Ζώδια Μήνα


 

 

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

ΚΡΙΟΣ
Ο Οκτώβριος για εσάς θα είναι ένας μήνας που θα σας βάλει σε σκέψεις τις πρώτες μέρες. Θα σκεφτείτε κατά πόσο έχει νόημα να δουλεύετε τόσο σκληρά και θα διεκδικήσετε αύξηση ή μία καινούρια εργασία. Επίσης αυτός ο μήνας θα είναι ένας ομαδικός μήνας για εσάς. Νέες φιλίες, έρωτες και ανανεώσεις στις σχέσεις σας, σας περιμένουν στην γωνία. Είναι ένας καλός μήνας να δουλέψετε ομαδικά και να χτίσετε νέες σχέσεις που θα βασίζονται σε γερές βάσεις. Στα τέλη του μήνα μπορεί να υπάρξουν ζήλιες με το άλλο σας μισό αν δεν προσέξετε τις κινήσεις σας.

 


ΤΑΥΡΟΣ
Τις πρώτες μέρες του Οκτώβρη θα νιώσετε εγκλωβισμένοι στην δουλειά σας όμως οι ευκαιρίες δε θα αργήσουν να έρθουν και θα είναι πολλές. Ήρθε λοιπόν ο καιρός και για εσάς να δείξετε τα ταλέντα σας και τις δεξιότητές σας. Στα μέσα του μήνα η αυτοπεποίθησή σας θα πέσει και ίσως νιώσετε ότι μένετε στάσιμοι. Παρόλα αυτά οι συζητήσεις με το άλλο σας μισό θα σας κάνουν πολύ καλό και γρήγορα θα ανακτήσετε τις δυνάμεις σας. Τέλος η επαγγελματική σας ζωή είναι πολύ πιθανό να επηρεάσει την προσωπική οπότε προσπαθήστε να βρείτε την χρυσή τομή.

 


ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Οκτώβριος για εσάς δεν ξεκινάει πολύ καλά και  σας κάνει να είστε παρορμητικοί σε ζητήματα που δε θα έπρεπε. Αν κάνετε λίγη υπομονή και βάλετε ένα μέτρο στον εαυτό σας, σύντομα θα νιώσετε καλύτερα. Γενικότερα όμως  θα είναι ένας πολύ δημιουργικός μήνας για εσάς. Θα είστε έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας σε νέα χόμπι, εγχειρήματα αλλά και νέες προτάσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σας. Μία προαγωγή ή μία καινούρια θέση εργασίας σε καλύτερο περιβάλλον σας περιμένει. Βέβαια τον Οκτώβριο θα υπάρξουν ταραχές με το φιλικό σας περιβάλλον αλλά και με το άλλο σας μισό. Αν ακούσετε προσεχτικά αυτά που έχουν να σας πουν και δεν βάλετε τον εγωισμό σας σύμμαχο αυτές οι παρεξηγήσεις θα λυθούν γρήγορα.

 


ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Οκτώβρης θα είναι για εσάς ο μήνας όπου θα βρείτε την ψυχολογική σας ισορροπία και θα μπει η ζωή σας και πάλι στους παλιούς της ρυθμούς. Θα έρθετε πιο κοντά με την οικογένειά σας με την οποία στο παρελθόν μπορεί να αντιμετωπίζατε προβλήματα. Όσων αφορά την εργασία σας είναι πολύ σημαντικό στα μέσα του μήνα να μην κοντραριστείτε με κάποιον συνάδελφο ή ανώτερο. Στα τέλη του μήνα μπορεί να υπάρξουν πιθανές συγκρούσεις με τον στενό σας κύκλο όμως θα ξεπεραστούν γρήγορα.

