Τρέχουσες Πλανητικές Όψεις


 

Αφροδίτη στην Παρθένο από 21 Αυγούστου ως 14 Σεπτεμβρίου 2019. 


 Αναζητώντας τον τέλειο και ιδανικό έρωτα!
Μας έλκουν άτομα που είναι καθαρά και δεν έχουν πολύ άσχημες συνήθειες. Εκτιμάμε την ακρίβεια και προτιμάμε να χτίσουμε σιγά-σιγά μια σχέση που βασίζεται στον αμοιβαίο σεβασμό, από το να ριχτούμε αμέσως στη φωτιά του πάθους. Η τάση μας να επικρίνουμε το σύντροφό μας μπορεί να μας προξενήσει άγχος και στο σεξ. Υπάρχει μια αίσθηση μυστηρίου και προστασίας της ιδιωτικής μας ζωής και θέλουμε να κρατάμε κάποια πράγματα για τον εαυτό μας. Αν και είμαστε συναισθηματικά απόμακροι, εν τούτοις κερδίζουμε σε αξιοπιστία και ευαίσθητη συμπεριφορά. Θέλουμε να νιώσουμε εκτίμηση και μας αρέσουν τα άτομα που φροντίζουν την εμφάνισή τους. Οι καλοί τρόποι και ένας υγιής τρόπος ζωής είναι ένα συν για μας. Εκτιμάμε την ακρίβεια και κάποιον που έχει ποιότητα και εξυπνάδα. Δεν θέλουμε να παίζει παιχνίδια και υπηρετούμε εκείνους που αγαπάμε. Η Αφροδίτη θεωρείται ο πλανήτης του έρωτα και της αγάπης, των συναισθημάτων και της τύχης, της ευχαρίστησης και της ομορφιάς, της κοινωνικής αλληλεπίδρασης και της τέχνης, της καλαισθησίας και των συνεργασιών, του ρομαντισμού και του γάμου. 


ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ 12 ΖΩΔΙΑ.

ΚΡΙΟΣ
Με την Αφροδίτη οι συνθήκες στην καθημερινή σας ζωή και την εργασία σας γίνονται πιο ευχάριστες και διευθετείτε τις εκκρεμείς υποχρεώσεις σας. Τώρα έχετε μεγαλύτερη αποδοτικότητα στη δουλειά σας, μειώνεται το άγχος σας, μεριμνάτε για την εύρυθμη λειτουργία της ζωής σας. Αν υπήρχαν κάποια αρνητικά ζητήματα στην εργασία σας, με το αναλυτικό και πρακτικό μυαλό σας, καταφέρνετε να αποκαταστήσετε την τάξη. Ίσως κινηθείτε να αναπτύξετε περαιτέρω τα ταλέντα σας και τις δεξιότητές σας και βοηθήσετε με τις γνώσεις σας τους συναδέλφους σας. Γίνεστε πιο επιλεκτικοί και τελειομανείς στην ερωτική σας ζωή και μπορεί να κάνετε σχέση με κάποιο άτομο στην εργασία σας ή το οποίο συναντάτε στην καθημερινότητά σας.


