Ζώδια Εβδομάδας


 

=

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ 25-31 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ


ΚΡΙΟΣ
Θα αρχίσεις να βλέπεις πολλές καταστάσεις με άλλο μάτι. Αρχίζουν και μπαίνουν πολλά πράγματα στην σειρά τους. Το σαββατοκύριακο θα σε φέρει κάποιες εμπειρίες και θέματα που δεν περίμενες. Αυτό θα σε κάνει να κάτσεις να σκεφτείς μερικά πράγματα πιο σοβαρά και υπεύθυνα και θα μπορείς να αποδώσεις με τον καλύτερο τρόπο.
Η διάθεση σου θα είναι πολύ καλή και θα αρχίσεις να αισθάνεσαι καλύτερα ψυχολογικά και θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου. Μπορείς να μιλήσεις για κάποια θέματα που αφορούν την σχέση σου. 
Μπορείς να πας πάρα πολύ καλά στην δουλειά σου αυτή την εβδομάδα αν δεν κινηθείς παρορμητικά. Φρόντισε σε συζητήσεις που θα κάνεις με συνεργάτες σου να μην βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου.
Τυχεροί αριθμοί …. 1,4,10,13,15.

 

 

ΤΑΥΡΟΣ
Μπορείς αυτή την εβδομάδα να κινηθείς διαλλακτικά και αποφασιστικά. Θα μπορέσεις να βρεις λύσεις σε πολλά θέματα που σε απασχολούν μέχρι σήμερα. Θα βρίσκεσαι σε καλή ψυχολογική κατάσταση και θα μπορείς να αποδώσεις με τον καλύτερο τρόπο.
Στα αισθηματικά σου το ταίρι σου μερικές φορές σου κάνει πολλά παρατράγουδα που δεν είναι ούτε της φύσης σου αλλά ούτε και του ζωδίου σου να τα ανεχτείς. Μπορείς να κάνεις μια χαλαρή συζήτηση με το ταίρι σου για να μπορέσεις να γνωρίζεις την πορεία της σχέσης σου. 
Θα πρέπει να δεις πολλές καταστάσεις στην δουλειά σου με πολύ ψυχραιμία γιατί θα δημιουργηθούν κάποια θέματα που θα κληθείς για να τα λύσεις άμεσα. Οι συνεργάτες σου μπορούν να σε βοηθήσουν. Στα οικονομικά έχεις κάνει πάρα πολλά ανοίγματα που πρέπει τώρα να αρχίσεις σιγά-σιγά να τακτοποιείς. Μην κάνεις περιττές αγορές και μην κλείσεις οικονομικές συμφωνίες.
Τυχεροί αριθμοί …. 2,11,18,25

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Η διάθεση σου όλη την εβδομάδα θα είναι καλή και θα μπορείς να αξιολογείς με σύνεση ορισμένες καταστάσεις. Θα υπάρχουν κάποιες υποχρεώσεις που θα πρέπει να τακτοποιήσεις και αυτό μερικές φορές σε κουράζει αρκετά. Μπορείς να προχωρήσεις μπροστά έχεις συμμάχους τους πλανήτες και σε περιμένει μεγάλη επιτυχία.
Για την σχέση σου τι θα μπορούσε να πει κανείς. Με τους πλανήτες να σε ευνοούν θα μπορέσεις να κάνεις πάρα πολλά. Η ευγλωττία που έχεις θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο και θα κάνεις το ταίρι σου να παραμιλάει. Ότι θέλεις αυτή την περίοδο θα μπορέσεις να το πετύχεις με πολύ μεγάλη σου ευχαρίστηση. Πάντως αυτή η περίοδος φαίνεται να είναι άκρως ερωτική και ρομαντική. 
Η δουλειά σου πάει αρκετά καλά. Η ενεργητικότητα που θα έχεις αυξάνει την δυναμικότητα σου. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές για αλλαγές που θα γίνουν ή κάποιες καινούργιες συνεργασίες. Τα οικονομικά δεν πάνε πολύ καλά. Πρέπει να κάνεις πολύ μεγάλο προγραμματισμό και να αποφύγεις να παρασύρεσαι και να κάνεις περιττά έξοδα.
Τυχεροί αριθμοί …. 3,13,28,44.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα ασχοληθείς με θέματα που αφορούν τα οικογενειακά σου, ενώ δεν θα σου μένει καθόλου χρόνος για να προσέξεις λίγο τον εαυτό σου. Τα πράγματα είναι πολύ θετικά για εσένα. Γενικά είσαι σε μια περίοδο που τα άστρα και οι πλανήτες σε ευνοούν και οι εξελίξεις σε ευχαριστούν και να σου δίνουν αισιοδοξία και μεγάλη επιτυχία.
Κάποια γεγονότα θα σε κάνουν να δεις την σχέση σου με τελείως διαφορετικό μάτι. Θα μπορέσει να βγει από μέσα σου όλος αυτός ο ρομαντισμός που έχεις και θα μπορέσεις να κάνεις το ταίρι σου ευτυχισμένο. Δες το μέλλον με αισιοδοξία και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στο ταίρι σου. 
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά και θα κάνεις και κάποιες αλλαγές που θα σε βοηθήσουν για να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου εδώ και πολύ καιρό. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα ενώ συνεχίζεις και ψάχνεις για καινούργιες πηγές εσόδων. Απόφυγε στα μέσα της εβδομάδας να κάνεις οικονομικές συναλλαγές.
Τυχεροί αριθμοί …. 4,15,21,35.

