Τρέχουσες Πλανητικές Όψεις


 

Ερμής σε ορθή πορεία από 10/3.

Ο Ερμής γυρίζει ευθύδρομος στις 10 Μαρτίου μας απελευθερώνει από τα γνωστά του προβλήματα, τις καθυστερήσεις και τις παρανοήσεις. Προσοχή όμως, γιατί μπορεί να γύρισε ευθύδρομος, αλλά για να φύγει από την ζώνη της σκιάς του χρειάζεται ακόμη ένα διάστημα μέχρι τις 30 Μαρτίου.

Θα προσπαθεί να διορθώσει ότι χάλασε και να ξεκαθαρίσει ότι μπερδεύτηκε στο διάστημα από τις αρχές Φεβρουαρίου ως τώρα.
Το στοίχημα όμως παραμένει στο αν θα καταφέρει να το πετύχει τελικά, μιας και ο Ερμής στον Υδροχόο μας κάνει να τάζουμε πολλά τα οποία τελικά ήταν λόγια της στιγμής και δεν είμαστε τόσο οργανωτικοί όσο θα θέλαμε.

Τώρα όμως μπορούμε να ξαναδούμε τους στόχους μας με σύμμαχο την τεχνολογία, ενώ όταν περάσει μετά στους Ιχθύς, τότε θα έχουμε έμπνευση και πληροφορίες μέσα από τα όνειρά μας.

Είναι σαφές πως η ορθοδρόμηση του Ερμή μας αφορά όλους, αλλά αγγίζει πρωτίστως τα ζώδια του σταθερού σταυρού, δηλαδή Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους γεννημένους στο τέλος του αντίστοιχου ζωδίου, και για όσους έχουν τον Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες. 


ΚΡΙΟΣ
Η ευθυδρόμηση του Ερμή και η κοινωνική απομόνωση που βίωσες κατά την ανάδρομη φάση του πλανήτη, τώρα αλλάζει. Έτσι, η ορθή πορεία του Ερμή φέρνει νέα και ειδήσεις από φίλους και σε κάνει πιο ανοιχτό για να μιλήσεις και να περάσεις όμορφα και ξέγνοιαστα μαζί τους. Ενδιαφέρουσες καινούργιες γνωριμίες επίσης που θα φανούν πρακτικές και χρήσιμες στην πορεία. Τα προβλήματα που αντιμετώπισες με φιλικά πρόσωπα, τώρα είναι η ώρα για να λυθούν και να τακτοποιηθούν με λογική και συζήτηση. Ωστόσο, δεν είναι απαραίτητο ότι θα ξαναζεσταθούν οι φιλίες που πάγωσαν, αλλά θα ξεκαθαρίσουν οι καταστάσεις μιας και καλή.

ΤΑΥΡΟΣ
Η ευθυδρόμηση του Ερμή σε κάνει εξονυχιστικά προσεκτικό και επιμελή σε θέματα εργασίας και καριέρας. Η προβληματική περίοδος κατά την ανάδρομη φάση του πλανήτη σε έκανε να σκεφτείς πολύ και να προσπαθήσεις ακόμη και να αλλάξεις βασικά σημεία στο πώς επικοινωνείς και δουλεύεις. Ήρθες αντιμέτωπος με πολλές αναβολές και καθυστερήσεις, τώρα όμως έρχονται ειδήσεις και εξελίξεις που τροποποιούν κάπως την μέχρι τώρα κατάσταση και η σκέψη σου κινείται στο πώς να βρεις τρόπους προσαρμογής στα νέα δεδομένα. 