ΤΑΥΡΟΣ
Με την Αφροδίτη ξέρετε πώς να κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας, η μετριοφροσύνη σας αλλά και η γοητεία σας δεν θα περάσουν απαρατήρητες από τους θαυμαστές σας. Είστε εκλεπτυσμένοι στους τρόπους σας αλλά θα πρέπει να προσέξετε να μη γίνετε υπερβολικά αναλυτικοί, καθώς αυτό θα αποτρέψει την ψυχική ηρεμία σας. Παίρνετε αυτά που θέλετε από το σύντροφό σας και είστε πρόθυμοι να συμβιβαστείτε για χάρη της αρμονίας της σχέσης σας. Αν είχατε διενέξεις και αψιμαχίες με τον αγαπημένο σας ή τα παιδιά σας, οι συνθήκες βελτιώνονται. Τώρα δεν θέλετε την ηρεμία του σπιτιού σας, διασκεδάζετε με τους φίλους σας και ασχολείστε με ευχάριστες δραστηριότητες, όντας με συντροφιά ανθρώπων που σας προσφέρουν χαρά και ικανοποίηση.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Με την Αφροδίτη να κυριαρχεί στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας, αισθάνεστε πιο κοντά και οικεία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και βελτιώνετε τις συνθήκες διαβίωσής σας, Ίσως διακοσμήσετε το σπίτι σας ή ακόμα αποφασίσετε να μετοικήσετε. Εκτιμάτε την ηρεμία και τη γαλήνη του σπιτιού σας και δίνετε και παρέχετε φροντίδα και ασφάλεια στους αγαπημένους σας. Μπορεί τώρα να νιώσετε περισσότερο προσκολλημένοι στη σχέση σας ή να χρειαστεί να βοηθήσετε έναν από τους γονείς σας, είτε παρέχοντας υλική βοήθεια είτε απλώς συναισθηματική υποστήριξη. Απολαμβάνετε αισθησιακές στιγμές στο σπίτι σας με τον αγαπημένο σας και αναζητάτε να μάθετε το μέλλον της σχέσης σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με την Αφροδίτη στον οίκο, της επικοινωνίας και των ιδεών, η ευγλωττία σας και η πειθώ σας, σας βοηθούν στην αποδοχή των ιδεών και αντιλήψεών σας από τους άλλους αλλά και να πάρετε αυτό που θέλετε. Απολαμβάνετε να συμμετέχετε σε πολλές δραστηριότητες, είστε σε κίνηση και επικοινωνείτε με όλο τον κόσμο. Αν είστε συγγραφέας, η Αφροδίτη σας χαρίζει έμπνευση και ιδέες και μπορείτε να προβάλετε το έργο σας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Αν ασχολείστε με τη δημοσιογραφία και τις δημόσιες σχέσεις, το κοινό σας θα ενθουσιαστεί με τις ιδέες σας. Αν είστε μόνοι, ίσως συναντήσετε κάποιον/α ο οποίος θα εξιτάρει το μυαλό σας και με τον οποίο σας ενώνουν κοινά ενδιαφέροντα και ιδεολογία.


ΛΕΩΝ
Με την Αφροδίτη στο οίκο, των χρημάτων, είστε πιο σταθεροί και υπεύθυνοι στη διαχείριση των οικονομικών σας και επινοείτε τρόπους για να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση ή να κερδίσετε περισσότερα. Ενδιαφέρεστε περισσότερο για την πολυτέλεια αλλά ξοδεύετε τα χρήματά σας σε αντικείμενα που σας είναι χρήσιμα. Εκφράζετε την αγάπη σας στον αγαπημένο σας, απολαμβάνετε αισθησιακές στιγμές μαζί και καταφέρνετε με τον τρόπο σας να έχετε  συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια. Λαμβάνετε εκτίμηση από τους γύρω σας, γνωρίζετε άτομα με τα οποία έχετε ένα κοινό σύστημα αξιών και παίρνετε αναγνώριση στην εργασία σας.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με την Αφροδίτη στον οίκο, της προσωπικής σας ταυτότητας, έρχεται στο προσκήνιο η αναλυτική, πρακτική και στοργική φύση σας, είστε τώρα πιο διαλλακτικοί με τους άλλους, προκειμένου να υπάρχει ηρεμία και αρμονία. Είστε επικοινωνιακοί αλλά και υποχωρητικοί με το σύντροφό σας ή γενικά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και προσπαθείτε για το καλύτερο στις σχέσεις σας. Η έμφυτη εξυπηρετική φύση σας, σας παρακινεί να βοηθήσετε τους άλλους στα προβλήματά τους, να τους ενθαρρύνετε και να τους παροτρύνετε θετικά. Θα έχετε ευκαιρίες για να προβάλετε την εξυπνάδα σας, την πρακτικότητά σας αλλά και τις δημιουργικές δυνατότητές σας. Τώρα είστε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και διεκδικείτε αυτό που σας αξίζει στην αγάπη.