 

ΛΕΩΝ 
Πολλές καταστάσεις και πράγματα που γίνονται θα αισθανθείς ότι αυτή την εβδομάδα σε πιέζουν ψυχολογικά. Μπορείς όμως να απολαύσεις όσα συμβαίνουν κάθε στιγμή γιατί αυτές οι υποθέσεις δεν σε αφορούν άμεσα. Μπορείς να κινηθείς με το μοναδικό τρόπο τον δικό σου και να λύσεις οτιδήποτε σε απασχολεί.
Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες αυτή την περίοδο να μιλήσεις με το ταίρι σου και να του πεις τι είναι αυτό που μπορεί να σε πειράζει. Από την Πέμπτη και μετά το στερέωμα θα σε ευνοήσει να γίνει η σχέση σου πολύ καλύτερη που θα σε ικανοποιήσει και εσένα αλλά και το ταίρι σου. 
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και θα μπορείς να υλοποιήσεις και τα σχέδια που έχεις βάλει. Μπορείς να συνεργαστείς και να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα. Στα οικονομικά σου έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και αυτό σε αγχώνει πάρα πολύ. Φρόντισε να αποφύγεις να κάνεις πολλά έξοδα.
Τυχεροί αριθμοί …. 5,16,20,45.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα πρέπει να καταλάβεις ότι κάποιες στιγμές πρέπει να χαλαρώνεις και να μην πνίγεσαι πάντα μέσα στις υποχρεώσεις και στα προβλήματα που έχεις στην καθημερινότητα. Να ξέρεις θα έχεις μεγάλο ανταγωνισμό και πρέπει να έχεις προετοιμαστεί κατάλληλα για να τους κατατροπώσεις όλους όπως πάντα.
Αυτή την εβδομάδα θα έχεις πολλές ευκαιρίες στον αισθηματικό σου τομέα για να μπορέσεις να διορθώσεις κάποιες καταστάσεις που μπορεί να σε προβλημάτιζαν από το παρελθόν. Μπορείς να βγάλεις τον ερωτισμό σου και να περάσεις χαλαρά και όμορφα. 
Απόφυγε όλη την εβδομάδα να κάνεις υπερβολικά πράγματα και μην κάνεις σχέδια για το μέλλον γιατί έχεις ήδη εκκρεμότητες που σε αγχώνουν αρκετά. Φρόντισε να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για να τακτοποιήσεις υποθέσεις που εκκρεμούν. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση. 
Τυχεροί αριθμοί …. 10,20,39,44.

 

ΖΥΓΟΣ
Αυτή η εβδομάδα σε ευνοεί και οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν θα είναι πολλές. Πρέπει με προγραμματισμό αλλά και με σύνεση να μπορέσεις να δεις τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις και τι σε συμφέρει. Φρόντισε να μειώσεις το άγχος που έχεις για διάφορα θέματα γιατί όλα τα καταφέρνεις πάντα μια χαρά.
Στα αισθηματικά σου τα πράγματα θα πάνε περίφημα. Πολλές καταστάσεις που ήταν προβληματικές στο παρελθόν θα μπορέσουν να ισορροπήσουν. Από το Σάββατο ανοίγει ένα καινούργιο κεφάλαιο για εσένα που θα είναι ρομαντικό και άκρως ερωτικό. 
Αυτή την εβδομάδα θα έχεις πολύ καλές προοπτικές στην δουλειά σου. Η εργασία σου πηγαίνει πολύ καλά αρκεί να φροντίσεις να ξεκουράζεσαι περισσότερο γιατί χάνεις πολύ ενέργεια. Στα οικονομικά σου θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν.
Τυχεροί αριθμοί …. 10,26,28,35.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αυτή την εβδομάδα οι εξελίξεις στη ζωή σου θα είναι πολύ γρήγορες και οι ευκαιρίες θα είναι πολλές. Το σίγουρο είναι πως αργά και σταθερά στη ζωή σου θα μπορέσεις να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις με πολύ μεγάλη επιτυχία.
Αυτή την εβδομάδα θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να κάνεις συζητήσεις για να λύσεις προβλήματα που έχεις στην σχέση σου. Από την Πέμπτη και μετά οι πλανήτες θα σε προικίσουν με περισσότερο ερωτισμό και θα δώσεις πολύ χαρά στο ταίρι σου. 
Θα περάσεις μερικές δυσκολίες στην δουλειά σου αλλά πρέπει να κρατήσεις την ψυχραιμία σου γιατί πάντα είσαι από τα ζώδια που τα καταφέρνουν όλα μια χαρά. Προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν καλό είναι να τις σκεφτείς καλά. Τα οικονομικά σου δεν είναι όπως τα θέλεις. Καλό θα είναι να κινηθείς με πολύ σύνεση και να μην κάνεις καθόλου περιττά έξοδα ή αγορές.
Τυχεροί αριθμοί …. 8,17,26,44.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ξεκινάει μια εβδομάδα  με πολύ καλές προοπτικές και θετικές εξελίξεις. Υπάρχει πιθανότητα για την συμμετοχή σου σε μία νέα ομάδα ή η έναρξη μίας καινούργιας κοινωνικής δραστηριότητας που θα σε ωθήσει στο να γίνεις περισσότερο ομαδικός και να ανακαλύψεις νέους λόγους για να δεις κάποιες καταστάσεις με άλλο μάτι.
Στην σχέση σου πολλές φορές παραπονιέσαι για πράγματα που μπορεί να μην υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Αυτή την εβδομάδα μίλησε με το ταίρι σου και προσπάθησε να έρθεις πιο πολύ κοντά του γιατί πολλές φορές του λείπει η στοργή σου….. 
Στον τομέα της εργασίας στα μέσα της εβδομάδας ίσως θα δημιουργηθούν μερικά προβλήματα. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου και μην νευριάζεις για πράγματα που θα τα λύσεις πολύ εύκολα. Στα οικονομικά σου θα έχεις ανοδική πορεία αυτή την εβδομάδα. Θα δεχτείς προτάσεις που θα αυξηθούν τα έσοδα σου. 
Τυχεροί αριθμοί …. 2,19,18,27.