ΔΙΔΥΜΟΙ
Η ευθυδρόμηση του κυβερνήτη σου Ερμή κάνει το μυαλό σου να επεξεργάζεται παλιά και καινούργια σχέδια και όνειρα ή φιλοδοξίες που έχεις για σένα και το μέλλον σου με μια νέα ματιά. Κατά την ανάδρομη φάση του πλανήτη συνέλλεξες ιδέες και πληροφορίες από το παρελθόν και τώρα είναι η περίοδος που μπορείς να βρεις αυτό που έλειπε για να μπορέσεις να αρχίζεις να υλοποιείς αυτά τα όνειρά σου. Παράλληλα, ένα ταξίδι που δεν προχώρησε, τώρα είναι οι κατάλληλες συνθήκες για να αποκομίσεις σημαντικά οφέλη, ή να δεις ένα διαδικαστικό ζήτημα να προχωρά.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Με την ευθυδρόμηση του Ερμή, τώρα μετά από τις πληροφορίες που συνέλλεξες κατά την ανάδρομη φάση του πλανήτη, γίνεσαι πολύ πιο προσεκτικός σε λεπτομέρειες που κάνουν τελικά την διαφορά και που μπορεί να δίνουν τις απαντήσεις-κλειδιά που χρειάζεσαι αυτή την περίοδο πάνω στα πιο βαθιά σου συναισθήματα. Η σκέψη σου τώρα κινείται γύρω από τα μυστικά και τα πράγματα που κρύβει ο σύντροφος και αρχίζεις να συζητάς μαζί του, προσπαθώντας να βρεις την αλήθεια. Η περίοδος αυτή ευνοεί επίσης και κάποιες μικρές επενδύσεις στον οικονομικό τομέα. Πάντως, οι φόβοι και οι ανεξήγητες σκέψεις που έρχονται στην επιφάνεια τώρα, έρχονται για να κάνεις την αυτοανάλυσή σου σε σχέση με δεσμεύσεις που έχεις αναλάβει. Θέματα οφειλών επίσης κινούνται επιτέλους αβίαστα!


ΛΕΩΝ
Η ευθυδρόμηση του Ερμή σε βοηθά να εστιάσεις καθαρότερα και με λογική την προσοχή σου και την σκέψη σου στον σύντροφο που έχεις ή στο θέμα των σχέσεων γενικότερα. Ανέλυσες αρκετά τον τρόπο που λειτουργείς στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αλλά και την συμπεριφορά του συντρόφου κατά την ανάδρομη φάση του πλανήτη της επικοινωνίας, πράγμα που μπορεί να οδήγησε σε δύσκολες αλήθειες. Τώρα όμως είναι η στιγμή να τα αφήσεις πίσω σου όλα αυτά,  και να επεξεργαστείς με λογική τα δεδομένα. Μπορείς άλλωστε να προβάλεις αρκετά τις ιδέες σου στον σύντροφο και τον συνεργάτη και αυτό που λες να είναι ξεκάθαρο σε αυτούς. Μια περίοδος επίλυσης προβλημάτων αρχίζει.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η ευθυδρόμηση του Ερμή δικού σου κυβερνήτη, σε απελευθερώνει από διάφορα μικροπροβλήματα σε θέματα καθημερινότητας γενικά, αλλά και στην καθημερινή ροή των γεγονότων στον χώρο της εργασίας σου. Η τεχνολογία δεν είναι πια εχθρός σου και μπορείς με άνεση να στείλεις το βιογραφικό που ήθελες και γενικότερα να κάνεις όλα εκείνα μέσα στο πρόγραμμά σου, που μέχρι τώρα συνεχώς αναβάλλονταν. Η σκέψη σου τώρα μπορεί να εστιαστεί ανεμπόδιστη και να δώσεις τις λύσεις που χρειάζονται, να μιλήσεις βάζοντας σε τάξη πρόσωπα και καταστάσεις. Τέλος, κάνε χώρο στα συρτάρια της ζωής σου, ξεφορτώσου τα παλιά, γιατί έρχονται σύντομα νέα δεδομένα!


