Μαρτυρίες πελατών


 

 

Είμαι μητέρα ενός παιδιού 37 χρονών και εργάζομαι ως τραπεζικός υπάλληλος. Ανησυχούσα για το μέλλον του παιδιού μου. Έβλεπα τα άλλα παιδιά των συναδέρφων να παντρεύονται και να κάνουν οικογένειες και το δικό μου πήγαινε από την μια σχέση στην άλλη και όλες αποτυχημένες. Έβλεπα το παιδί μου να στεναχωριέται και δεν άντεχα. Πιο παλιά είχα συμβουλευτεί την κ. Βασιλειάδου για κάποια οικονομικά και κληρονομικά θέματα και με είχε βοηθήσει απίστευτα . Αποφάσισα να την εμπιστευτώ και για αυτό το λεπτό ζήτημα. Ο γιος μου δεν ήξερε τίποτα. Το άνοιγμα της τύχης του στα ερωτικά το ανέλαβε προσωπικά. Εννοείται πως η δική μου θέληση και πίστη στο αποτέλεσμα ήταν έντονη και δυνατή.  Το αποτέλεσμα μας δικαίωσε πλήρως και το παιδί μου αρραβωνιάστηκε ήδη! Δεν μετανιώνω ούτε στιγμή. Από εδώ και στο εξής σε κάθε απόφαση και δυσκολία θα συμβουλεύομαι μόνο την καλή μας νεράιδα.
Βασιλική Κ.-Καρδίτσα

 


Είχα επισκεφτεί πολλές και πολλούς  μελλοντολόγους για αρκετές περιπτώσεις μου και ειδικά για το κατάστημα μου χρυσοχοείο που καταστρεφόταν και δυστυχώς έφευγα χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Αποφάσισα να επισκεφτώ τον χώρο της κ. Βασιλειάδου έπειτα από παρότρυνση μιας φίλης μου. Η εμπειρία της και η βοήθεια της στο πρόβλημα μου ήταν εμφανής. Μου είπε πολλά πράγματα που δεν γνώριζα για καταστάσεις που περνούσα και με βοήθησε να αντιληφθώ τι συμβαίνει γύρω μου με αποτέλεσμα  το εισόδημα του καταστήματος μου να  εκτιναχτεί μετά από πολλά χρόνια. Είμαι πολύ ευχαριστημένη από εκείνη και πλέον είναι η πρώτη μου επιλογή.
Αθανασία Μ.-Θεσσαλονίκη

 


Με λένε Γεώργιο, είμαι πολύ γνωστός επιχειρηματίας στην πόλη μου και αρχικά ήμουν πολύ επιφυλακτικός με την όλη διαδικασία. Ντρεπόμουν να μιλήσω ανοιχτά για το ζήτημα μου με κάποια γυναίκα μελλοντολόγο. Ήταν ερωτικού ζητήματος και έπρεπε να μοιραστώ λεπτομέρειες που με έφερναν σε δύσκολη θέση. Ψάχνοντας στο ίντερνετ βρήκα την κ. Βασιλειάδου. Αμέσως κάλεσα και έκλεισα ραντεβού. Μετά το πρώτο πεντάλεπτο που εξοικειώθηκα πήγαν όλα τέλεια. Της μίλησα για το ζήτημά μου και μου είπε ακριβώς τι πρέπει να κάνω. Δεν περίμενα ότι θα με βοηθήσει τόσο πολύ. 
Γεώργιος Π.-Αθήνα

 


Μένω στην επαρχία και συγκεκριμένα έξω από την Αθήνα, είμαι καθηγήτρια Γαλλικών, οπότε δεν είχα την τύχη ούτε και τον χρόνο να γνωρίσω από κοντά την κ. Βασιλειάδου. Όλες οι συνεδρίες μου, γίνονται τηλεφωνικά αλλά έχω  τόση εμπιστοσύνη και  οικειότητα μαζί της που νιώθω σαν να την ξέρω χρόνια. Απόλυτα σίγουρη για ότι βλέπει στις κάρτες της  αλλά και αποτελεσματική. Με την κ. Βαλεντίνη δεν έχει πολλά λόγια αλλά σίγουρα έχει πράξεις.
Αφροδίτη Ρ.-Κορωπί

 


Για την κ. Βασιλειάδου έχω να πω μόνο ότι εκτός από εξαιρετική στην δουλειά της είναι και απίστευτος άνθρωπος. Ήταν δίπλα μου σε ότι και να χρειάστηκα ιδίως όταν έσωσε το κατάστημα μου με Είδη δώρων στο οποίο είχαν σταματήσει οι πελάτες να έρχονται, ήταν σαν αόρατο στην αγορά ενώ είναι σε κεντρικό δρόμο, στο οποίο μου ανέβασε την πελατεία μου και φυσικά τον τζίρο της ταμειακής μου μηχανής. Από τότε την συμβουλεύομαι σε κάθε μου επιχειρηματική κίνηση !
 Όσο για την δουλειά της είναι ο καλύτερη  στον χώρο της μαντικής κατά την γνώμη μου διότι μου άλλαξε όλη μου την ζωή. Όσες φίλες μου έχουν πάει έχουν μείνει πολύ ευχαριστημένες από τις προβλέψεις της και δεν την αλλάζουν με τίποτα.
Σοφία Τ. - Δράμα