 


ΛΕΩΝ
Γενικότερα ο Οκτώβριος θα σας δείξει και πάλι ότι η σχέση σας είναι χτισμένη σε γερές βάσεις. Επικοινωνία, τρυφερότητα, συντροφικότητα με μερικές συγκρούσεις που λίγο ή πολύ έχετε συνηθίσει να υπάρχουν. Όσων αφορά τα επαγγελματικά σας να προσέχετε να μην ξεφύγετε από την ασφάλειά σας. Ο Οκτώβρης δεν θα είναι για εσάς ένας μήνας που αγαπάει τα μεγάλα ρίσκα. Μας περιμένει δύσκολος Χειμώνας. Στα τέλη του μήνα θα θελήσετε να έρθετε ακόμη πιο κοντά με την οικογένειά σας και να περάσετε δημιουργικό χρόνο μαζί τους.

 


ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Οκτώβριος θα είναι ένας μήνας δύσκολος όσων αφορά τα οικονομικά σας. Οποιαδήποτε λάθος λανθασμένη οικονομική κίνηση κάνατε τους προηγούμενους μήνες θα βγει στην επιφάνεια τώρα. Στα θετικά νέα αυτό δε θα κρατήσει πολύ και στα μέσα του μήνα θα κάνετε ότι μπορείτε για να βάλετε τα οικονομικά σας σε μία τάξη. Και θα πετύχει. Όσων αφορά την προσωπική σας ζωή το άλλο σας μισό φαίνεται πως έχει κουραστεί από τις συνεχόμενες εντάσεις οπότε ίσως είναι καλό να αφήσετε και μερικά πράγματα να πέσουν κάτω. Οι φίλοι σας θα είναι εκεί για να σας στηρίζουν και να σας συμβουλεύουν αλλά μερικοί φίλοι θα είναι περισσότερο κοντά από άλλους και αυτό θα σας κάνει να ξεχωρίσετε τα σημαντικά και τα ασήμαντα στην ζωή σας.

 


ΖΥΓΟΣ
Ο Οκτώβρης θα είναι ο μήνας που οι οικονομικές σας δυσκολίες θα ξεκινήσουν να μπαίνουν σιγά σιγά σε τάξη. Εκκρεμότητες  που είχατε ανοιχτές όλο το Καλοκαίρι ετοιμάζονται να κλείσουν κι εσείς είστε έτοιμοι να ανοίξετε καινούριες. Φυσικά και μέσα από σκληρή δουλειά όλα θα πάνε καλά. Όμως  δε θα είναι ένας μήνας εύκολος όσων αφορά τα οικονομικά σας οπότε προσπαθήστε να θέσετε προτεραιότητες και να ανοιχτείτε οικονομικά στα πράγματα που πραγματικά επείγουν. Όσων αφορά το άλλο σας μισό οι εντάσεις δε θα λείψουν ούτε αυτόν τον μήνα. Βασιζόμαστε στην ψυχραιμία που σας διακατέχει σαν ζώδιο για να πάνε όλα καλά. Μην  φοβηθείτε να πάρετε μία ανάσα μακριά από το ταίρι σας αν αυτός το παρατραβήξει. Δεν μιλάμε για χωρισμό. Μιλάμε για λίγο περισσότερο χρόνο με φίλους και συγγενείς που ίσως έχετε παραμελήσει. Με αυτόν τον τρόπο θα βρεθεί η γαλήνη και με το ταίρι σας.

 


ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Οκτώβρης θα είναι για εσάς ένας μήνας προσαρμογής. Νέες επαγγελματικές καριέρες σας περιμένουν στην γωνία, αλλαγές στην δουλειά που βρίσκεστε για χρόνια και γενικότερα αλλαγές. Προσπαθήστε να μην αδικείται τους άλλους σε οικονομικό πλαίσιο αν είστε εργοδότης. Είναι πολύ πιθανό αν κάνετε το αντίθετο εργαζόμενοι που ήταν δίπλα σας για καιρό να φύγουν. Με την οικογένεια όλα θα είναι σχετικά ήρεμα μόνο που σε μερικές στιγμές είναι καλό να διαχωρίσετε τα επαγγελματικά με τα οικογενειακά. Με το άλλο σας μισό θα υπάρξει σχετική ηρεμία. Αυτή ηρεμία θα φύγει στα μέσα του μήνα όταν οι υποχρεώσεις της δουλειάς θα βγάλουν μία γκρίνια και στους δυο σας.