ΖΥΓΟΣ
Η ευθυδρόμηση του Ερμή σε κάνει πιο ανοιχτό και πιο επικοινωνιακό στα θέματα της καρδιάς, του φλερτ και της ευχαρίστησης. Τώρα οι γνωριμίες που κάνεις προχωρούν και εσύ έβαλες σε τάξη μέσα σου τα συναισθήματά σου για τα πρόσωπα από το ερωτικό σου παρελθόν. Τώρα μπορείς να ηρεμήσεις και να δώσεις πρακτικές και λογικές λύσεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με παιδιά, αλλά και να αρχίσεις να υλοποιείς δημιουργικές ιδέες που σου φτιάχνουν την διάθεση η οποία γίνεται πιο παιχνιδιάρικη. 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Με την ευθυδρόμηση του Ερμή η αναπόληση του παρελθόντος σταματά επιτέλους. Οι πληροφορίες που συνέλλεξες αρκούν τώρα για να αναλάβεις δράση και να αρχίσεις πρακτικά να ασχολείσαι δίνοντας τις λύσεις στα προβλήματά σου. Θέματα και προβλήματα που σε απασχόλησαν είτε στην εργασία σου είτε στην οικογένειά σου, τώρα θα βρουν την λύση τους και μπαίνεις σε μια περίοδο που αισθάνεσαι πιο ικανός να αντιμετωπίσεις σχεδόν τα πάντα. Μια αγορά ή γενικότερα μια σημαντική κίνηση που ήθελες να κάνεις για ένα ακίνητο και μέχρι τώρα συναντούσε διάφορα εμπόδια, τώρα οι καταστάσεις κυλούν ανεμπόδιστα. Τέλος, μιλάς με τους οικείους σε μια πιο ώριμη βάση και νιώθεις πως σε καταλαβαίνουν καλύτερα.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Η ευθυδρόμηση του Ερμή σε κάνει τώρα πιο επικοινωνιακό και σε βοηθά να ανοιχτείς περισσότερο σε σχέση με τις σκέψεις και τις απόψεις που διαμόρφωσες μέσα από τα στοιχεία που συνέλλεξες κατά την ανάδρομη φάση του πλανήτη. Μιλάς και μετακινείσαι περισσότερο, επεξεργάζεσαι πολλές καινούργιες πληροφορίες. Ακόμη και στα αισθηματικά σου θέματα, τώρα μπορείς να μιλήσεις πιο ανοιχτά στον σύντροφο για όλα αυτά που σε απασχολούν και να δεις θετική ανταπόκριση. Σύντομα ταξιδάκια και κοντινές εκδρομές ευνοούνται, μοιράζεσαι ανεμπόδιστα τις ιδέες σου με τα άτομα που σε περιβάλλουν, ενώ η τεχνολογία είναι πάλι στο πλευρό σου και το μεταφορικό σου μέσο ή οι συσκευές επικοινωνίας αποδίδουν πλέον καλύτερα!


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η ευθυδρόμηση του Ερμή οδηγεί την σκέψη σου στο να βρεις τρόπους και ιδέες που θα βοηθήσουν και θα βελτιώσουν την οικονομική σου κατάσταση. Παράλληλα, οι αμφιβολίες που είχες κατά το διάστημα της ανάδρομης φάσης του πλανήτη σε έκαναν να γεμίσεις ίσως από αμφισβήτηση για τον εαυτό και την αξία σου, καθώς η σχέση μας το χρήμα συνδέεται άμεσα με την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή μας. Τώρα όμως αυτό αλλάζει και μαζί αλλάζει η καθημερινότητα, η εργασία σου και οι σχέσεις σου. Βρίσκεις λύσεις σε οικονομικές εκκρεμότητες και έξυπνους τρόπους να αυξήσεις το εισόδημά σου. Κάποια έξοδα με αφορμή παιδιά ή μετακίνηση θα παρουσιαστούν, αλλά γίνονται για ευχάριστο και χαρούμενο λόγω.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Η ορθοδρόμηση του Ερμή στο ζώδιό σου σε αφορά φυσικά άμεσα. Σκέφτεσαι και γίνεσαι ακόμη πιο προσεκτικός στον λόγω και στις πράξεις σου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα γίνεις πιο κλειστός, αφού η επικοινωνιακή σου δεινότητα θα είναι και πάλι στα ύψη! Η εμπειρία σου και οι πληροφορίες που συνέλλεξες κατά την ανάδρομη φάση του σε έχουν ενδυναμώσει και τώρα αποφασίζεις να μιλήσεις έξω από τα δόντια και να διορθώσεις οτιδήποτε είναι στραβό σε σχέσεις, συνεργασίες, επάγγελμα και οικογένεια. Τέλος, μπορεί την προηγούμενη περίοδο να μετάνιωσες για κινήσεις ή για αποφάσεις, δεν πρέπει όμως να μείνεις στα λάθη του παρελθόντος, αλλά να διδαχτείς από αυτά και να προχωρήσεις μπροστά.


ΙΧΘΥΕΣ
Με την ευθυδρόμηση του Ερμή η κατάσταση των αμφιβολιών, των σκέψεων και των ατέρμονων συζητήσεων με τον εαυτό σου στην οποία σε είχε βάλει η ανάδρομη φάση του πλανήτη, τώρα σταματά και η διάθεση αλλάζει. Τώρα μπορείς πιο πρακτικά και λογικά να επεξεργαστείς δικά σου θέματα και να διακρίνεις τι κρύβεται πίσω από την ανασφάλεια και τι σου δημιουργεί τους φόβους που έχεις,. Θυμήσου όμως ότι μέχρι να περάσει ο Ερμής στο δικό σου ζώδιο στις 16 Μαρτίου υπάρχουν πολλά άτομα που μιλούν για σένα χωρίς να το γνωρίζεις, φρόντισε λοιπόν να μην δίνεις λαβές για δυσμενή σχόλια!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Άρης στον Αιγόκερω από 16 Φεβρουαρίου ως 30 Μαρτίου 2020.