ΖΥΓΟΣ
Με την Αφροδίτη, είστε σε σύγχυση για το μέλλον της ερωτικής σας ζωής και προσπαθείτε να αποκαταστήσετε την τάξη σε καταστάσεις που ήταν σε εκκρεμότητα. Κάποια άτομα ίσως σας δημιουργήσουν συναισθηματικό χάος και εσείς προσπαθείτε να βρείτε το δρόμο σας αλλά και να αποσαφηνίσετε τα κίνητρά τους.  Γίνεστε πιο συμπονετικοί και εξυπηρετικοί με τους άλλους, παρέχετε υποστήριξη και βοήθεια και είναι εύκολο τώρα να σας εκμεταλλευτούν. Ίσως γνωρίσετε κάποιον/α ο οποίος θα βρίσκεται συνεχώς στο μυαλό σας, αλλά προς το παρόν, αυτή η σχέση θα κυμανθεί σε πλατωνικά επίπεδα ή θα σας δημιουργήσει αρκετά ερωτήματα. Από τη θετική πλευρά, αναπτύσσετε και προβάλετε τα καλλιτεχνικά και δημιουργικά ταλέντα σας και αυτό σας ηρεμεί.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με την Αφροδίτη περνάτε ευχάριστα με τους φίλους σας, συναντάτε νέο κόσμο  ή συμμετέχετε σε μια ομάδα, η οποία μιλάει στα ιδανικά και την ψυχή σας. Οι άλλοι γύρω σας ανταποκρίνονται στις ιδέες σας, τις οποίες προβάλετε στο διαδίκτυο και συσπειρώνετε άτομα που σας αποδέχονται.  Μπορεί τώρα να δείξετε ενδιαφέρον για φιλανθρωπικές  δραστηριότητες ή οργανώσεις που βελτιώνουν τη ζωή σας, αποκομίζοντας ευχάριστες εμπειρίες. Είστε περισσότερο συμβιβαστικοί και το αναλυτικό μυαλό σας, σας βοηθά να κάνετε τις σωστές επιλογές ατόμων που θα σας βοηθήσουν στην εξέλιξή σας. Ίσως τώρα παρέχετε ή λάβετε βοήθεια και υποστήριξη προς/ από ένα φιλικό σας πρόσωπο.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Με την Αφροδίτη στον οίκο της εργασίας και των φιλοδοξιών, τραβάτε την προσοχή των ανθρώπων στην εργασία σας και λαμβάνετε αναγνώριση για τις ηγετικές ικανότητές σας και τα ταλέντα σας. Θα έχετε την εκτίμηση των ανωτέρων σας ή ακόμα μπορεί να αναλάβετε ένα νέο έργο το οποίο καταφέρνετε να το φέρετε εις πέρας χάρη στην οξύνοιά σας. Αν έχετε επιχείρηση, αυξάνονται η παραγωγικότητα και τα κέρδη και βρίσκετε άτομα τα οποία με τις δεξιότητές τους σας οδηγούν προς νέα επιτεύγματα. Συμμετέχετε σε πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις και περιστοιχίζεστε από πολύ κόσμο. Ενδιαφέρεστε τώρα περισσότερο για τη μελλοντική πορεία της σχέσης σας και συζητάτε με τον αγαπημένο σας τους μακροπρόθεσμους στόχους σας. Αν είστε μόνοι, δείχνετε περισσότερο ενδιαφέρον στις φιλοδοξίες σας και λιγότερο στην ερωτική σας ζωή.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με την Αφροδίτη, κάνετε νέες γνωριμίες με σημαντικά άτομα, τα οποία έχουν διαφορετικό πολιτισμικό και κοινωνικό υπόβαθρο από το δικό σας. Ίσως γνωρίσετε νέα άτομα στην εργασία σας τα οποία θα σας φανούν χρήσιμα στο μέλλον σας. Οι άλλοι αποδέχονται τις απόψεις σας και περιβάλλεστε από πρόσωπα με τα οποία έχετε κοινό σύστημα αξιών και σας βοηθούν στην υλοποίηση των μεγάλων οραμάτων σας. Στη σχέση σας, το αναλυτικό και πρακτικό μυαλό σας εφευρίσκει τρόπους να κάνετε τη σχέση σας πιο χαρούμενη και ευχάριστη αλλά και να επιφέρετε την ισορροπία και την αρμονία, αν είχαν διαταραχθεί στο παρελθόν. Είστε ικανοποιημένοι με τα επιτεύγματά σας, θέτετε μεγαλεπήβολους στόχους και δεν φοβάστε οποιεσδήποτε αρνητικές περιστάσεις σταθούν εμπόδιο στο δρόμο σας.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με την Αφροδίτη αυξάνεται η σεξουαλική σας επιθυμία αλλά και η ανάγκη σας για περισσότερη οικειότητα στη σχέση σας. Είναι πιθανόν να συναντήσετε κάποιον/α που θα αφυπνίσει τα κρυμμένα πάθη σας αλλά και που μπορεί να ξεσηκώσει συναισθήματα ζήλειας και κτητικότητας.  Είστε πιο εξυπηρετικοί και πρόθυμοι να κάνετε παραχωρήσεις στη σχέση σας, ίσως αποφασίσετε να ενώσετε τους οικονομικούς πόρους σας ή συζητήσετε για το κοινό μέλλον σας. Μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με φόβους και ανησυχίες για καταστάσεις του παρελθόντος, ίσως αισθάνεστε καλύτερα και πιο ήρεμα όντας μόνοι με τον εαυτό σας. Γίνεστε τώρα πιο εσωστρεφείς και κρυφοί, δεν είστε διατεθειμένοι να μιλήσετε για την προσωπική σας ζωή.