 


ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Οκτώβρης είναι ένας μήνας που θα σας κάνει να πάρετε την ζωή σας στα χέρια σας. Θα διεκδικήσετε μία νέα δουλειά αν αυτή που βρίσκεστε τώρα δεν σας καλύπτει και μπορεί να μην την βρείτε αμέσως όμως τώρα έχετε πάρει φόρα και ποιος σας σταματάει. Με το άλλο σας μισό θα περάσετε την σχέση σας σε άλλο επίπεδο. Φαίνεται πως ο Οκτώβρης θα βοηθήσει την σχέση να γίνει πιο σταθερή, πιο δημιουργική, με περισσότερη επικοινωνία και αλληλοκατανόηση. Ευχάριστες στιγμές σας περιμένουν αν εξαιρέσουμε τις στιγμές που το άλλο σας μισό θα παίζει με την υπομονή σας, που σίγουρα διαθέτετε.

 


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο μήνας του Οκτώβρη θα είναι ένας μήνας που θα ξεκινήσει για εσάς λίγο δύσκολα όσων αφορά τα επαγγελματικά αλλά και τα ερωτικά σας εξαιτίας του ανάδρομου Ερμή. Θα γίνεται πολύ παρορμητικοί και αυτό θα έχει ως συνέπεια να κάνετε λάθη που θα τα μετανιώσετε. Μην ξεχνάς ότι μπορεί να έχεις παράπονα από το άλλο σου μισό αλλά αυτά τα παράπονα δεν είναι αρκετά για να σε κάνουν να φύγεις. Ο Οκτώβρης θα σε προκαλέσει για κάτι παράνομο, όμως πρέπει να προσέχεις διότι ενδέχεται  να αποκαλυφθείς και δεν θα σου βγει και σε καλό.

 


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δεν αποκλείεται να ανοίξετε τον φετινό Οκτώβριο με μια αίσθηση παγίδευσης… Ευκαιρίες για να ταξιδέψετε σας προσεγγίζουν γύρω στα μέσα του φετινού Οκτωβρίου, αν φανείτε αρκετά τολμηροί και θαρραλέοι για να αδράξετε τον μήνα. Άτομα από το φιλικό σας περιβάλλον θα πιστέψουν σε εσάς και θα σας βοηθήσουν επαγγελματικά, κάτι που θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας και θα σας οδηγήσει στο να πάρετε σημαντικές και σωστές αποφάσεις, τόσο για εσάς όσο και για την καριέρα σας. Η σοβαρότητα και η αξιοπιστία σας θα εκτιμηθούν δεόντως.

 


ΙΧΘΥΕΣ
Ο φετινός Οκτώβριος ανοίγει με ένα τετράγωνο, ανάμεσα στον ανάδρομο Ερμή και τον Πλούτωνα την πρώτη κιόλας μέρα του. Η συγκυρία μπορεί να δείξει ότι ένας φίλος δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Η Νέα Σελήνη στις 6 Οκτωβρίου, φορτίζει την ψυχολογική σας ζώνη και έχει τη δυναμική να απομακρύνει όλες τις ανασφάλειές σας. Αυτή θα είναι μια στιγμή μεγάλης αλλαγής στην προσωπική σας εξέλιξη και ωρίμανση! Η Αφροδίτη θα περάσει στον τομέα σας των φιλοδοξιών στις 7 του μήνα. Τώρα θα νιώσετε πανέτοιμοι, αισιόδοξοι και δραστικοί να αντιμετωπίσετε κάθε είδους πρόκληση.