Στις 16 Φεβρουαρίου, ο Άρης εισέρχεται στον Αιγόκερω και θα παραμείνει έως τις 30 Μαρτίου 2020. Με τον Άρη στον Αιγόκερω, κάνουμε προσπάθειες για να αναρριχηθούμε ψηλά στην κοινωνία. Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε αντίσταση και επιδεικνύουμε τεράστια δύναμη για την επίτευξη των στόχων μας. Είμαστε αυτόνομοι και δεν θέλουμε να λαμβάνουμε εντολές από τους άλλους. Έχουμε έναν ηγετικό ρόλο και έναν αέρα εξουσίας.
Οι ενέργειές μας στρέφονται προς μια ακόμη μεγαλύτερη επιτυχία, ενώ ο πλούτος και η βελτίωση της κοινωνικής μας θέσης είναι τα κίνητρα. Είμαστε υπερήφανοι για τα επιτεύγματά μας και ακολουθούμε τις παραδόσεις, έχοντας την ικανότητα να οραματιζόμαστε ένα ρεαλιστικό τελικό αποτέλεσμα και να εργαστούμε ακούραστα για την επίτευξή του. Η σεξουαλικότητά μας είναι προσγειωμένη αλλά και δυναμική. Παίρνουμε σοβαρά τις σχέσεις μας, αλλά αναζητάμε την αυτονομία από το σύντροφό μας. Δεν είμαστε και τόσο συναισθηματικοί ή στοργικοί, αλλά έχουμε έναν αισθησιασμό που έλκει το αντίθετο φύλο.

Άρης στον Αιγόκερω και αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ
Προσέξτε τις συγκρούσεις με άτομα που έχουν εξουσία ή τους εργοδότες σας. Τώρα έχετε έντονες φιλοδοξίες και κάνετε οτιδήποτε, προκειμένου να ανεβείτε ψηλά. Η ανάγκη σας για αναγνώριση και κύρος σας οδηγούν σε μια καλή φήμη. Προσέξτε όμως μήπως στην προσπάθειά σας για κοινωνική άνοδο, θελήσετε να εκμεταλλευτείτε οτιδήποτε ή οποιονδήποτε που στέκεται εμπόδιο στο δρόμο σας και καταπατήσετε τα δικαιώματα των άλλων. Να μην ασχολείστε με το τι σκέφτονται οι άλλοι για σας, ιδίως στο χώρο της εργασίας σας. Θα έχετε μεγάλη ικανότητα για σκληρή δουλειά, προκειμένου να φτάσετε στην κορυφή.