ΙΧΘΥΣ
Με την Αφροδίτη έρχεται στο προσκήνιο η συμπονετική και ευαίσθητη πλευρά σας, εκδηλώνετε τα συναισθήματά σας στον αγαπημένο σας και σκέφτεστε την εξέλιξη της μελλοντικής πορείας της σχέσης σας. Η αναλυτική πλευρά σας και οι αμφιβολίες σας μπορεί να σας δημιουργήσουν άγχος και ανασφάλειες, θέλετε να είστε σίγουροι  για τα συναισθήματα του συντρόφου σας. Αν υπήρξαν διαφωνίες και παρανοήσεις σε κάποιες σημαντικές σχέσεις σας, αποκαθίστανται και πάλι η αγάπη και η αρμονία, καθώς τώρα γίνεστε πιο διαλλακτικοί και συμβιβαστικοί. Διευθετείτε, επίσης, τις διαφορές σας με τους συνεργάτες σας ή έχετε μεγάλη επαγγελματική επιτυχία με τη θετική συνδρομή των άλλων, τη δημιουργική ικανότητά σας και το πρακτικό και αναλυτικό μυαλό σας.

..........................................................................................................................................................................................................................................................................

Ερμής στον Λέοντα από 11 ως 29 Αυγούστου 2019.


Στις 11 Αυγούστου, ο Ερμής εισέρχεται στο παθιασμένο ζώδιο του Λέοντα και θα μας επηρεάζει ως τις 29 Αυγούστου 2019. Με τον Ερμή στο Λέοντα, γινόμαστε ενθουσιώδεις στην προσπάθειά μας για τη γνώση. Είμαστε περήφανοι για τις ικανότητες μάθησης που έχουμε και η μάθηση είναι τώρα διασκεδαστική. Μπορεί να έχουμε την τάση να επιδεικνύουμε στους άλλους ότι τα ξέρουμε όλα. Όταν μιλάμε, εκπέμπουμε εξουσία αλλά αγνοούμε τις λεπτομέρειες.
Είμαστε ικανοί στο να προωθήσουμε τις ιδέες μας και έχουμε υπερηφάνεια στις πεποιθήσεις μας, οι οποίες τις περισσότερες φορές είναι ιδεαλιστικές. Έχουμε μια ιδιαίτερη επιθυμία να εκφράσουμε τον εαυτό μας και τη δημιουργικότητά μας. Εκφραζόμαστε με πάθος, ακόμα και με δράμα. Γινόμαστε ενθουσιώδεις ομιλητές και περνάμε το μήνυμά μας με ζήλο, στυλ και ζεστασιά.  Όταν ο Ερμής εκφράζεται μέσα από ζώδιο της Φωτιάς, στο Λέοντα, το αποτέλεσμα είναι ένα μυαλό που φλέγεται από πάθος. 


