σκεφτείτε με αισιοδοξία, θα λάβετε τη στήριξη και το ενδιαφέρον που αναζητάτε. Δώστε έμφαση σε ζητήματα οικονομικής φύσης, ασχοληθείτε με τα περιουσιακά σας στοιχεία. Στο εργασιακό σας περιβάλλον κινηθείτε με συγκατάβαση, προσπαθήστε να συνεργαστείτε με τα πρόσωπα που σας περιβάλλουν. Διατηρήστε την αυτοπεποίθησή σας θα υπάρξουν ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το πέρασμα του Δία στον Υδροχόο έκταση θα δώσει στη διανόηση σας, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι διορατικότητα και οξυδέρκεια. Θα έχετε τη διάθεση να συναναστραφείτε με καινούργιες προσωπικότητες που ενδεχομένως να είναι διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας από τη δική σας. Οι πληροφορίες που θα συλλέξετε θα σας βοηθήσουν να δώσετε έκταση στην πνευματικότητα σας, θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε από τη θεωρία στην πράξη. Δεν αποκλείεται να εκδηλώσετε την ανάγκη για ταξίδια μετακινήσεις και εξορμήσεις, ανοιχτός θα είναι ο δρόμος δεν θα υπάρξουν εμπόδια και ακυρώσεις. Δώστε έμφαση στις δημόσιες σχέσεις θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε σε επαγγελματικό επίπεδο, οι γνωριμίες και οι συνεργασίες που θα προκύψουν θα έχουν εποικοδομητικό αποτέλεσμα. Δεν θα λείψουν οι ενθουσιασμοί, απαραίτητο θα είναι να οριοθετήσετε την παρορμητικότητα σας αποφεύγοντας τις υπερβολές. Κινηθείτε συγκροτημένα, βάλτε στόχο τη σταθεροποίηση και την κατοχύρωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το πέρασμα του Δία από το ζώδιό σας στον Υδροχόο θα σας βοηθήσει να ανανεωθείτε, δεν αποκλείεται να αλλάξετε την οπτική σας, ίσως το ενδιαφέρον σας να στραφεί σε καινούργιες δραστηριότητες. Δώστε έμφαση σε ζητήματα οικονομικής φύσης, προσπαθήστε να τακτοποιήσετε τους λογαριασμούς σας, μην αφήσετε πίσω σας εκκρεμότητες. Οι καινούργιες γνωριμίες που θα προκύψουν θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε σε επαγγελματικό επίπεδο, θα βρείτε χορηγούς και υποστηρικτές για τα καινούργια σας εγχειρήματα. Ευνοούνται τα άλματα και τα ρίσκα, πάρτε πρωτοβουλίες, ωστόσο απαραίτητο θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές. Κινηθείτε συγκροτημένα, οργανώστε τις ενέργειές σας, προσοχή στην υπεραισιοδοξία. Θα έχετε τη δυνατότητα να αποδείξετε τις ικανότητές σας και να αξιοποιήσετε τα προσόντα σας, ωστόσο το θετικό αποτέλεσμα θα απαιτεί συγκροτημένες ενέργειες και όχι σπασμωδικές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Δίας στο ζώδιό σας, σας ανοίγει καινούργιους ορίζοντες τόσο σε θέματα επαγγελματικής φύσης, όσο και πνευματικής. Θα έχετε τη δυνατότητα να διευρύνετε τα ενδιαφέροντα σας, ανοίγει ο δρόμος για να ασχοληθείτε με καινούργιες δραστηριότητες. Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στο κοινωνικό σύνολο, θα μπορέσετε να οργανώσετε μία συλλογική δράση με στόχο την αλληλεγγύη και την αλληλοϋποστήριξη. Τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ανάγκη για δραστηριοποίηση και διορατικότητα. Στις περιπτώσεις που έχετε να αντιμετωπίσετε δυσκολίες ο τρόπος σκέψης σας θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις, αιχμηρή θα είναι η αντίληψη σας. Θα έχετε τη δυνατότητα να εξελιχθείτε να ανακαλύψετε και να βελτιωθείτε, αυτό που θα χρειαστεί από εσάς θα είναι να συντονίσετε τις ενέργειές σας και να σταθεροποιήσετε τις βλέψεις σας. Καινούργιες γνωριμίες θα κάνουν την εμφάνισή τους θα μπορέσετε να διευρύνετε τους κύκλους σας, παράλληλα θα έχετε τη δυνατότητα να επηρεάσετε τις αντιλήψεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Το πέρασμα του Δία στον Υδροχόο θα σας βοηθήσει να ανανεωθείτε και να βγείτε από τον αρνητισμό. Θα καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε από τις έντονες εσωτερικές ανησυχίες που σας δημιουργούν αναστολές. Έκταση θα έχει η πνευματικότητα σας, ευρηματικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, ο τρόπος που θα χειριστείτε τις καταστάσεις θα ανοίξει έναν καινούργιο ορίζοντα. Αρκετές θα είναι οι καινούργιες γνωριμίες που θα προκύψουν, θα έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε καινούργιους φίλους. Σε επαγγελματικό επίπεδο τα ανοίγματα θα σας βοηθήσουν να βγείτε από τη στασιμότητα, δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να ασχοληθείτε με καινούργιες δραστηριότητες. Ευνοούνται τα άλματα και τα νέα εγχειρήματα, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να οργανώσετε τις ενέργειές σας και να περάσετε σε πρακτικό επίπεδο. Τα συμβάντα θα καταφέρουν να τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας, θα ενισχυθεί η εσωτερική σας άμυνα.