ΤΑΥΡΟΣ
Έχετε ένα κίνητρο να κάνετε ταξίδια μεγάλων αποστάσεων και νιώθετε την ανάγκη για περιπλάνηση. Ίσως ταξιδέψετε στο εξωτερικό ή αναζητήσετε την περιπέτεια. Η φιλοσοφία, το γράψιμο, η διδασκαλία σας δίνουν θετική ενέργεια. Μπορεί να είστε πολύ επιθετικοί στην προώθηση των ιδανικών σας και στενόμυαλοι, σε μια προσπάθεια να προωθήσετε και να επιβάλλετε τις πεποιθήσεις σας στους άλλους. Αν είστε καθηγητές, συγγραφείς ή στρατιωτικοί θα έχετε την υποστήριξη των άλλων και οι πεποιθήσεις σας θα είναι αποδεκτές από τους άλλους. Προσέξτε τις σχέσεις σας με τους συγγενείς του συντρόφου σας και των επιχειρηματικών συνεργατών σας, διότι θα μπορούσαν να υπάρξουν διενέξεις.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Είστε έντονα συναισθηματικοί και σεξουαλικοί αλλά μπορεί να γίνετε και εκρηκτικοί. Αν δεν εκτονώσετε την ενέργειά σας διαμέσου του σεξ, προβάλλετε εχθρότητα, θυμό και μνησικακία. Σε ακραίες περιπτώσεις, τα ξεσπάσματα οργής ή η ζήλια μπορεί να οδηγήσουν στη βία. Επειδή ο όγδοος οίκος συμβολίζει πράγματα που είναι κρυμμένα από το παρελθόν σας στο ασυνείδητο, τώρα θα μπορούσαν να βγουν στην επιφάνεια. Τώρα έχετε τη δύναμη και την ενέργεια όχι μόνο να ανακαλύψετε κρυμμένες καταστάσεις, αλλά να μετατρέψετε τη ζωή σας προς το καλύτερο. Αυτή τη χρονική περίοδο, έχετε έντονη ψυχική και σωματική δύναμη και ενέργεια.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Προβάλλετε επιθετικότητα, εχθρότητα, θυμό ή ανυπομονησία στις σχέσεις σας με τους άλλους. Γίνεστε τώρα περισσότερο διεκδικητικοί και έλκεστε από επιθετικούς ερωτικούς συντρόφους. Το αποτέλεσμα είναι η σχέση αυτή αργότερα να σας κουράσει. Τώρα διεκδικείτε πράγματα για τον εαυτό σας στην ερωτική σας ζωή αλλά και τα δικαιώματά σας στις συνεργασίες σας. Έχετε έντονη την ανάγκη για ανεξαρτησία και προκαλείτε  συγκρούσεις, χωρίς να σκέφτεστε ώριμα. Προσέξτε την έκφραση του θυμού, της εχθρότητας ή της επιθετικότητας προς το σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας.

ΛΕΩΝ
Έχετε έντονη ενεργητικότητα και ως εκ τούτου, είστε σε θέση να φέρετε εις πέρας ένα δημιουργικό έργο στην εργασία σας, αλλά λόγω της ανυπομονησίας σας, θα πρέπει να προσέξετε πιθανά λάθη. Ίσως προκύψουν κάποια προβλήματα στην εργασία σας τα οποία είναι το αποτέλεσμα της κούρασής σας. Φροντίστε να ξεκουράζεστε, διότι χωρίς επαρκή ανάπαυση, μπορεί να υποφέρετε από πονοκεφάλους, μυϊκή καταπόνηση ή ευερεθιστότητα. Ο θυμός σας θα μπορούσε να προκαλέσει συγκρούσεις με τους συναδέλφους ή τους εργοδότες σας. Γίνεστε επαναστατικοί, έτσι θα μπορούσαν να προκύψουν κάποιες εργασιακές διαφορές.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πρέπει να αποφύγετε οποιαδήποτε αυταρχική τάση στα αγαπημένα σας πρόσωπα, αν δεν επιθυμείτε να τους αποξενώσετε. Υπάρχει αφθονία ενέργειας αλλά και ενθουσιασμού για τη δημιουργία μιας σεξουαλικής σχέσης, κι αν είστε σε σχέση, προτιμήστε να κάνετε έρωτα και όχι πόλεμο. Λόγω της παρορμητικότητάς σας, προσπαθήστε να αποφύγετε τα τυχερά παιχνίδια ή την οικονομική κερδοσκοπία. Οι σχέσεις με τα παιδιά σας θα μπορούσαν να είναι επαναστατικές και ίσως υπάρξουν συγκρουσιακές καταστάσεις. Είστε τώρα πιο διεκδικητικοί και επιθετικοί, όταν προσεγγίζετε τους άλλους.


ΖΥΓΟΣ
Οι σχέσεις σας με τα προσφιλή σας πρόσωπα δεν θα είναι πολύ εγκάρδιες. Προσέξτε την επιθετικότητά σας και την καταχρηστική συμπεριφορά. Τα συναισθήματά σας για το σπίτι και την οικογένειά σας θα είναι πολύ ισχυρά. Μπορεί να υπάρξουν κάποια προβλήματα με τους γονείς σας ή με κάποιο ακίνητό σας. Οι δράσεις σας κυριαρχούνται από τα συναισθήματά σας και τη φαντασία σας, παρά από πρακτικούς λόγους. Προσέξτε τα συναισθηματικά ξεσπάσματα, διότι η έντονη ενέργειά σας θα σας ωθήσει να θέλετε να κυριαρχήσετε στους άλλους. Ίσως κάνετε προσπάθειες για να βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσής σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Είστε οπλισμένοι με ένα ισχυρό λεξιλόγιο για να κάνετε ακόμα και …μάχη, αν είναι απαραίτητο. Προσέξτε την αντιπαλότητα και τη μαχητικότητα με τα αδέλφια σας και τους γείτονές σας. Η παρορμητικότητα και η ανυπομονησία σας μπορεί να οδηγήσουν σε αλόγιστη επιθετικότητα, η οποία μπορεί να προκαλέσει ατυχήματα ή τραυματισμό. Πρέπει πάντα να θυμάστε να έχετε τακτ και αν κάποιος σας προσβάλλει, να μην του επιτίθεστε. Η προσπάθειά σας να επιβληθείτε με κάποιο τρόπο στο άμεσο περιβάλλον σας, διαμέσου της επικοινωνίας, δεν θα έχει καλά αποτελέσματα.