 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα θα είναι πολύ καλή  και θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους που θέλεις. Πολλές καταστάσεις που μέχρι τώρα σε ενοχλούσαν και  μπορεί να σε δέσμευαν, ή δεν έδινες τις λύσεις λόγω ανασφάλειας, τώρα αυτή την εβδομάδα θα κάνεις πάρα πολλά ξεκαθαρίσματα.
Φρόντισε αυτή την εβδομάδα περισσότερο την συναισθηματική σου ζωή και μην καταναλώνεσαι σε θέματα που δεν είναι πρωτεύοντα. Στα μέσα της ίσως  θα ακούσεις παράπονα από το ταίρι σου. Πάρε τα μέτρα σου και  σε προειδοποιώ ότι θα πάνε  καλά. 
Όλη την εβδομάδα θα υπάρχει πάρα πολύ δουλειά πολύ κούραση αλλά και εσύ θα νιώθεις εξάντληση. Μπορείς να βάλεις ένα προγραμματισμό και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που πρέπει να λυθούν άμεσα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν αλλά δεν πρέπει να κάνεις καθόλου έξοδα και σπατάλες. Φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο και τακτοποιείσαι εκκρεμότητες που έχεις.
Τυχεροί αριθμοί …. 11,14,27,38.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αυτή την εβδομάδα θα μπορέσεις πιο άνετα να συμμετέχεις σε ομαδικές δραστηριότητες που μπορείς και να ηγηθείς. Από την Πέμπτη και μετά οι πλανήτες σου δίνουν πολύ καλές επιρροές για να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε προβληματίζουν εδώ και πολύ καιρό. Η δυναμικότητα σου θα είναι πολύ καλή και θα κάνεις και καινούργια ξεκινήματα.
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο και μπορείς να την κάνεις και καλύτερη αν κάποιες στιγμές μιλάς και λες στο ταίρι σου για τα προβλήματα που σε απασχολούν στην καθημερινότητα σου γιατί έτσι θα μπορέσεις να έρθεις περισσότερο κοντά του. 
Θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα με τους συνεργάτες σου και μπορείς να υλοποιήσεις τα σχέδια που έχεις για την δουλειά σου. Καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται αυτή την περίοδο. Στα οικονομικά σου πρέπει να βάλεις μια τάξη γιατί έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού το τελευταίο διάστημα. Απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και σπατάλες.
Τυχεροί αριθμοί ….7,18,29,33.

 

ΙΧΘΥΕΣ 
Αυτή την εβδομάδα θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία με τον περίγυρο σου και θα μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα και θέματα που είναι σε στασιμότητα. Με τις καλές ιδέες που έχεις, θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες και τα πράγματα θα πάνε αρκετά καλά.
Αν θέλεις να κάνεις συζητήσεις με το ταίρι σου για να λύσεις κάποια θέματα που σε απασχολούν στην σχέση σου μπορείς να το κάνεις και μάλιστα θα έχεις και πολύ καλά αποτελέσματα. Μπορείς να κάνεις τις προτάσεις σου στο ταίρι σου για το Σαββατοκύριακο και θα περάσεις υπέροχα. 
Η δουλειά σου θα πάει πολύ καλά αυτή την εβδομάδα. Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές ώστε να ξεπεράσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν. Η εξυπνάδα σου και οι κινήσεις που θα κάνεις θα σε κάνουν να κερδίσεις στην εργασία σου τόσα που πριν μπορεί να σου φαινόντουσαν άπιαστα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν αλλά δεν είναι ακόμα καιρός για πάρα πολλά έξοδα γιατί πρέπει να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις.
Τυχεροί αριθμοί …. 18,29,37,45.