Ενεργοποιούμε μια ιδέα και την μεταδίδουμε με λόγια που εμπνέουν τους άλλους. Καθηλώνουμε τους άλλους με τα λόγια, υπερέχουμε στη δημόσια ομιλία και γνωρίζουμε πώς να κερδίσουμε τις καρδιές των άλλων. Το χιούμορ και τα λεκτικά πειράγματα είναι η βάση του ύφους της επικοινωνίας μας. Η ζεστασιά μας είναι μεταδοτική και καθίσταται εύκολο για μας να κάνουμε νέους φίλους. Μπορεί όμως να δημιουργήσουμε διαφωνίες, ειδικά αν θεωρήσουμε ότι οι άλλοι μας κάνουν ανάκριση. Η υπερηφάνειά μας μπορεί να τραυματιστεί, αν δεν γίνει αποδεκτή μια ιδέα μας. Θέλουμε και πρέπει να αναγνωριστούμε για τη μοναδικότητα των ιδεών μας. Γινόμαστε πολύ καλοί αφηγητές σε δραματικές ιστορίες, δεν είμαστε βαρετοί και συνήθως έχουμε να πούμε μια αστεία ιστορία. 
Προβλέψεις για τα 12 ζώδια!


ΚΡΙΟΣ
Με τον Ερμή θα είστε πολύ ελκυστικοί στο αντίθετο φύλο και μπορεί να έχετε πολλά φλερτ, που όμως δύσκολα θα καταλήξουν σε μια σταθερή σχέση. Θα έχετε, επίσης, την ικανότητα να φέρετε εις πέρας μια σκληρή δουλειά και με το εφευρετικό μυαλό σας, μπορείτε να αναπτύξετε ένα δημιουργικό έργο. Τώρα είστε σε θέση να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες στη σχέση σας, συζητώντας το ζήτημα που σας απασχολεί με αρμονικό τρόπο. Αν είστε καλλιτέχνης, συγγραφέας ή καθηγητής, αυτή η θέση του Ερμή σας ευνοεί. Δεν θα μπορείτε τώρα να λειτουργείτε καλά, αν σας πιέζουν και θέλετε να υπάρχει απόλυτη ελευθερία στην έκφρασή σας.


ΤΑΥΡΟΣ
Με τον Ερμή θα νιώθετε μια μεγάλη αγάπη για το σπίτι και την οικογένειά σας και γενικά θέλετε να βρίσκεστε σε ένα οικείο περιβάλλον. Ίσως κάποιο μέλος της οικογένειάς σας κάνει ένα ταξίδι ή βρεθείτε με άτομα από την παιδική σας ηλικία και τα χρόνια του σχολείου. Ίσως να σκέφτεστε ακόμα να απομακρυνθείτε από κάποια άτομα από το περιβάλλον σας, ακόμα και να πάτε σε άλλο σπίτι ή άλλη πόλη. Η ζωή σας μέσα στο σπίτι έχει έντονες συνομιλίες αλλά και ευχάριστη και ανάλαφρη ατμόσφαιρα. Έχετε μια πολύ ιδιωτική ζωή και δεν θα εκφράζετε τώρα τον τρόπο σκέψης σας. Οι ιδέες σας είναι διαισθητικές αλλά στερούνται ρεαλισμού και πρακτικότητας.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Με τον Ερμή θα προβάλλετε τις διανοητικές σας ικανότητες και με το ευέλικτο μυαλό σας και την ανοιχτόμυαλη διάθεσή σας, μπορείτε να πάρετε αυτό που θέλετε. Έχετε τώρα περισσότερο νεανική διάθεση, πρόθυμοι να προσεγγίσετε τη ζωή με ανάλαφρο πνεύμα. Αν είστε συγγραφέας, σκηνοθέτης, φωτογράφος, γραφίστας, γραμματέας, καθηγητής ή δάσκαλος, θα έχετε νέες ιδέες και έμπνευση. Υπάρχει η δυνατότητα για ένα σύντομο ταξίδι ή να μετακινείστε από τη μια πόλη στην άλλη. Θα έχετε την τάση να κινείστε πολύ ή ακόμα να μιλάτε με τους άλλους περισσότερο από το συνηθισμένο.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με τον Ερμή θα κάνετε προσπάθειες για τη βελτίωση των οικονομικών σας πόρων και έχετε τη δύναμη του μυαλού σας για να πετύχετε. Έχετε τώρα πνευματική ευστροφία, γράφοντας ή μιλώντας. Είστε τώρα περισσότερο αισθησιακοί και δείχνετε ένα έντονο ενδιαφέρον για το φλερτ ή το σεξ, με μια τάση να προσελκύετε περισσότερα από ένα άτομα τη φορά. Ίσως κάποιο νεότερο άτομο, γίνει ισχυρός πόλος έλξης. Είστε τώρα πρόθυμοι να αποκτήσετε περισσότερα χρήματα και με το εφευρετικό μυαλό σας, βρίσκετε τους τρόπους. Τώρα τείνετε να είστε λιγότερο ανοικτοί προς τους άλλους. 