ΤΟΞΟΤΗΣ
Έχετε μια έντονη επιθυμία για οικονομική ανεξαρτησία και δεν θέλετε να είστε οικονομικά εξαρτημένοι από τους άλλους. Έτσι, ίσως έχετε τα κίνητρα αλλά και την επιθυμία να ιδρύσετε τη δική σας επιχείρηση ή με κάποιο τρόπο, να έχετε περισσότερο προσωπικό έλεγχο των οικονομικών σας. Τώρα σας ενδιαφέρει πολύ το πώς αντιλαμβάνονται οι άλλοι την αξία σας. Δεν θα είστε μόνο ενεργητικοί και θαρραλέοι, όταν πρόκειται για τα οικονομικά σας συμφέροντα, αλλά μπορεί να συνδέσετε την αξία σας με το πόσα χρήματα μπορείτε να αποκτήσετε, ιδιαίτερα στην εργασία σας.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Προβάλλετε τις ηγετικές ικανότητές σας και τη δύναμή σας και έχετε τα κίνητρα αλλά και την επιθυμία να πάρετε την πρωτοβουλία να πετύχετε τους στόχους σας. Ένα πρόβλημα όμως που μπορεί να αντιμετωπίσετε είναι η επιβολή της εξουσίας σας και η ώθηση της ενέργειάς σας προς μια όχι και τόσο θετική κατεύθυνση. Μπορεί να έχετε πρόβλημα με τον αυτοέλεγχό σας και η επιθετικότητά σας δεν θα έχει τα αποτελέσματα που θέλετε. Παρά το γεγονός ότι είστε δυναμικοί για να πετύχετε τις φιλοδοξίες σας, μπορεί να υπάρξουν αρνητικές εκδηλώσεις, λόγω του εγωισμού σας, με πλήρη περιφρόνηση για τα δικαιώματα των άλλων.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η υπερβολικά συναισθηματική ευαισθησία σας μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην αυτοπεποίθησή σας και θα νιώθετε παρεξηγημένοι. Τώρα σας ενδιαφέρουν περισσότερο η μουσική και οι καλλιτεχνικές αναζητήσεις, διότι νιώθετε την ανάγκη να χαλαρώσετε. Αν και η διαίσθηση και η φαντασία σας θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε με λογικό τρόπο τα πράγματα, μπορεί να μην έχετε την απαραίτητη τόλμη να το κάνετε. Οι δράσεις σας επηρεάζονται έντονα από το ασυνείδητό σας και ίσως να επιθυμείτε τώρα να δουλεύετε κρυφά ή να αναζητάτε τη μοναξιά σας. Δεν θα είστε τόσο ανοιχτοί και ειλικρινείς.


ΙΧΘΥΕΣ
Έχετε περισσότερη αυτονομία και ανεξαρτησία και έχετε την επιθυμία να ακολουθήσετε το δικό σας δρόμο χωρίς να ενδιαφέρεστε για τις ανάγκες των άλλων. Αψηφάτε τους κανόνες και τις υποχρεώσεις και δεν σας ενδιαφέρει τίποτε άλλο εκτός από τον εαυτό σας. Αν αυτή είναι η περίπτωση, μπορεί να έχετε τώρα μια μοναχική ζωή και να είστε με λίγους στενούς φίλους. Από την άλλη πλευρά, κάποιοι φίλοι σας ίσως σας βοηθήσουν να επιτύχετε τους στόχους σας. Αξιοποιήστε την ενέργειά σας προκειμένου να ακολουθήσετε αυτό που θέλετε στη ζωή και ενταχθείτε σε μια κοινωνική ομάδα που εκφράζει τα ιδανικά σας.