 


Η κ. Βασιλειάδου μέσω της αγάπης για το συνάνθρωπο της και με δύναμη τις γνώσεις και τον ενθουσιασμό που την χαρακτηρίζει, καταφέρνει με ένα όμορφο τρόπο, να εμπνεύσει και να δώσει τα απαραίτητα εργαλεία, τόσο για προσωπική όσο και για επαγγελματική ανάπτυξη.  Στην ζωή μου και σαν συγγραφέας στο επάγγελμα που σημαίνει ότι περνάω αρκετό χρόνο στο σπίτι μου, αρκετές φορές ψάχτηκα να απαντήσω στα  καθημερινά μου ερωτήματα αλλά και προβλήματα  όπως ΤΙ, ΓΙΑΤΙ, ΠΟΙΟΣ, ΠΩΣ και ΠΟΤΕ. H εξεύρεση απαντήσεων σε αυτά τα ερωτήματα και άλλα πολλά ήταν και ο δικός μου λόγος που την επισκέφτηκα. Δύο  μήνες αργότερα, οι λύσεις στα προβλήματα  αυτά και η σωστή καθοδήγηση προς μια πετυχημένη-ευτυχισμένη ζωή, ήταν το ξυπνητήρι για μια νέα αρχή, μια αρχή με σκοπό, με κίνητρο, με λόγο πράξης και ύπαρξης. Ποτέ δεν ξέρεις πόση δύναμη κρύβεις μέσα σου, μέχρι την στιγμή που θα στην φέρει στην επιφάνεια η καλή νεράιδα του κόσμου. Σε ευχαριστώ για την  μεταδοτικότητα της θετικής ενέργειας που έχεις, την εξαιρετική επικοινωνία και τον επαγγελματισμό σου, και είμαι πραγματικά ευγνώμων που σε γνώρισα.
Μαρία Κ.-Σπάρτη

 


Έχεις ένα μαγικό ραβδί να μας μεταμορφώνεις την ζωή μας, έχεις μια μαγική δύναμη και επιρροή να μας κάνεις να ευχαριστούμε κάθε μέρα για ότι μας έρχεται και να συνειδητοποιούμε ότι αυτό που θα μας κάνει ευτυχισμένους είναι ακριβώς μπροστά μας καθημερινά, όπως στην δική μου περίπτωση που ο άντρας της ζωής μου ήταν ήδη στο περιβάλλον μου και εγώ δεν τον έβλεπα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ανοίξουμε τα μάτια και  την καρδιά και να αλλάξουμε τις όποιες αναποδιές ήρθαν στην ζωή μας με το άνοιγμα της τύχης τα πάντα και να ξαναζήσουμε από την αρχή.
Εγώ προσωπικά ευχαριστώ γιατί ανακάλυψες από πού πηγάζουν τα προβλήματα μου, μου άνοιξες τα μάτια, την καρδιά και το μυαλό, ώστε να διορθωθούν όλα! 
Σε ευχαριστώ κ. Βαλεντίνη!
Παρασκευή Τ.-Ρέθυμνο Κρήτης

 


Δέκα μήνες πριν, ήμουν σε απελπιστική κατάσταση ψυχολογικά, είπα όμως μέσα μου Λίτσα πρέπει επιτέλους να δοκιμάσεις να κάνεις αυτό το δώρο στον εαυτό σου. Σκεφτόμουν τα χρήματα που δεν είχα γιατί είμαι απλά μια νοικοκυρά που ο σύζυγος δεν με αφήνει να εργαστώ, απέφευγα να δω την κατάσταση κατάματα και βούλιαζα σε μια αυτολύπηση στα όρια της κατάθλιψης, που δεν μου επέτρεπε να βγω από το σπίτι, να εργαστώ, να χαρώ, να ζήσω. Εξαντλούσα τις ώρες μου στο να περιποιούμαι την οικογένεια μου αλλά και αυτό δεν είμαι σίγουρη ότι το έκανα με τη χαρά και το κέφι που της άξιζε. Αδυνατούσα πλέον να θυμηθώ την αξία μου, το πόσο επιτυχημένη επαγγελματίας υπήρξα για πολλά χρόνια, πόσο δημιουργική, όμορφη, ικανή και ευτυχισμένη είχα υπάρξει για πολλά χρόνια. Όλα αυτά τα ζούσα διότι κάποιο άτομο δεν ήθελε το καλό μου τελικά! Σε μια συνεδρία τα είδε όλα η κ. Βασιλειάδου και κάνοντας  μετέπειτα την απαλλαγή της  αρνητικής ενέργειας και το άνοιγμα της τύχης πραγματικά η ζωή μου άρχισε να έχει νόημα μετά από πάρα πολλά χρόνια! Σε ευχαριστώ που υπάρχεις στην ζωή μας!
Λίτσα Γ.-Σαντορίνη