ΛΕΩΝ
Με τον Ερμή θα θέλετε να επικοινωνήσετε και είστε σωματικά δραστήριοι, αγαπώντας την κίνηση, το παιχνίδι και τη δράση. Προσέξτε μη γίνετε ανταγωνιστικοί στην προσπάθειά σας να προβάλλετε τις ιδέες σας. Αναλαμβάνετε αρκετές δραστηριότητες, θέλετε να κάνετε ότι σας αρέσει και αν νιώσετε ότι υπόκεισθε σε άδικη μεταχείριση, δεν θα διστάσετε να μιλήσετε ευθέως. Τώρα θέλετε να μιλάτε για τον εαυτό σας και τα επιτεύγματά σας περισσότερο από το συνηθισμένο ή μπορεί να στραφείτε προς τη γραφή, τη φωτογραφία ή την τέχνη. Βρίσκετε τις κατάλληλες λέξεις που χρειάζονται για να εκφραστείτε και σας έρχονται εύκολα.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με τον Ερμή αποφύγετε την έμμονη σκέψη και προστατεύστε τον εαυτό σας από τις επεμβατικές σκέψεις των άλλων. Ίσως τώρα να είστε λιγότερο εγωιστές, καθώς ασχολείστε με τις πιέσεις και τα τραύματα του παρελθόντος. Θα είστε επιφυλακτικοί και δεν θα εκδηλώνετε τα συναισθήματά σας. Μπορεί να κρύψετε ακόμη και τις αποφάσεις σας και τις ιδέες σας, προσπαθώντας να δείξετε στους άλλους ένα διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που πραγματικά είστε. Θα είστε τώρα περισσότερο ευαίσθητοι στον πόνο των άλλων, προσπαθώντας να βοηθήσετε κάποιον που σας έχει ανάγκη.


