Η Βαλεντίνη


Βαλεντίνη Βασιλειάδου............... Η καλή Νεράιδα του..................... Μέλλοντος!!!!!!!!!

Η καλή νεράιδα του μέλλοντος, όπως την αποκαλεί ο κόσμος των ΜΜΕ, είναι η εμπνεύστρια, ιδρύτρια και δημιουργός του διασημότερου Καφέ της Τύχης SUERTE και Κέντρο Πνευματικής Αναζήτησης  Bαλεντινη Βασιλειάδου !

Μια χαρισματική και δυναμική γυναίκα με αστείρευτη θετική ενέργεια, αγάπη και σεβασμό για τον συνάνθρωπο που κερδίζει με το χαμόγελο της από το πρώτο κιόλας λεπτό και τον πιο δύσπιστο άνθρωπο.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασε marketing – management & public relations  σε κολέγιο της Πόλης, παρακολούθησε σεμινάρια ψυχολογίας και Σύμβουλος ζωής στην Αμερική. Σπούδασε  στο ανοιχτό Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Συμβουλευτική - Ψυχολογία..

Μητέρα δυο παιδιών ξεκίνησε την επιχειρηματική της καριέρα το 1985 με εταιρία εισαγωγών και μεταφορών μέχρι το 1999. Ταυτόχρονα ταξίδευε πολύ, εξ αιτίας  επαγγελματικών υποχρεώσεων και σε κάθε ευκαιρία παρακολουθούσε διάφορα σεμινάρια Ελλήνων και ξένων επιστημόνων.

Από το 2000 δημιούργησε μαζί με εταίρους, την μεγαλύτερη τεχνική εταιρία κλιματισμού και εξαερισμού με 120 ανδρες προσωπικό...πρότυπο για τα δεδομένα εκείνης της εποχής μέχρι το 2009, συνεργαζόμενη με τις μεγαλύτερες εταιρίες της Ελλάδος.

Όμως σαν μια ρομαντική ιδεαλίστρια ζυγίνα , που η ψυχή της είχε ανάγκη να ασχοληθεί  με ένα αντικείμενο που να αφορά την ψυχή των  ανθρώπων, το ανήσυχο πνεύμα της συνέχισε να ψάχνει το ιδαετό γιατί ...... Πάντοτε της  άρεσε να βοηθά τους γύρω της όταν της  το ζητούσαν, και γινόταν  ευτυχισμένη μέσα από αυτό.

Κι έτσι εμπνεύστηκε και δημιούργησε το SUERTE .

Εξαιτίας της μοναδικής και πρωτότυπης ιδέας το καφέ της τύχης SUERTE έγινε θέμα ρεπορτάζ στα περισσότερα πανελλήνια τηλεοπτικά κανάλια στα κεντρικά δελτία ειδήσεων, σε εφημερίδες  με εκτενή άρθρα και ρεπορτάζ και σε περιοδικά με τη μορφή δισέλιδων αφιερωμάτων.

Η κυρία Βαλεντίνη Βασιλειάδου δεχόταν  από το ξεκίνημα συνεχώς προσκλήσεις από την πλειοψηφία των τηλεοπτικών μέσων και εμφανιζόταν  σχεδόν σε όλες τις πρωινές, μεσημεριανές και βραδινές εκπομπές μεγάλης τηλεθέασης.

Έγινε αμέσως αποδεκτή και αγαπητή από τους δημοσιογράφους και το τηλεοπτικό κοινό της χώρας και αυτό αποδεικνυόταν  συνεχώς με τις αμέτρητες τηλεφωνικές κλήσεις στα τηλ. κέντρα των καναλιών και του καφέ της Τύχης SUERTE.

Μάλιστα κάποιες εκπομπές ζήτησαν μόνιμη συνεργασία με συνεχείς εμφανίσεις. Ήδη συνεργάζονται μαζί της κατόπιν συμβολαίου, περιοδικά πανελλαδικής κυκλοφορίας, και τα μεγαλύτερα site & portal της χώρας, με εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις και συμβουλές.

Φυσικά δεν λείπει το ενδιαφέρον των ραδιοφωνικών σταθμών της πόλης όπου η κυρία Βασιλειάδου κάνει προβλέψεις και Συμβουλευτική.

Έκανε για 6 μήνες ραδιοφωνική αστρολογική εκπομπή, αλλά λόγο έλλειψης ελεύθερου χρόνου αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το ραδιόφωνο.