ΖΥΓΟΣ
Με τον Ερμή θα νιώθετε χαρούμενοι από ένα ευρύ φάσμα κοινωνικών προσκλήσεων. Θα συναντήσετε πολλούς νέους ανθρώπους με τους οποίους θα μοιραστείτε τις απόψεις σας, και θα αντιμετωπίζετε τις δύσκολες καταστάσεις αισιόδοξα και ανάλαφρα. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι στο μυαλό σας αλλά το πιο σημαντικό από όλα θα είναι η επικοινωνία, πώς θα μιλήσετε σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, τι είναι σωστό να πείτε και τι δεν είναι. Σας αρέσει να είστε με τους άλλους για να μάθετε τι σκέφτονται. Τώρα δεν έχει τόση σημασία για σας να ακολουθήσετε τους κανόνες, λέτε άφοβα τη γνώμη σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με τον Ερμή θα μετράτε στους άλλους και θα σας θαυμάζουν. Θα υπάρξει έντονη κοινωνική δραστηριότητα ή μπορεί να αποκτήσετε νέες συνήθειες. Θα δουλεύετε με οργάνωση και πειθαρχία και θα ανταποκρίνεστε στις απαιτήσεις της εργασίας σας. Προσέξτε τις πολλές ώρες εργασίας, διότι θα νιώσετε εξαντλημένοι και δεν θα μπορείτε να αξιοποιήσετε τις διανοητικές σας ικανότητες. Θα είστε τώρα περισσότερο ευφυείς από το συνηθισμένο και έξυπνοι στα λόγια, με αποτέλεσμα να διασκεδάζετε την παρέα σας. Τώρα δεν θα θέλετε να είστε μόνοι σας και θα προτιμούσατε να περιβάλλεστε από ενδιαφέροντες ανθρώπους.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Με τον Ερμή θα έχετε μεγάλη ανοδική πορεία καθώς θα υπάρχει μέσα σας η επιθυμία για κάτι καλύτερο, και ποτέ δεν θα σκέφτεστε κάτι κακό. Όποιες και αν είναι οι καταιγίδες που αντιμετωπίζετε στη ζωή σας, καταφέρνετε να προσγειώνεστε σε σταθερό έδαφος. Θα έχετε μεγάλη δύναμη στα λόγια και πειθώ και μια διανοητική ανησυχία για τη γνώση και την αποκόμιση εμπειριών, που προκύπτουν όταν ταξιδεύετε σε μακρινούς τόπους. Ίσως ολοκληρώσετε κάποια μεγάλη μελέτη ή μια έρευνα. Τώρα θα θέλετε να είστε ο ταξιδιώτης, ο εξερευνητής. Ίσως να αναζητήσετε φιλίες με άτομα που ζουν μακριά σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με τον Ερμή θα ενδιαφέρεστε για τα χρήματα που έχετε από κοινού με τους άλλους και θα είστε ικανοί με το λόγω σας, να πάρετε ό, τι χρειάζεστε, όταν το χρειάζεστε. Ίσως να ασχοληθείτε με μια κληρονομιά ή ακόμα και με τη σεξουαλική σας ζωή. Θα έχετε δυσπιστία στη σχέση σας κι αν είστε μόνοι, θα αναρωτιέστε ποια είναι η σωστή επιλογή. Θα έχετε το θάρρος και τη δύναμη να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους. Μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιο ζήτημα το οποίο ενέχει κινδύνους ή σε συνεργασία με τους άλλους να αντιμετωπίσετε κάποια δυσκολία από κοινού.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Με τον Ερμή θα αναζητάτε λιγότερο συναισθηματικό και περισσότερο επικοινωνιακό περιεχόμενο στη σχέση σας κι αν είστε μόνοι, αποφεύγετε τις υπερβολικά εξαρτώμενες σχέσεις και την οικειότητα. Μπορεί να έχετε κέρδη μέσω κάποιου συνεργάτη σας. Ίσως να θέλετε να μιλήσετε και να αποφασίσετε για το κοινό μέλλον της σχέσης σας και τώρα μπορείτε να εναρμονίσετε τις ανάγκες τις δικές σας και του συντρόφου σας, συναισθηματικές και διανοητικές. Θα δείχνετε μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τους ανθρώπους γενικά και θέλετε να κοινωνικοποιηθείτε. Ίσως κάνετε διαπραγματεύσεις για μια νέα συνεργασία.


ΙΧΘΥΣ
Με τον Ερμή θα έχετε την ικανότητα να αποφύγετε τις εντάσεις στην εργασία σας και να κάνετε νέα σχέδια με το αναλυτικό μυαλό σας. Θα έχετε ανάγκη από κάποια χαλάρωση η οποία σας είναι απαραίτητη για να εργαστείτε καλύτερα. Τώρα μπορεί να σας ζητηθεί να εξυπηρετήσετε κάποια άτομα ή να κάνετε χάρες. Σκέφτεστε τρόπους να βελτιώσετε την καθημερινή σας ζωή και πώς να αισθάνεστε συναισθηματικά πιο άνετα. Οι σχέσεις με τους συναδέλφους σας βελτιώνονται και μαζί εργάζεστε για την επίλυση των προβλημάτων, καθώς η συμβολή τους είναι αναγκαία. Προσέξτε την υπερβολική εργασία, καθώς θα σας οδηγήσει σε νεύρα και εξάντληση.