Πολλές τηλεοπτικές εκπομπές είχαν  γυριστεί μέσα στο χώρο του cafe SUERTE, κάποιες με δορυφορική σύνδεση και κάποιες με επίσκεψη στα στούντιο.

Δύο πανελλήνια τηλεοπτικά κανάλια  είχαν εκφράσει την επιθυμία τους να φιλοξενήσουν εβδομαδιαίες εκπομπές με παρουσιάστρια την ίδια για να έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνούν απευθείας οι τηλεθεατές μαζί της.

♥ Το SUERTE ήταν  το μοναδικό στην Ελλάδα. Εμπνευσμένο και δημιουργημένο ήταν εγκατεστημένο για 4 χρόνια σε ένα τριώροφο παραδοσιακό ανακαινισμένο κτίριο πάνω στον πιο κεντρικό δρόμο της πόλης, στην οδό Τσιμισκή στα  γνωστά Λαδάδικα και λειτούργησε μέχρι το τέλος του Φλεβάρη του 2007 και συνέχισε  την πετυχημένη πορεία του σαν Κέντρο Πνευματικής Αναζήτησης ψυχολογικής υποστήριξης στην Βενιζέλου μέχρι το 2009.

Ταυτόχρονα έκανε με δικές της παραγωγές, τηλεοπτικές εκπομπές ‘’ viva suerte ‘’ με θέματα αστρολογικές προβλέψεις, ανθρώπινες σχέσεις και με καλεσμένους διάφορους επωνύμους της χώρας.

Έλειψε για 6 μήνες στην Καλιφόρνια της Αμερικής, παρακολουθώντας σεμινάρια coaching life και από το 2009 μέχρι και σήμερα έχει την τηλεοπτική της εκπομπή ‘’ Ζώδια και Συμβουλές ‘’ που προβάλλεται καθημερινά σε 4 τηλεοπτικά κανάλια της Ελλάδας με μεγαλη επιτυχία και τηλεθέαση  

1. ΚΑΝΑΛΙ Ε ΑΘΗΝΩΝ

2.  ΚΑΝΑΛΙ Ε ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

3. ΚΑΝΑΛΙ Ε ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

4. ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΡΗΤΗΣ 

Γράφει τις αστρολογικές προβλέψεις σε πολλα site της Ελλαδας και εβδομαδιαίας εφημερίδας ΚΑΡΦΙΤΣΑ  και μηνιαίες προβλέψεις στο περιοδικό MY EXTENTION

Ειναι μέλος και  χορηγός σε πολλά φιλανθρωπικά σωματεία και συνδέσμους όπως ΡΟΤΑΡΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ- Ν.Ε.Θ - Μ.Α.Ζ.Ι- ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ - Make a wish  κλπ

Ταυτόχρονα ετοιμάζει το πρώτο της βιβλίο το οποίο θα εκδοθεί σύντομα και την δικής της έμπνευσης τράπουλα μαντικής τέχνης η οποία θα ανατρέψει και πάλι, τα δεδομένα μέχρι σήμερα. Η τράπουλα του 21 ου αιώνα. Η τράπουλα της τύχης SUERTE. 

Μετά την επιστροφή της από την Αμερική άνοιξε και τον δικό της προσωπικό χώρο στην Πλατεία Αειστοτέλους Θεσσαλονίκης - στον Αλιμο Αθήνας και στην Μύκονο, όπου μπορεί να δέχεται τους ανθρώπους που την έχουν ανάγκη να την συμβουλευτούν  για τα  ζητήματα τους σε μορφη συνεδρίας προσωπικής αλλά και τηλεφωνικής απο όλο τον κόσμο !

Η εκπομπή της ΄΄ Ζώδια & Συμβουλές ΄΄ έχει μεγάλη τηλεθέαση σε όλη την χώρα, διότι ειναι η μοναδική που δίνει χαρά και δύναμη στους τηλεθεατές !!!

Το αποτέλεσμα της πετυχημένης τηλεοπτικής ειναι οτι παρα πολοί άνθρωποι απο όλη την Ελλάδα εχουν καλυτερεύσει και έχουν  αλλάξει την ζωή τους απο τις Συμβουλές και την θετικη της ενέργεια !!! 

Η αγάπη της για τους ανθρώπους κινητήριος δύναμη της και αστείρευτη !!!